Kiko – 297 Acid Green & MiVinyls

Varovainen tervehdys ruudun täältä puolelta..!

Arjen kiireet ovat kiilanneet allekirjoittaneen ja blogin väliin, kuten olette varmasti blogihiljaisuudesta huomanneet. Olen lakkaillut kynsiä entiseen tahtiin ja julkaissut niitä Instagramin puolella, mutta koska teksiä ei ole tuntunut syntyvän tarpeeksi julkaisuja varten, en ole niitä sitten väkisin yrittänyt linjoille pusertaakaan. Olen palaamassa kesän jälkeen takaisin päivätyöhöni 2 kotona vietetyn äitiys/vanhempainlomavuoden jälkeen, ja olen ehkä myös siitä syystä jo henkisesti valmistautunut vähentämään blogin kanssa vietettyä aikaa. Epäilen vahvasti, että työhönpaluun jälkeen perheen ja kodin huomioimisen jälkeen aikaa ja energiaa ei välttämättä enää jää ihan hirveästi tälle ihanalle harrastukselle – ainakaan heti alkuun. Aika tietysti näyttää sen mitä käy, ja onhan tässä nyt vielä kesää jäljellä (ihankuin se nyt olisi kauheasti vielä alkanutkaan..!) joten eipä näitä asioita vielä kannata kauheammin murehtia.

Ja ihania lakkoja ja koristelutarvikkeita, niitä kuitenkin riittää! Aiemmin tällä viikolla Mi Nails lanseerasi ensimmäisenä Suomessa omat Mi Vinyls -nimiset kynsivinyylinsä ja minä pääsin niitä myös testaamaan. 

  
Mirva lähetti minulle kokeiltavaksi chevroneja, v:n mallisia chevroneja sekä aaltomaisia vinyylejä ja innokkaana tietysti ryntäsin testaamaan niitä.

IMG_5379

Päätin aloittaa ihan perinteisillä siksakin mallisilla vinyyleillä. Totesin heti testauksen alkuvaiheilla, että Mi Vinylsien materiaali on sitä ohuempaa vinyyliä, eikä paksua kuten esim. @teismomin vinyyleissä. Ohuempi vinyyli asettuu ainakin omille kynsilleni paremmin, eikä lakan vuotamisen vaaraa ole. Mi Vinylsit nappasivat sopivan napakasti kynnelle ja pysyivät siinä, missä pitikin.

IMG_5380

Hiukan sain vinyylin poistovaiheessa mustaa lakkaa sotkeentumaan keskimmäisen siksakin kohdalla, mutta muuten rajoista tuli mukavan skarppeja.

Mi Vinylsejä on tällä hetkellä saatavissa ns. perinteisissä muodoissa: chevroneja, suoria vinyylejä sekä erilaisia aaltomaisia vinyylejä. Kaikki vinyylit ovat lisäksi 20% alennuksessa kuluvan viikon ajan, joten nyt on hyvä aika testata ensimmäisiä kotimaisia kynsivinyylejä. Valikoima on laajentumassa lähipäivien ja -viikkojen aikana, joten kannattaa pitää silmällä myös Mi Nailsin nettisivuja sekä Facebookia.

Vinyyleistä kynsilakkaan, mulle on tässä kuluneen kevään ja alkukesän aikana iskenyt oikein kunnon Kiko-innostus. Ostin maaliskuiselta Barcelonan Robbie-reissulta yli 20 Kikon lakkaa ja täytyy myöntää että ne on ehkä parhaat lakkaostokseni ikinä. Olen lakkaillut viime viikkoina kyseisillä lakoilla Instagramin tägilaskurin mukaan 20 kertaa ja näistä lakoista suurin osa on saanut jäädä majailemaan lakkalaatikkooni. Kikoilla on ihan huikea laatu ollakseen parin euron lakkoja!

IMG_5378

Yksi näistä kaunokaisista on näissä kuvissa näkyvä 297 Acid Green, joka on hyvin vahvasti nimensä arvoinen. Aika hemmetin häijy vihreä, etten sanois! Kauniista sävystään huolimatta olen vähän kahden vaiheilla, että laitanko lakan myytäviin, sillä en nyt ehkä kuitenkaan ihan kuukausittain tämänkaltaisella sävyllä tule lakkaamaan. Saattaapa siis olla, että tämä ärtsy vihreä löytyy Myytävät lakat -välilehdeltä jonkin ajan kuluttua. Lupasin nimittäin vanhemmalle pojalleni toisen Alex-laatikostoni koulupöytää varten, ja olen nyt siis karsimassa lakkavarastoa suurella kädellä jotta saan lakkani jatkossa mahtumaan yhteen Alexiin. Iso osa 400+ -päisestä lakkakokoelmastani on sellaisia, joilla en välttämättä lakkaa enää ikinä, joten en halua myöskään enää jemmailla sellaisia lakkoja turhaan itselläni. Mieluummin etsin niille uudet, rakastavat kodit sellaisen lakkaharrastajan luota, joka lakkoja oikeasti käyttää.

IMG_5381

Acid Greeniä on kuvissa 2 helppoa kerrosta, musta on Essien Licorice. Lisäsin keskisormiin vielä 2 pientä 1,5 mm mustaa niittiä, jotka löytyvät myös Mi Nailsin valikoimasta. Mulla on ennestään 2-millisiä mustia niittejä, ja niihin verrattuna nämä 1,5-milliset ovat ihanan pieniä ja litteitä, eikä niitä juuri tunne kynnellä. Ne 2-milliset sen sijaan irtoilevat huomattavasti herkemmin, joten tulen kyllä ottamaan nämä pikkuruiset mustat ahkerampaan käyttöön.

Miltäs näin ärhäkkä vihreä näyttää, onko sinun makuun vai ei? Entä kynsivinyylit, vieläkö niitä tulee käytettyä koristeluissa? Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Kynsillä:

  • Essie – First Base
  • Kiko – 297 Acid Green (x2)
  • OPI – This Gown Needs A Crown
  • Essie – Licorice
  • Mi Vinyls Chevron 3 mm *
  • 1,5 mm mustat niitit *
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) saatu testattavaksi, en hyödy linkkien klikkauksista tai mahdollisista ostoista mitenkään

4 thoughts on “Kiko – 297 Acid Green & MiVinyls

  1. Päivitysilmoitus: Sinney For Mi Vinyls | Sinney ☆ Kynnet iskussaan

Jätä kommentti