Lempilakkaukset vuodelta 2014

Olen Instagramin @sinney-tililläni listannut aina kuukauden lopuksi neljä mieluisinta lakkausta Monthly Mani Favorites -kollaasiin. Nyt kun vuosi 2014 on taputeltu, valitsin noista lakkauksista aina yhden lemppareimman kuukautta kohti. Kyseiset lakkaukset ovat seuraavanlaisia (kuvan ohessa linkki ko. lakkauksen postaukseen):

Translation: I’ve published my Monthly Mani Favorites on Instagram for the past year and here are my most favorite ones per month as well as links to their blog posts:

Tammikuu / January

20140122-114021.jpg

 Essie – Off The Shoulder & glitterien asettelua

Helmikuu / February

20140211-101422.jpg

Hyvää 40 v. synttäriä, Robbie!

Maaliskuu / March

20140318-145929.jpg

Nicole by OPI – Lips Are Dripping Honey

Huhtikuu / April

20140413-174510.jpg

China Glaze – Sun Of A Peach & French Tip Nail Vinyls

Toukokuu / May

20140529-104251-38571412.jpg

OPI – I Love Applause & Badass Barbie!

Kesäkuu / June

Maybelline – Coral Heat

Heinäkuu / July

20140718-215824-79104808.jpg

OPI – I Just Can’t Cope-acabana-ranskis

Elokuu / August

IMG_3183

China Glaze – Flip Flop Fantasy

Syyskuu / September

IMG_4359

OPI – Mod About You & KBShimmer – How You Dune?

Lokakuu / October

IMG_4871

Love Bri – Sweet Pea (lakkaa ei ole vielä esitelty blogissa)

Marraskuu / November

IMG_7079

China Glaze – Ruby Pumps

Joulukuu / December

IMG_7381

Essie – Licorice inspired by Gemma Teller-Morrow

 Melkoinen vuosi! Kynsien mitta on vaihdellut superpitkästä meganysiin, kynsillä on ollut alkuvuodesta Shellacit, kesällä mentiin luomuna ja vuoden loppupuolella kynsien avuksi päätyi Mosaicin tuotteilla toteutettu oman kynnen vahvistus. Aina tietysti se nykyinen kynnenmitta näyttää omaan silmään kaikkein kauneimmalta, mutta kyllä nuo kesäiset luomukynsimet vaan ovat olleet melkoinen ilmestys. En näin jälkikäteen ajateltuna tajua, miten olen pystynyt toimimaan noin pitkillä kynsillä, eivätkä ne edelleen kovin kauniilta edes näytä. Silloin tietysti ne olivat ihan normaalit, mutta enää en kyllä noin pitkiä kynsiä aio kasvattaa..! Tämä nykyinen tynkämitta tuntuu omimmalta ❤

Näin jälkeenpäin kuvista katsottuna olen tyytyväinen lakkausten siisteytymiseen. Alkuvuodesta en tainnut vielä edes käyttää siistimissivellintä ja asetonia kynsinauhojen puhdistamiseen, mutta vuoden kuluessa siitä on tullut vakiohommaa lakkailun päätteeksi.

Kuvat otan edelleen iPhone 5:lla, vaikka jossain vaiheessa vuotta yritinkin siirtyä pokkarikuvaajaksi. Se ei tuntunut omalta jutulta, joten kännykuvilla mennään jatkossakin. Omaan silmään kuvien tiukempi rajaus näyttää paremmalta, siihen tyyliin siirryin syyskuussa. Jos kerran kynsikuvia otetaan, kynnet saavat täyttää koko kuvan!

Näin on siis vuosi 2014 laitettu lopullisesti pakettiin, toivottavasti uudenvuodenaattosi oli hauska (ja turvallinen!), edelleen onnea uuteen vuoteen 2015!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/169/56825753/files/2014/12/img_4871.jpg

Mainokset

10 thoughts on “Lempilakkaukset vuodelta 2014

  1. Mä tykkäsin kyllä sun pidemmästäkin mallista, vaikka lyhytkin sopii. Mun mielestä yleisilmeen kannalta tärkeintä on se, että kynnet on keskenään samaa mittaa; on ne sitten pitkät tai lyhyet. Mua itseä häiritsee, jos pari kynttä on selvästi eri mittaa kuin muut 😀
    Badass Barbie-meno ja kaikki sun ranskikset on ihastuttaneet. 🙂

  2. Katsellessani näitä sun vuoden lakkauksia tajusin, että olet ollut aika vahva inspiraation lähde mulle vuoden alkupuolella, kun aloin kiinnostua kynsistä ja blogimaailmasta. Loppuvuodesta uskalsin sitten pistää omankin blogin jo pystyyn. Hauska katsoa näin retrospektiivisesti miten juuri valitsemasi lakkaukset tekivät minuunkin vaikutuksen vuoden mittaan :).

  3. En osaa valita suosikkiani, tykkään ranuista mutta myös tammikuun malttia vaatineista glitteraskarteluista. Joukossa on ainakin parit, joista olen itsekin inspiroitunut:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s