Throwback Nail art: Essie – Master Plan

Instagramissa kiertää haaste tägillä #throwbacknailart, johon liittyen on uudelleenpostattu kynsiharrastajien vanhempia lakkauksia. Haaste osui kohdalleni jokin aika sitten, ja valitsin uudelleenpostaukseen lakkauksen marraskuulta 2013:

IMG_1429

Tykkään edelleen tämän lakkauksen värimaailmasta ja tuosta leimasta glitterlakan päällä. En saanut uudelleenjulkaisun jälkeen lakkausta päästäni, joten päätin uusia sen melkeinpä saman tein.

IMG_1535

Lakat ja leimat ovat tismalleen samat, mitä alkuperäisessä versiossa. Essien Master Plan on edelleen yhtä ihana mitä 1,5 vuotta sitten, eikä Mint Candy Applekaan ollut niin hankala yksilö lakata mitä muistin.

IMG_1544

My Favorite Ornament oli ihan yhtä kimaltelevan kaunis kuin silloinkin, tällä kertaa @color4nailsilta testiin saamani Crystalline Nail Veil auttoi huomattavasti lakan siistimisessä, kun suojasin kynsinauha-alueen aivan kynnen rajalta tällä lateksipohjaisella mömmöllä. Ensimmäistä kertaa lakkausta tehdessäni jätin suosiolla lakan levittämättä aivan kynnen juureen ja sen vuoksi lakkaa ei ole ihan niin pitkälti kynnellä mitä haluaisin ja kynnen juureen on jäänyt rumasti liikaa kynttä näkyviin. Pieni juttu, mutta iso merkitys – ainakin itselleni v. 2013 lakkausta näin jälkikäteen katsoessa.

IMG_1543

IMG_1538

Ihan täysillä lakkaus iski kyllä myös tällä toisella lakkauskerralla! Tykkään.

Blogin kuvista vielä sen verran, että siirryn pikkuhiljaa myös täällä blogissa käyttämään Instagramista tuttua @sinney -vesileimaa. Olen tähän asti vesileimannut kuvat erikseen blogia ja IG:ia varten, mutta nyt helpotan kuvien käsittelyä yhdellä pykälällä ja siirryn käyttämään vain yhtä leimaa 🙂

Aurinkoista viikonjatkoa!

Translation: I was tagged with #throwbacknailart on Instagram and re-posted this taupe-minty mani from November 2013. I used the same nail polishes & stamping plate as I did back then and I still absolutely LOVE this color combo!

Kynsillä:

  • OPI – Nail Envy Original
  • Essie – Master Plan (x2)
  • Essie – Mint Candy Apple (x2)
  • OPI – My Favorite Ornament (x2)
  • Konad Special Polish White & Bundle Monster BM-322
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

1 thoughts on “Throwback Nail art: Essie – Master Plan

  1. Päivitysilmoitus: Glisten&Glow – CTRL-ALT-DEL Latex Barrier | Sinney ☆ Kynnet iskussaan

Jätä kommentti