Madonna – Rebel Heart

Mä olen ollut Madonna-fani ihan pikkulikasta asti ja aikaisemminkin olen tehnyt naisen inspiroimana kynsiä. Joulun alla rouvalta ilmestyi uutta musiikkia, ja tulevaan levyyn liittyen julkaistiin myös uusia promokuvia.

IMG_7706

Tämä Truth Or Dare -leffan mainosjulistetta mukaileva kuva on mielestäni aivan häkellyttävän kaunis ja sain välittömästi kuvasta idean kynsiä varten. Madonnan paidan kirkuvaa punaista pääsi esittämään Essien Too Too Hot, josta ei edelleenkään ole mitään huonoa sanottavaa. Kynsillä 2 helppoa kerrosta ja sävy on kaunis kuin mikä. Luottopunaiseni!

IMG_8052

Leopardipilkkujen pohjalle lakkasin 2 kerrosta Urban Junglea, itse täplät tein Glamour Pursella sekä mustalla akryylivärillä. Ruskeat osuudet tein pienipäisellä dottarilla ja mustat hammastikulla.

IMG_8054

Yritin saada aikaan mahdollisimman pientä kuviota ja onnistuinkin mielestäni tosi hyvin. Näin lähikuvista katsottuna kuviot näyttävät isoilta, mutta luonnossa ne olivat pienenpientä tihrustusta. Olin kynsiin aivan mielettömän tyytyväinen ja lakkaus sai olla kynsillä liki 3 päivää – huippupitkään omalla lakkausaikataulullani, siis.

IMG_8053

Vasurin peukkuun tein sekä täpliä että punaista:

IMG_8055

…ja oikeaan käteen vaihdoin kuvioinnin järjestystä päikseen:

IMG_8056

Ihan mielettömän ihanat, vaikka itse sanonkin..!

Translation: This mani was inspired by the new promo shot for Madonna’s Rebel Heart. I absolutely adored this mani!

Kynsillä:

  • Essie – First Base
  • Essie – Too Too Hot (2 krs)
  • Essie – Urban Jungle (2 krs)
  • Essie – Glamour Purse & musta akryyliväri
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

7 thoughts on “Madonna – Rebel Heart

  1. Tosi hauskat ja hyvintehdyt lakkaukset ja hienosti olit taas napannut inspiksen ihan ”arjen asioista”! Tuo on kyllä taito, jota lakkauksissasi myös aina ihailen 🙂

  2. Päivitysilmoitus: Powder Perfect – Tristan | Kynnet iskussaan ☆

Jätä kommentti