Vuosi 2014 pakettiin

Here’s a summary of my blog and my favorite nail products in 2014 – sorry, this post is only in Finnish!

Tein viime vuoden lopulla Lakat Top 10 -postauksen, jossa listasin vuoden 2013 itselleni mieluisimmat kynsilakat. Taas on yksi lakkailuntäytteinen vuosi takana, joten nyt on täydellinen hetki listata kuluneen vuoden mieluisimmat kynsijutut ja laittaa pakettiin ensimmäinen kokonainen Kynnet iskussaan -blogivuosi 2014!

Tällä kertaa en aio rajata huippujen listaa vain kynsilakkoihin, vaan tällä kertaa mukana on myös muita kynsiin liittyviä juttuja:

Bliss Kiss Pure Nail Oil

IMG_5669

Jos kuluneelta vuodelta pitäisi valita vain yksi kynsituote, olisi se minulle ehdottomasti Bliss Kissin Pure Nail Oil, jonka bongasin Anan @simplenailarttips -tililtä Instagramista tammikuussa 2014 mutta josta kirjoitin blogiin vasta huhtikuun alussa. Bliss Kissin avulla sain luomukynteni keväällä niin hyvään kuntoon, että uskalsin luopua Shellac-kestolakkauksista. Kyseessä on aivan ehdoton tuote, jota voin suositella lämpimästi kaikille kynsiharrastajille!

Nfu Oh Cuticle Remover

20140505-113745.jpg

Nufun kynsinauhamähmänpoistajan hankin tämän kynsienhoitopostauksen tietojen perusteella pääsiäisen aikoihin. Aivan loistava tuote, jolla saa siistittyä kynsinauhat tiptop-kuntoon kerran viikossa.

Essie First Base pohjalakka

IMG_5670Kynsiharrastukseni alkuvaiheessa kynsilläni oli jatkuvasti Shellacin kestolakkaus, joten en tarvinnut erikseen varsinaista pohjalakkaa värilakan alle. Shellacien poiston jälkeen testasin ensimmäisenä Essien First Basea, eikä muita pohjalakkoja ole sen jälkeen tarvinnut edes kokeilla.

IsaDora Peel Off Base Coat

Hommasin ensimmäisen pullon IsaDoran peel off -pohjalakkaa jymäkimpien glitterlakkojen alla käytettäväksi, mutta viime aikoina olen lähinnä suojannut sillä kynsinauha-alueet leimatessani sekä liukuvärjäyksiä tehdessäni. Loistava tuote, jota löytyy jemmastani useampi pullo.

Mosaicin geelit

IMG_5133

Elelin luomukynsillä kuluneen vuoden pääsiäisestä aina syyskuulle asti, kunnes viilenevät ilmat yhdistettynä teräviin talttakynsiin ei ollut enää toimiva yhtälö. Lisäsin kynsille ohuen geelivahvistuksen Mosaicin asetonia kestävillä geeleillä, eikä lohkeilevista kulmista tarvitse enää juurikaan murehtia. Tässä postauksessa esittelin erään geelivahvistuksen tekovaiheet.

Bundle Monsterin laatat

BM:n laatat olivat tänä vuonna luottokamaa. Paljon tuli leimattua myös esim. MoYou Londonin laatoilla, mutta useimmiten valinta osui leimauspuuhissa Bundle Monsterin juuri tuotteisiin. Edulliset laatat, monipuoliset ja hyvin leimaavat kuviot – kyllä vain!

Rica Blackout

IMG_7099

Olen kuluneena vuonna jatkanut siis ahkerasti leimaamista, mutta harmaita hiuksia on aiheuttanut kunnollisen, suttaamattoman mustan leimauslakan puuttuminen. Tilasin loppuvuodesta Rican Etsy-kaupasta Blackoutin sekä Whiteoutin ja ilokseni huomasin ensimmäisellä testikerralla, ettei Blackout sotkeennu päällyslakan alla. Whiteoutin kanssa haemme vielä yhteistä säveltä, mutta Blackout on vienyt leimaussydämeni kerralla! Tässä postauksessa testasin Blackoutia ekan kerran.

Essie

IMG_7654

Vuonna 2013 lempilakkamerkkini oli OPI, mutta tänä vuonna tuon kunnian on vienyt kirkkaasti Essie. Muistelisin pettyneeni tänä vuonna yhden ainoan kerran merkin laatuun (Bump Up The Pumps, I’m talking about you), mutta muuten Essie on ollut tänä vuonna se merkki, jonka pulloon tartun kun haluan kynsille jotain takuuvarmaa. Varsinkin Essien punasävyiset crellyt ovat olleet kovassa huudossa tänä vuonna, esim. tässä:

IMG_6147

Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

20140213-224529.jpg

HK Girliä ryhdyin käyttämään jo vuoden 2013 puolella, mutta viimeistään tänä vuonna lakka on näyttänyt todellisen karvansa ja siitä on tullut minulle päällyslakka numero 1. Testasin jossain vaiheessa muitakin päällyslakkoja, mutta HK Girlin tehoa ei helposti peitota: lakka ei suttaa koristeluja, kestää kiiltävänä pitkään ja kuivuu huippunopeasti. Tilasin helmikuussa Glisten&Glow’lta tuon kuvan 118 millilitran täyttöpullon HK Girliä ja nyt 10 kuukauden ahkeran käytön jälkeen pullo on vielä miltei puolillaan – riittoisaa tavaraa, siis.

piCture pOlish – Lakodom

IMG_6221

Vuosi 2014 oli minulle Sen Täydellisen Vaaleanharmaan metsästystä. Aivan sopivaa harmaata ei tuntunut oikein miltään valmistajalta suoraan löytyvän, mutta loppuvuodesta ilmestynyt piCture pOlishin Lakodom oli lähellä hakemaani. Creme se ei tosin ole, mutta huikean kaunis lakka kuitenkin. Esittelin sen tässä postauksessa.

OPI – Sorry I’m Fizzy Today

20140808-192130-69690376.jpg

Vuoden kauneimman lakan tittelistä vuonna 2014 kilpaili Lakodomin lisäksi OPI:n Sorry I’m Fizzy Today, jonka esittelin tässä ja tässä lakkauksessa. OPI:n Coca-Cola -kokoelman Fizzy on yksi niistä harvoista lakoista, jotka päätyivät kynsilleni useamman kuin yhden kerran kuluneena vuonna. Se on ihana koralli, joka pääsee todellakin kynsille pian lähiaikoina!

*******

Vuoden luetuin postaus blogissani oli tammikuussa julkaistu Nail Vinylit testissä -juttu, jota on käyty lukemassa liki 700 kertaa. En oikeastaan ihmettele, että kyseinen postaus on kerännyt niin paljon lukukertoja, sillä se taisi olla ylipäänsä ensimmäinen suomenkielinen postaus kynsiblogissa @teismomin alkuperäisiin kynsivinyyleihin liittyen.

20140118-095936.jpg

Toiseksi eniten on kiinnostanut Essien syyskokoelman swatch-esittely ja kolmantena julkaisu Seppälän Vanilla Sorbet -lakkaan liittyen.

20140630-164446-60286327.jpg

Kuluneen vuoden aikana olen saanut myös kunnian aloittaa blogiyhteistyön MiNailsin ja Cesars Shopin kanssa. Mirvan liikkeessä Turussa olen päässyt käymään pariin otteeseen ja Sadun ennätin tavata pikaisesti lokakuisilla I Love Me -messuilla Helsingissä. Vuoden 2015 tavoitteena on päästä käymään myös Cesarsin liikkeessä Helsingissä 🙂 Kuluneesta vuodesta jää myös mieleen Raumalainen-lehdessä julkaistu juttu, jossa pääsin esittelemään kynsiharrastustani tarkemmin:

20140501-105815.jpg

Yhteensä koko vuoden aikana julkaisin 160 postausta ja blogissa vierailtiin 44 000 kertaa. Pidin pitkään yllä kolmen postauksen viikkojulkaisutahtia, mutta loppuvuodesta tein tietoisen päätöksen ja luovuin tuosta suunnitelmallisesta tahdista. Nykyään julkaisen juttuja oman fiiliksen mukaan, mutta vähintään 2 postausta viikossa livahtaa julki nykyäänkin.

Instagramin puolella olen ollut vähintään yhtä aktiivinen kuin blogissa. Tammikuussa 2014 kynsiaiheiselle @sinney-tililleni tuli 1000 seuraajaa täyteen…

IMG_5602

…heinäkuussa 10 000…

IMG_1371

…ja joulun tienoilla 25 000 seuraajaa. Ihan huikeita lukuja! Instagramin puolella olen päässyt ”tutustumaan” ihan mahtaviin kynsityyppeihin ympäri maailmaa – harrastus yhdistää ihmisiä, vaikka välimatkaa olisi tuhansia kilometrejä!

IMG_7916

Kiitos että olet ollut mukana vuonna 2014! Erityiskiitos Kynsitaideterapiaa-blogin Kataroomalle, joka on kuluneena vuonna ollut ahkerin kommentoija 🙂 Jokainen jätetty kommentti lämmittää mieltä ruudun täällä puolella, toivottavasti myös te olette viihtyneet blogini kyydissä. Toivotan kaikille lukijoilleni hyvää ja onnellista uutta vuotta 2015 ❤

6 thoughts on “Vuosi 2014 pakettiin

  1. Huisin hyvää uutta vuotta!
    Toivottavasti seuraavan vuoden aikana törmäillään hömpötyksen merkeissä – vaikka terassilla kynsiä lakkaillen 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s