Sinney For Mi Vinyls

Mi Nails lanseerasi jokin aika sitten ensimmäisenä suomalaiset kynsivinyylit ja jo tuolloin nostin Mirvalle hattua ja korkealle asiaan liittyen. Erilaiset kynsivinyylit ovat avanneet meille harrastajille ovet aivan uudenlaisiin koristeluihin ja nyt myös näitä kynsikoristeluja helpottavia tuotteita saa myös täältä koti-Suomesta. Mahtava uutinen niille, jotka eivät halua tai pysty tilaamaan vinyylejä ulkomailta.

Mi Nailsin ensimmäiset Mi Vinyls -vinyylit toteutettiin yhteistyössä suomalaisten kynsibloggaajien kanssa, ja olin itse yksi näistä, jotka pääsivät suunnittelemaan omat nimikkovinyylinsä. Olen jo jonkin aikaa toivonut löytäväni lasimosaiikkia kuvaavan vinyylin, ja koska mieluisaa ei ole muuten tullut vastaan, niin nyt oli hyvä aika suunnitella sellainen!

IMG_6637

Mirvan ystävällisellä avustuksella mieluisa Mi Vinyl saatiin luotua, ja ennätin muuttokiireiden ja muun hässäkän jälkeen testata niitä aikaisemmin tällä viikolla. Kesäisiä helteitä ei pahemmin ole täällä meidän nurkilla(kaan) näkynyt, mutta halusin saada heinäkuista lämpöä kuitenkin edes kynsille. Tein osaan kynsistä ranskistipit China Glazen Sun Of A Peachilla ja nimettömiin suoraan pohjalakan päälle lasimosaiikkikuvioinnin Sinney For Mi Vinyls -vinyylillä.

IMG_6635

Nämä nimikkovinyylini ovat samaa, ohuempaa vinyylimateriaalia mitä aikaisemmin testaamani muut Mi Vinylsit. Vinyyli oli helppo varovaisesti irrottaa arkistaan ja se nappasi hyvin kiinni kynnelle. Töpötin vinyylin päälle kahteen otteeseen Pretty Seriousin Dimension X -tekstuuria ja nyppäsin vinyylisen apuvälineen pois muutaman sekunnin kuluttua toisen kerroksen jälkeen.

Vinyyli irtosi ehjänä ja jätti skarpit viivat huolimatta tekstuurilakasta, joka on tunnetusti melko haastava vinyylien kanssa. Mosaiikkivinyyleissä on lisäksi sopivasti kokoa ja variaatiota viivojen suunnissa, joten sain tehtyä molempiin käsiin toisistaan poikkeavat kuvioinnit muuttamalla hiukan kynnelle asetettavaa vinyylin kohtaa.

IMG_6659Sinney For Mi Vinylsejä on saatavilla Mi Nailsista hintaan 2,50 eur/arkki, en hyödy mahdollisista klikkailuista tai ostoksista mitenkään 🙂

Kynsillä:

 • Essie – First Base
 • Essie – Mademoiselle (x1)
 • China Glaze – Sun Of A Peach
 • Pretty Serious – Dimension X
 • Mi Nails – Sinney For Mi Vinyls
 • 1,5 mm niitit
 • Glisten&Glow – HK Girl
Mainokset

8 thoughts on “Sinney For Mi Vinyls

 1. Ihanan raikkaat kynnet! Tilasin yhdet vinyylit testaukseen, mutta vielä en ole kerennyt niitä testailemaan. Nämä mosaiikkivinyylit ovat kyllä todella kauniit.

 2. Tyylikkäät kynnet! Kirjoitit että toisen lakkakerroksen kuivuttua nappasit vinyylit pois…Eli annatko ensimmäisen kerroksen kuivua ihan kuivaksi ja sitten lisäät toisen kerroksen ja vasta sitten vinyyli pois vai lakkaatko suoraan kaksi kerrosta? Mä olen miettinyt noiden vinyylien kanssa just tuota, että jos haluaa peittävän kerroksen niin pitääkö ekan kerroksen kuivuttua vinyyli asetella uudelleen samaan kohtaan (jos osuu…) ja lakata vasta sitten toinen kerros vai miten ihmeessä?? Tähän asti olen tyytynyt vinyylien kanssa vain yhteen lakkakerrokseen, mutta kulumaa tulee tosi nopeesti silloi, joten mielelläni laittaisin pari kerrosta lakkaa. Oliko tarpeeksi sekavasti selitetty ; )

 3. Ai miten kauniit! Toi sun Mi Vinyls on kyllä hieno idea – ja jos on noin näppärä poistaa ettei repeile tms. niin menee kyllä kokeiluun 🙂 Herkullisen kaunis lakkauskin – no, kuten aina 🙂

 4. Onpa erikoisen malliset kynnet….. ”Normaali” kynnen muotohan on päästä reunoja kohti pyöristetty, sulla taas on ihan päin vastoin, kynsi on keskeltä lyhyempi ja pitenee reunoja kohti…..! Mistä olet keksinyt moisen mallin? En ole koskaan aiemmin törmännyt tuollaiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s