Kiitos, thank you!

On kulunut jo useampi kuukausi edellisestä päivityksestä ja halusinkin tulla nyt kertomaan, etten enää jatkossa päivitä Kynnet iskussaan -blogia. Aloitin päivätyöni aikaisemmin syksyllä ja vaikka teen edelleen kynsiä hyvinkin aktiivisesti, ei blogin kirjoittamiseen enää ole sen jälkeen aikaa – ja myönnän, ei myöskään kiinnostusta. En halua väkisin pitää blogia pystyssä, satuilen lakkauksiin liittyen Instagramissa sen mitä satuilen ja se saa tällä erää riittää 🙂

Kiitos siis jokaiselle vierailijalle ja kommentoijalle kuluneista kahdesta vuodesta, matka on ollut unohtumaton! Toivotan Sinut tervetulleeksi Instagramin puolelle, @sinney -tililtäni löydät edelleen uusimmat lakkaukseni ja viimeisimmät lakkahurahdukset ❤


It has been a couple of months since I last updated my blog and now it’s time to say farewell: I started my day job earlier this fall and I have to admit that even though I do my nails several times a week, there’s no time (or interest) for me to blog about them any more. So I will just post on Instagram (@sinney) from now on, you are more than welcome to join me there and say hello! Thank you for these past 2 years, it’s been unforgettable ❤

Mainokset

Throwback Nail art: Essie – Master Plan

Instagramissa kiertää haaste tägillä #throwbacknailart, johon liittyen on uudelleenpostattu kynsiharrastajien vanhempia lakkauksia. Haaste osui kohdalleni jokin aika sitten, ja valitsin uudelleenpostaukseen lakkauksen marraskuulta 2013:

IMG_1429

Tykkään edelleen tämän lakkauksen värimaailmasta ja tuosta leimasta glitterlakan päällä. En saanut uudelleenjulkaisun jälkeen lakkausta päästäni, joten päätin uusia sen melkeinpä saman tein.

IMG_1535

Lakat ja leimat ovat tismalleen samat, mitä alkuperäisessä versiossa. Essien Master Plan on edelleen yhtä ihana mitä 1,5 vuotta sitten, eikä Mint Candy Applekaan ollut niin hankala yksilö lakata mitä muistin.

IMG_1544

My Favorite Ornament oli ihan yhtä kimaltelevan kaunis kuin silloinkin, tällä kertaa @color4nailsilta testiin saamani Crystalline Nail Veil auttoi huomattavasti lakan siistimisessä, kun suojasin kynsinauha-alueen aivan kynnen rajalta tällä lateksipohjaisella mömmöllä. Ensimmäistä kertaa lakkausta tehdessäni jätin suosiolla lakan levittämättä aivan kynnen juureen ja sen vuoksi lakkaa ei ole ihan niin pitkälti kynnellä mitä haluaisin ja kynnen juureen on jäänyt rumasti liikaa kynttä näkyviin. Pieni juttu, mutta iso merkitys – ainakin itselleni v. 2013 lakkausta näin jälkikäteen katsoessa.

IMG_1543

IMG_1538

Ihan täysillä lakkaus iski kyllä myös tällä toisella lakkauskerralla! Tykkään.

Blogin kuvista vielä sen verran, että siirryn pikkuhiljaa myös täällä blogissa käyttämään Instagramista tuttua @sinney -vesileimaa. Olen tähän asti vesileimannut kuvat erikseen blogia ja IG:ia varten, mutta nyt helpotan kuvien käsittelyä yhdellä pykälällä ja siirryn käyttämään vain yhtä leimaa 🙂

Aurinkoista viikonjatkoa!

Translation: I was tagged with #throwbacknailart on Instagram and re-posted this taupe-minty mani from November 2013. I used the same nail polishes & stamping plate as I did back then and I still absolutely LOVE this color combo!

Kynsillä:

  • OPI – Nail Envy Original
  • Essie – Master Plan (x2)
  • Essie – Mint Candy Apple (x2)
  • OPI – My Favorite Ornament (x2)
  • Konad Special Polish White & Bundle Monster BM-322
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

Vuosi 2014 pakettiin

Here’s a summary of my blog and my favorite nail products in 2014 – sorry, this post is only in Finnish!

Tein viime vuoden lopulla Lakat Top 10 -postauksen, jossa listasin vuoden 2013 itselleni mieluisimmat kynsilakat. Taas on yksi lakkailuntäytteinen vuosi takana, joten nyt on täydellinen hetki listata kuluneen vuoden mieluisimmat kynsijutut ja laittaa pakettiin ensimmäinen kokonainen Kynnet iskussaan -blogivuosi 2014!

Tällä kertaa en aio rajata huippujen listaa vain kynsilakkoihin, vaan tällä kertaa mukana on myös muita kynsiin liittyviä juttuja:

Bliss Kiss Pure Nail Oil

IMG_5669

Jos kuluneelta vuodelta pitäisi valita vain yksi kynsituote, olisi se minulle ehdottomasti Bliss Kissin Pure Nail Oil, jonka bongasin Anan @simplenailarttips -tililtä Instagramista tammikuussa 2014 mutta josta kirjoitin blogiin vasta huhtikuun alussa. Bliss Kissin avulla sain luomukynteni keväällä niin hyvään kuntoon, että uskalsin luopua Shellac-kestolakkauksista. Kyseessä on aivan ehdoton tuote, jota voin suositella lämpimästi kaikille kynsiharrastajille!

Nfu Oh Cuticle Remover

20140505-113745.jpg

Nufun kynsinauhamähmänpoistajan hankin tämän kynsienhoitopostauksen tietojen perusteella pääsiäisen aikoihin. Aivan loistava tuote, jolla saa siistittyä kynsinauhat tiptop-kuntoon kerran viikossa.

Essie First Base pohjalakka

IMG_5670Kynsiharrastukseni alkuvaiheessa kynsilläni oli jatkuvasti Shellacin kestolakkaus, joten en tarvinnut erikseen varsinaista pohjalakkaa värilakan alle. Shellacien poiston jälkeen testasin ensimmäisenä Essien First Basea, eikä muita pohjalakkoja ole sen jälkeen tarvinnut edes kokeilla.

IsaDora Peel Off Base Coat

Hommasin ensimmäisen pullon IsaDoran peel off -pohjalakkaa jymäkimpien glitterlakkojen alla käytettäväksi, mutta viime aikoina olen lähinnä suojannut sillä kynsinauha-alueet leimatessani sekä liukuvärjäyksiä tehdessäni. Loistava tuote, jota löytyy jemmastani useampi pullo.

Mosaicin geelit

IMG_5133

Elelin luomukynsillä kuluneen vuoden pääsiäisestä aina syyskuulle asti, kunnes viilenevät ilmat yhdistettynä teräviin talttakynsiin ei ollut enää toimiva yhtälö. Lisäsin kynsille ohuen geelivahvistuksen Mosaicin asetonia kestävillä geeleillä, eikä lohkeilevista kulmista tarvitse enää juurikaan murehtia. Tässä postauksessa esittelin erään geelivahvistuksen tekovaiheet.

Bundle Monsterin laatat

BM:n laatat olivat tänä vuonna luottokamaa. Paljon tuli leimattua myös esim. MoYou Londonin laatoilla, mutta useimmiten valinta osui leimauspuuhissa Bundle Monsterin juuri tuotteisiin. Edulliset laatat, monipuoliset ja hyvin leimaavat kuviot – kyllä vain!

Rica Blackout

IMG_7099

Olen kuluneena vuonna jatkanut siis ahkerasti leimaamista, mutta harmaita hiuksia on aiheuttanut kunnollisen, suttaamattoman mustan leimauslakan puuttuminen. Tilasin loppuvuodesta Rican Etsy-kaupasta Blackoutin sekä Whiteoutin ja ilokseni huomasin ensimmäisellä testikerralla, ettei Blackout sotkeennu päällyslakan alla. Whiteoutin kanssa haemme vielä yhteistä säveltä, mutta Blackout on vienyt leimaussydämeni kerralla! Tässä postauksessa testasin Blackoutia ekan kerran.

Essie

IMG_7654

Vuonna 2013 lempilakkamerkkini oli OPI, mutta tänä vuonna tuon kunnian on vienyt kirkkaasti Essie. Muistelisin pettyneeni tänä vuonna yhden ainoan kerran merkin laatuun (Bump Up The Pumps, I’m talking about you), mutta muuten Essie on ollut tänä vuonna se merkki, jonka pulloon tartun kun haluan kynsille jotain takuuvarmaa. Varsinkin Essien punasävyiset crellyt ovat olleet kovassa huudossa tänä vuonna, esim. tässä:

IMG_6147

Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

20140213-224529.jpg

HK Girliä ryhdyin käyttämään jo vuoden 2013 puolella, mutta viimeistään tänä vuonna lakka on näyttänyt todellisen karvansa ja siitä on tullut minulle päällyslakka numero 1. Testasin jossain vaiheessa muitakin päällyslakkoja, mutta HK Girlin tehoa ei helposti peitota: lakka ei suttaa koristeluja, kestää kiiltävänä pitkään ja kuivuu huippunopeasti. Tilasin helmikuussa Glisten&Glow’lta tuon kuvan 118 millilitran täyttöpullon HK Girliä ja nyt 10 kuukauden ahkeran käytön jälkeen pullo on vielä miltei puolillaan – riittoisaa tavaraa, siis.

piCture pOlish – Lakodom

IMG_6221

Vuosi 2014 oli minulle Sen Täydellisen Vaaleanharmaan metsästystä. Aivan sopivaa harmaata ei tuntunut oikein miltään valmistajalta suoraan löytyvän, mutta loppuvuodesta ilmestynyt piCture pOlishin Lakodom oli lähellä hakemaani. Creme se ei tosin ole, mutta huikean kaunis lakka kuitenkin. Esittelin sen tässä postauksessa.

OPI – Sorry I’m Fizzy Today

20140808-192130-69690376.jpg

Vuoden kauneimman lakan tittelistä vuonna 2014 kilpaili Lakodomin lisäksi OPI:n Sorry I’m Fizzy Today, jonka esittelin tässä ja tässä lakkauksessa. OPI:n Coca-Cola -kokoelman Fizzy on yksi niistä harvoista lakoista, jotka päätyivät kynsilleni useamman kuin yhden kerran kuluneena vuonna. Se on ihana koralli, joka pääsee todellakin kynsille pian lähiaikoina!

*******

Vuoden luetuin postaus blogissani oli tammikuussa julkaistu Nail Vinylit testissä -juttu, jota on käyty lukemassa liki 700 kertaa. En oikeastaan ihmettele, että kyseinen postaus on kerännyt niin paljon lukukertoja, sillä se taisi olla ylipäänsä ensimmäinen suomenkielinen postaus kynsiblogissa @teismomin alkuperäisiin kynsivinyyleihin liittyen.

20140118-095936.jpg

Toiseksi eniten on kiinnostanut Essien syyskokoelman swatch-esittely ja kolmantena julkaisu Seppälän Vanilla Sorbet -lakkaan liittyen.

20140630-164446-60286327.jpg

Kuluneen vuoden aikana olen saanut myös kunnian aloittaa blogiyhteistyön MiNailsin ja Cesars Shopin kanssa. Mirvan liikkeessä Turussa olen päässyt käymään pariin otteeseen ja Sadun ennätin tavata pikaisesti lokakuisilla I Love Me -messuilla Helsingissä. Vuoden 2015 tavoitteena on päästä käymään myös Cesarsin liikkeessä Helsingissä 🙂 Kuluneesta vuodesta jää myös mieleen Raumalainen-lehdessä julkaistu juttu, jossa pääsin esittelemään kynsiharrastustani tarkemmin:

20140501-105815.jpg

Yhteensä koko vuoden aikana julkaisin 160 postausta ja blogissa vierailtiin 44 000 kertaa. Pidin pitkään yllä kolmen postauksen viikkojulkaisutahtia, mutta loppuvuodesta tein tietoisen päätöksen ja luovuin tuosta suunnitelmallisesta tahdista. Nykyään julkaisen juttuja oman fiiliksen mukaan, mutta vähintään 2 postausta viikossa livahtaa julki nykyäänkin.

Instagramin puolella olen ollut vähintään yhtä aktiivinen kuin blogissa. Tammikuussa 2014 kynsiaiheiselle @sinney-tililleni tuli 1000 seuraajaa täyteen…

IMG_5602

…heinäkuussa 10 000…

IMG_1371

…ja joulun tienoilla 25 000 seuraajaa. Ihan huikeita lukuja! Instagramin puolella olen päässyt ”tutustumaan” ihan mahtaviin kynsityyppeihin ympäri maailmaa – harrastus yhdistää ihmisiä, vaikka välimatkaa olisi tuhansia kilometrejä!

IMG_7916

Kiitos että olet ollut mukana vuonna 2014! Erityiskiitos Kynsitaideterapiaa-blogin Kataroomalle, joka on kuluneena vuonna ollut ahkerin kommentoija 🙂 Jokainen jätetty kommentti lämmittää mieltä ruudun täällä puolella, toivottavasti myös te olette viihtyneet blogini kyydissä. Toivotan kaikille lukijoilleni hyvää ja onnellista uutta vuotta 2015 ❤

Hemppistä harmaata

Kierrätin siis viime perjantaina esittelemäni lakkauksesta pelkän nimettömän aksenttikynnen, jossa oli leima Bundlemonsterin laatasta BM-414. Mulla on viime aikoina ollut jokin fiksaatio yksinkertaisiin, graafisiin leimakuvioihin ja tuo valkoinen viivahässäkkä Glistening snow’n päällä suorastaan huusi seurakseen jotain hempeää väriä.

20140712-232004-84004211.jpg

Käyttämäni harmaa lakka on Flormar/KoneHelsingin Wet Look -sarjasta WL03, lakka jonka olen ostanut jo joskus kukaties koska. Olen vierastanut Florkun ohutta sutia, mutta nyt vaaleanharmaan himo kävi liian suureksi ja ryhdyin lakkauspuuhiin. Kynsillä 2 helpohkoa kerrosta ja HK Girl.

20140712-232004-84004995.jpg

Olin sattumalta ostanut itselleni juuri samana viikonloppuna H&M:stä harmaan pilkkupaidan, joten inspiraatio kynsiin tuli helposti sieltä. Pilkuttelin pilkkuset pienipäisellä dottarilla ja GT:n Whitella ja päälle vielä HK Girl:

20140712-232006-84006026.jpg

Tykkäsin!

Menneenä viikonloppuna Instagram-tilini @sinney saavutti ison virstanpylvään ja rikki pätkähti 10 000 seuraajan raja – huh! Olen vieläkin aivan ymmyrkäisenä tuosta määrästä, olen kuitenkin ollut vasta suhteellisen lyhyen ajan innostunut kynsistä ja niiden lakkaamisestä ylipäänsä, kaikkien niiden kynsiennyppimisvuosien jälkeen. Tuntuu ihan mahtavalta ajatella, että niin moni tykkää yksinkertaisesta kynsitaiteestani (ah, miten mahtipontinen sana!) ja vielä osoittaa sen tykkäyksillä ja kommenteilla niin Instagramin kuin bloginkin puolella ❤ Olenkin tässä valmistelemassa arvontaa IG:n puolella kunhan kaikki giveaway-palkinnot saapuvat tänne koti-Suomeen asti. Luvassa on itselleni rakkaimpia kynsiin liittyviä juttuja, joten kannattaa pysyä taajuuksilla IG:n puolella jos arvonta kiinnostaa! 🙂

Translation: I bought this cute polka dotted light grey top from H&M a while ago and it became an instant inspiration for my next mani, where I recycled the graphic image on my ring finger. The light grey polish is from Flormar’s Wet look collection, dots are done with a small-headed dotting tool and White by Gina Tricot. I loved this delicate look!

On another note, my IG account @sinney reached its k-status and I’ve reached 10 000 followers – super awesome! It is mind-blowing to think that so many people like my simple nail art so much ❤ To celebrate this occasion I am preparing a giveaway on my IG account in the following days, as soon as the prizes arrive. So watch this space (or my IG space, that is!)  if you’re interested in winning some of my favorite nail related products! 🙂

Kynsillä:

  • Flormar/KoneHelsinki Wet look – WL03 (2 krs)
  • Gina Tricot – White
  • Bundlemonster BM-414 & Konad Special Polish White
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat