Color Club – Blue-Ming

Tänään vuorossa lakkaus, jonka tein jo pari, kolme kuukautta sitten mutta jota en ole halunnut julkaista luokattoman huonojen kuvien vuoksi. Ostin viimein Color Clubin Blue-Mingin Cesarsilta jokin aika sitten, sillä olin ihastellut sen sävyä useammallakin lakkaajalla jo varmaan 2 vuoden ajan. Valitettavasti lakka oli liki mahdoton kuvattava: yritin saada lakkaa ikuistettua edes suunnilleen itsensä näköisenä sekä iPhonen kameralla että semi-järkkärillä, Photoshopilla värejä muokaten ja suunnilleen päälläni seisoen, mutta turhaan. Pahoittelen siis, että kuvat ovat tänään vähän sinnepäin. Sovitaan, että se Blue-Mingin kauneus on jossain näiden kuvien välimaastossa, jooko?

IMG_1115

Halusin päästä tekemään ns. Turquoise stone -kynnet, ja yritinkin saada tuota kuviota ensin kaikkiin kynsiin. Totesin homman puolessa välissä, että lopputuloksesta on tulossa aivan liian levoton makuuni, joten jätin kuvioinnin ainoastaan keskisormiin. Koristelu on tehty kaksinkertaisella water spotted -tekniikalla, mustalla ja kultaisella Blue-Mingin päälle.

IMG_1116

Ajattelin Blue-Mingin olevan täysin mahdoton lakattava kauniin pastellista sävystään johtuen, mutta ei se onneksi sitten niin mahdoton ollutkaan. Ensimmäinen kerros oli vähän nihkeä (lähinnä CC:n epämiellyttävän sudin vuoksi), mutta toinen kerros tasoitti pinnan mukavasti eikä raidoittumista juurikaan ollut. Mahdolliset pienet virheet lakkapinnassa tasoitti HK Girl.

IMG_1118

Nämä olivat vallan mieluisat kynnet, tykkäsin mustien pikkurillien ja peukkujen tuomasta särmästä lakkaukseen. Harvemmin minun tulee käytettyä mustaa lakkaa, pitäisi ehdottomasti ottaa Licorice kynsille useammin! Nimettömissä ja etusormissa on lisäksi pienet mustat niitit, jotka löytyvät tästä koristehyrrästä Cesarsin valikoimasta.

IMG_1117

Oli muuten kynsipiste aika jäätävässä sotkussa tämän lakkaussession jälkeen:

IMG_9925

Suurimman sotkun aiheutti luonnollisesti tuo water spotted -homma, mutta ihan kohtuullisesti noita kaikkia pulloja ja muuta tykötarvetta pöydälle kertyy prosessin edetessä!

Kiva kun kävit, mukavaa viikonjatkoa!

Translation: I’ve been wanting to post this mani for a couple of months now but I am not that happy with the photos so I’ve been putting it off for a while. Blue-Ming by Color Club is an awesome nail polish but oh my how hard it is to photograph! I tried using my iPhone camera as well as my semi-SLR camera, therefore all the photos in this post are all somewhat different than the other. Let’s just agree that the beauty of Blue-Ming is somewhere in the middle, shall we?

At first I decided to do a turquoise stone kinda mani, but it ended being too busy for my taste on all the nails. That’s why I added it only to my middle fingers and kept it simple on my other nails. I must say I quite liked this mani and the black nail polish adds a nice touch and edginess to the combination.

Hope you’re having a great day, take care!

Kynsillä:

  • OPI – Nail Envy Original
  • Color Club – Blue-Ming (x2)
  • OPI – Love.Angel.Music.Baby (x2)
  • Essie – Licorice (x2)
  • Mustat muoviniitit *
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) saatu / received from Cesar’s Shop

Mainokset

8 thoughts on “Color Club – Blue-Ming

  1. Kynsitaide on kyllä välillä luokattoman sotkuista touhua – täälläkin välillä sellaisia tavarakasoja pöydällä että heikompaa hirvittäisi 😀 Ihanan näköinen tuo lakkaus, pitäisi itsekin paneutua tuohon water spotted -tekniikkaan enemmän. Mitä ainetta käytät tuon efektin aikaansaamiseksi? Itse olen kokeillut hiuslakkaa, mutta mietin että olisiko hommaan jokin parempikin tuote? 🙂

  2. Ihastuttavan värinen tuo Blue-Ming! Kiva lakkaus, ja voi että mun pitää kyllä saada tuo Love.Angel.Music.Baby kun se on kans niin kaunis 🙂 Kerran on tullu kokeiltua tota Spotted tekniikkaa, ja kokeiltiin kahtaki eri hiuslakkaa, ja desifioimis suihketta, mut ei ei toiminut :/ toi Muumi suihke kait sitä pitää sit käydä ostaan ihan vain tätä varten 😀

  3. Ei hyvänen aika miten kauniit kynnet! Olin aivan myyty tämän keskisormen kanssa ja suunnittelin (ehkä sadannen kerran) vihdoin ottavani tekniikan haltuun itsekin… kunnes näin viimeisen kuvan! Liikaa todellisuutta kiitos ;). Mä just uskaltauduin tekemään elämäni ekan liukuvärin, joten saa nähdä millä vuosituhannella tätä kokeillaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s