Minttusuklainen kukonaskel

Ihastuin edellisen lakkauksen Master plan -lakkaan niin täysin, että halusin sen samantien uudelleen kynsille. Harvinainen tilanne! Tällä kertaa halusin tehdä taas skittleten, johon yhdistin Master planin lisäksi toisen Essien, minttuisen Mint candy applen. Jep, joku aika sitten harmittelin myyneeni lakan, mutta törmätessäni siihen yllättäen Kynsikirpalla, en voinut muutakuin kotiuttaa sen (yhdessä muutaman muun Suomi-sudillisen Essien kanssa, kröhöm…). Oon nyt ihan höpönä näihin leveäsutisiin Essieihin, ei voi mitään. Hyvä lakattavuus yhdistettynä ihaniin sävyihin on aina win-win -tilanne. Myin joku aika sitten omasta jemmastani pois myös Essien nuden Sand Tropezin, sillä käytin sitä pariin otteeseen viime syksynä kun kärsin pahimmasta raskauspahoinvoinnista, ja jälkikäteen yhdistin ajatuksissani aina tuon lakan siihen kuvottavaan oksennus kurkussa -fiilikseen. Nyt ongelmaa ei enää ole ja Sand Tropez näyttää kuvissa niin suloiselta, että luulen että tulen senkin ostamaan uudelleen…

Mutta takaisin kynsiin. Toteutan skittletet yleensä niin, että teen nimettömästä sen kaikkein näyttävimmän kynnen, jossa on jokin erityinen juju. Tällä kertaa halusin tehdä lakkauksen vähän toisella tavalla ja teinkin keskisormesta sen ns. pääkynnen. Villiä, eikö? Välillä sitä täytyy oikein repäistä 😉

20131120-210532.jpg

Lakkasin nimettömään 2 kerrosta Mint candy applea ja keskisormeen 3 kerrosta OPI:n My favorite ornamentia. Leimasin sen päälle kukonaskelkuvion Bundle Monsterin laatasta BM-322. Olen nähnyt samantapaisen glitterin päälle toteutetun kukonaskelkuvioleimauksen joku aika sitten jossain, en vaan yhtään enää muista että missä… No, kiitos kuitenkin sille joka todennäköisesti Instagramissa on vastaavan idean toteuttanut!

20131120-210518.jpg

Käytin leimaamisessa ensimmäistä kertaa Messy Mansionilta tilaamaani suorakaiteen muotoista löllöstampperia, joka leimasi oikein mallikkaasti.

Kissankarvainen stampperi kuvattuna ennen ensimmäistä puhdistusta & käyttöä

Kissankarvainen stampperi kuvattuna ennen ensimmäistä puhdistusta & käyttöä

Tyyny on juuri sopivan levyinen kynnelleni ja mikä parasta: tyynyä ei tarvinnut viilata ennen käyttöönottoa, kuvio siirtyi ongelmitta heti ensiyrityksellä. Tämänmallisella tyynyllä leimatessa kohdistaminenkin on helpompaa verrattuna pyöreään stampperiin, näin voisin väittää huimalla yhden leimauskerran kokemuksella. Ainakin tämän kuvion sain ihan tasan suoraan kynnelle. Ehkä pieni miinus stampperille kuitenkin siitä, että stampperin tyyny oli vähän heppoisen oloisesti kiinni tuossa rungossa. No, tuleva käyttö näyttää pysyykö tyyny paikoillaan vai ei ja millaisia poppaskonsteja sen toimintakuntoisena pitämiseen tarvitaan.

20131120-210552.jpg

Lisäsin nimettömiin vielä pari 1,5 mm kullanväristä strassia, HK Girliä päälle ja siinä on herrrkullisen minttusuklainen kukonaskelskittlette valmis. Tykkäilen kynsistä kovasti, miltäpäs nämä näyttää teidän silmään?

Käytetyt lakat ja muut jutut:

 • Essie – Master plan
 • Essie – Mint candy apple
 • OPI – My favorite ornament
 • leimauslaatta: Bundle Monster BM-322
 • leimauslakka: Konad Special Polish White
 • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat

20131120-210502.jpg

Mainokset

5 thoughts on “Minttusuklainen kukonaskel

 1. Tykkäilen possuna! Mulla ei ole vielä tota stamperia mutta tämän luettuani haluan sitä yhä enemmän:) Onko tuo tyyny mahdollista saada kiskomalla ulos pidikkeestä eli onko se liimattu vai vain painettu paikalleen? Pyöreän kanssa oli ongelmana jatkuva pulpahtelu ulos mutta se korjaantui laittamalla tyyny konadin stamperin runkoon.

  • Niin minäkin ❤ Tyyny on painettu paikoilleen, tukiosassa on sellainen syvennys tyynyä varten. Ajattelin ettei tyyny pysyisi paikallaan, mutta olen nyt leimannut stampperilla nelisen kertaa ja ainakaan vielä ei ole ollut ongelmia pysymisen kanssa. Toivottavasti ei tulekaan, sillä stampperi on aivan huippu 🙂

 2. Päivitysilmoitus: Marraskuun mieluisimmat | Kynnet iskussaan ☆

 3. Päivitysilmoitus: Vuoden kärkikymmenikkö | Kynnet iskussaan ☆

 4. Päivitysilmoitus: Throwback Nail art: Essie – Master Plan | Sinney ☆ Kynnet iskussaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s