Maybelline Bleached Neons

Mä olen oikea haka kehittämään pakkomielteitä kynsilakkajuttuihin. Kun kerran saan päähäni, että haluan jotain, silloin mun on myös saatava se. Mielellään heti, tai nopeammin. Viime aikoina näihin päähänpinttymiin on auttanut se kylmä tosiasia, ettei hoitovapaalla niin vain ostellakaan kivoja lakkoja. Vaadinkin tällä puheella Kelan perhe-etuuksien nostamista, jotta kotiäidit saavat nättejä kynsilakkoja päiviensä iloksi!

Onneksi tällä kertaa pakkomiellelakat olivat ihan perus-markettikamaa, ja vieläpä Maybellinea. Nimittäin Maybelline New Yorkin Limited Edition Bleached Neons -lakkoja, joita bongasin ekan kerran Helsingin-reissullani toukokuussa. Katsoin Stokkalla ohimennen, että jahas, tuossa noita on, enkä sen enempää uhrannut ajatusta lakoille. Sitten lakkoja alkoi pompsahdella Instagramissa verkkokalvoilleni ja olin myytyä naista. Oon tänä kesänä ollut ihan rakastunut neon-lakkoihin, joten Maybellinen lupaamat haalistuneet, valkaistut neonit kuulostivat (ja näyttivät) ihan huippujutulta!

Jenkeissä näitä neoneita sai ilmeisesti kaupoista ainoastaan toukokuun ajan ja useampi käyttäjä onkin manaillut sitä, ettei lakkoja enää helposti saa, ja eBayssa kokoelman hinnat ovat nousseet huomattavasti yli myyntihintojen. Instagramiin perustuvan tutkimustyöni perusteella Jenkeissä kokoelmaan kuuluu 7 lakkaa, täällä meillä Suomessa tarjolla on neljä eri väriä. Hölmösti vieläpä nämä Euroopassa myytävät lakat on nimetty osin eri nimillä mitä jenkkiversiot, joten vähän hankalaa oli hakea tietoa kokoelman lakoista.

Mutta siitä viis, onnistuin siis saamaan kaikki neljä Bleached Neonia näppeihini viime viikonloppuna, ja mihin hintaan: Cittareissa oli kaikki Maybellinen lakat -40 % alessa ja siihen päälle lompakostani löytyi vielä 2 Plussa-seteliä, joten maksoin koko setistä huimat 2,70 euroa! Woohoo!

20140608-232415-84255014.jpg

Lakat vasemmalta oikealle: Chic Chartreuse, Sun Flare, Coral Heat ja Tropink.

Himoitsin ensimmäisenä kynsille tuota limenvihreää suloisuutta (Chic Chartreuse), yhdistin lakkaukseen small-kokoisia (keskikoko) Tetris-vinyylejä Miami Handjobsilta sekä Glistening snow’ta ja Painted Polishin Drunk on holoa:

Lightbox-kuva

Lightbox-kuva

Luonnonvalossa, varjo / Natural light, shade

Luonnonvalossa, varjo / Natural light, shade

Pelkäsin pahinta, kun ryhdyin lakkaamaan ensimmäisellä lakalla, mutta yllättävän hyvin homma sujui. Laitoin kynsille yhden reilun kerroksen lakkaa vinyylien vuoksi ja lakka peittikin varsin hyvin. Päällä kerros HK Girliä.

Seuraavaksi testasin vaaleanpunaista Tropinkiä, tällä kertaa koko kynnelle:

Lightbox-kuva

Lightbox-kuva

Luonnonvalossa, varjo / Natural light, shade

Luonnonvalossa, varjo / Natural light, shade

Olin positiivisesti yllättynyt lakan suhteen: väri on rehellinen purkkapinkki, mutta hiukan ruskettuneille käsilleni todella hyvin sopiva lakka. Lakka ei ole mielestäni neon sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta oikein kesäinen kuitenkin. Ja kyllä tämäkin lakka loisti illan hämärässä, kuten FFF-tetris -ranskikseni jokin aika sitten 🙂

Lakka levittyi ihan mukavasti, laitoin kynsille 3 reiluhkoa kerrosta. Vähemmän tarkka lakkaaja olisi voinut tyytyä 2 kerrokseen, mutta pistin kuitenkin 3 peittääkseni pienet epätasaisuudet. Päällä HK Girl.

Tropinkin jälkeen kokeilematta oli vielä 2 neonia, ja ne polttelivat kummasti käyttämättömissä. Mua kyllä vähän sielusta kirpaisi kun poistin tämän pinkin kynsiltä, siitä aina tietää että lakka on erityinen kun siitä ei haluaisi luopua!

Kolmantena kokeilin vaaleanpersikkaista Sun flarea, joka tunnetaan muualla maailmassa nimellä Bleached in peach. Kolme kerrosta ja HK Girl:

Lightbox-kuva

Lightbox-kuva

Luonnonvalossa, varjo / Natural light, shade

Luonnonvalossa, varjo / Natural light, shade

Sun flare oli todella hankala kuvattava, käsiin tuli kiva hummeriefekti kaupan päälle..! Näistä neljästä tämä oli eniten meh-osastoa, ja jos minun pitäisi jostain Bleached Neonista luopua niin se olisi tämä persikkayksilö. Olin ehkä lakkausvaiheessa vielä niin Tropinkin lumoissa, etten oikein osannut arvostaa Sun flarea, vaikka söpö lakka tämäkin on.

Viimeisenä kynsille pääsi nelikosta korallinen Coral heat, jota ehkä odotin eniten ja jonka tiesin sopivan itselleni hyvin. Olimme lähdössä seuraavana päivänä päiväristeilylle perheen kanssa, joten tein Coral heatia ja Gina Tricot’n Whitea apuna käyttäen merelliset kynnet reissuun:

Lightbox-kuva

Lightbox-kuva

Luonnonvalossa, varjo / Natural light, shade

Luonnonvalossa, varjo / Natural light, shade

Facebookin puolella kirosinkin tekovaiheessa tällaisia lakkausideoita, jotka vaikuttavat ensiajatuksella nopeilta ja helpoilta tehdä, mutta jotka sitten vievätkin eri vaiheineen ja kuivatteluineen useamman tunnin. Meillä oli herätys aamulla klo 05.15 ja ryhdyin tekemään näitä lasten nukkumaanmenon jälkeen eli n. 21.00. Valmista tuli puolen yön tienoilla eli aiiiiiivan liian myöhään.

Hitsi että harmitti jälkikäteen tuo ankkurin asemointi! Sitä tehdessäni näytti, että kuvio osuu juuri tasan keskelle, mutta kuvissa hieman vasemmalle viipottava nimettömän kynsi saa aikaan sen, että ankkuri on kuin juosten kustu. Höh. Mutta söpö se on mielestäni silti ja tykkäsin siitä kovasti.

Coral heatia laitoin 3 reiluhkoa kerrosta, koostumus oli samanmoinen kuin muissakin Bleached Neoneissa eli helppo. Nimettömän pohjalla 2 kerrosta GT:n Whitea, raidat @teismomin kynsivinyyleillä. Ankkuri taiteiltu  OPI:n It’s frosty outsidella ja ohuella nail art -siveltimellä. Keskisormessa ja peukuissa 1,5 mm hopeaniitit, etusormessa ja pikkurillissä dottaripilkut Whitellä.

Kerta kiellon päälle ja laitan tähän loppuun vielä yhteenvedot lightbox- ja luonnonvalokuvista, kas näin:

Lightbox

Lightbox

Luonnonvalo / Natural light

Luonnonvalo / Natural light

Yhteenvetona voisin sanoa, että Maybelline pääsi yllättämään mut täysin takavasemmalta valkaistujen neoniensa kanssa. Oon tosi tyytyväinen että ostin kaikki neljä Suomessa saatavilla olevaa lakkaa, ja varsinkin tuohon alehintaan. Plussa-setelien jälkeen 2,70 EUR näistä oli todellakin pikkuraha. Voi kun kaikki himotuskynsilakat voisi hankkia näin helposti ja tällaiseen hintaan!

Mitäs tykkäsit Bleached Neoneista, mikä väri miellytti Sinun silmääsi eniten?

Translation: After seeing pictures of Bleached Neons by Maybelline New York I kinda created a minor obsession over them. Luckily these polishes were 40 % off here in Finland last week so I managed to snatch them for a wee prize of 2,70 EUR (that would be some 1,50 USD). If I’ve understood correctly this collection consists of 7 polishes outside Europe and only 4 in Europe.

I couldn’t wait to use them all so I wore them one by one within one week. You’ll see the lightbox pictures as well as the pictures taken in natural light above.  

I really loved all the shades, especially the bubble pink Tropink. The formula was surprisingly good on all of these polishes, I’ve used 3 generous coats on each mani (excluding the lime green tetris mani where I used only one generous coat). All manis are topped – of course – with HK Girl Top Coat.

Which one is your favorite? 🙂

Lightbox

Photos taken in lightbox

Natural light

Photos taken in natural light (shade)

Kynsillä:

  • Orly – Nailtrition & Essie – First base
  • Maybelline Bleached Neons – Chic chartreuse (1 reilu kerros), Tropink, Sun flare, Coral heat (3 reilua kerrosta)
  • China Glaze – Glistening snow & Painted Polish – Drunk on holo
  • Gina Tricot – White, Nail Vinyls by @teismom, OPI – It’s frosty outside
  • 1,5 mm hopeiset niitit
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

15 thoughts on “Maybelline Bleached Neons

  1. Aivan ihania kynsiä oot taas väkertänyt! ❤ Ja hei se ankkuri on tosi hieno eikä ainakaan kuvista katottuna haittaa se asemointi yhtään. Kattelin yks päivä noita lakkoja kaupassa ja harmi kyllä ei ne ihan neonlakkoja ole. Se vihreä houkuttelee silti vähän 😀 Ärsyttää että lakkoja mainostetaan neoneina vaikkei ne sitä ole, esim OPIn uudet neonit ei ole neoneja.

    • Kiitos Sigi! Vinous ärsyttää kun siihen kiinnittää huomiota 😛 Näissä Maybellineissä mun mielestä toi epä-neonius (heh) ei harmita, koska nimestäkin käy ilmi, että nämä ovat valkaistuja, haalistuneita neoneja. Mutta ne OPI:t on tosiaan vähän jo huijausta, koska väittävät neoneja olevansa, mutta eivät sitten niitä olekaan. Pöh.

  2. Jes, kiitti, annoit mulle just toisen syyn käydä keskustassa, muutenki olis ollu pakko mennä ku pitää kirjastoon palauttaa kirja ja tasan tänään, ois niin ärsyttäny turhat ajelut ilman lakkahamstrausreissua 😀

  3. Mäkin ostin näistä kaksi, (nähtyäni sun ekan instagram-kuvan näistä) vihreän ja korallin ja kotona huomasin että vihreä on melkein dupe Opin Life gave me lemonsille jonka ostin tämän kesän neoninnostuksessani 😀 Pari dupea sinne tai tänne, varsinkin kun tuo väri on niin ihana! Pinkki jäi vähän kaivelemaan, jos se vaikka sopisi mun ihonsävyyn 🙂

    • Hei onpa hyvä tietää että tää vihreä on samis tuolle OPI:lle! Oon sitä himoinnut, mutta nyt taidan jättää sen väliin 🙂 Suosittelen pinkkiä, se on ihana! ❤

  4. Päivitysilmoitus: Nautical nails, take 2 | Kynnet iskussaan ☆

  5. Päivitysilmoitus: Lempilakkaukset vuodelta 2014 | Kynnet iskussaan ☆

Jätä kommentti