Yksinkertaisen minttuisaa

Tilasin Essien kevään 2014 kokoelmasta poikkeuksellisen monta lakkaa (4 yksilöä), tässä niistä Romper roomin jälkeen toinen, eli mintunvihreä Fashion playground:

20140407-184632.jpg

Muodin pelikentästä ei minulla ole huonoa sanottavaa, sävy on kaunis ja lakkaaminen sujui Suomi-sudin vaihtamisen jälkeen mukavasti. En nyt enää tarkkaan muista laitoinko kynsille 2 vai 3 kerrosta, veikkaisin että tämä vaati peittävyyteen 3 kerrosta – annoin sen kuitenkin anteeksi, sillä lakka on niin söpö muuten. Olisikin muuten mielenkiintoista verrata tätä Essien Mint candy appleen, mahtavatkohan olla lähelläkään toisiaan?

Nimettömään lakkasin simppelisti CG:n Polarizedia ja keskisormeen leima Lilyanna-laatasta nro 05 – kivat kevätkynnet valmiit!

20140407-184637.jpg

Translation: I purchased 4 of 6 polishes from Essie’s spring collection ”Hide & Go Chic”. I’ve already presented Romper room, today’s polish is minty green Fashion playground – which I happen to love! Such a cute polish. I paired Fashion playground with Polarized by China Glaze and added a simple stamp from Lilyanna 05 plate. Simple spring nails – done!

20140407-184627.jpg

Kynsillä:

  • Essie – Fashion playground
  • China Glaze – Polarized
  • Lilyanna 05 & Konad Special Polish White
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

20140407-184648.jpg

16 thoughts on “Yksinkertaisen minttuisaa

  1. Ovat identtisiä MCA:n kanssa; FP sisältää hieman hitulaa ja MCA miellyttävämpi lakata, mutta kun lakkasin jokatoisen kynnen näullä kahdella, niin en pystynyt sanomaan eroa. Ja kun laittaa putelit vierekkäin, eroa ei näe ellei ihanihan toljota ja ala keksimään 😀

      • Kynsille lakattaessa ero on et FP on ”jellyisempi” ja pinta jää myös sellaiseksi, sävyssä ei (ainakaan mun kokeilussa!) ollut eroa. 🙂

  2. Mistä olet hommannut tuon kuvalaatan? Tuo leimaamasi kuvio on täysin identtinen Ikeasta ostamieni tyynynpäällisten kanssa 😀

  3. Jännä että Essie päätti tehdä toisen näin samanlaisen lakan mint candy applen kanssa. Se kun vielä kaikenlisäksi taitaa olla vakikokoelmaa?

    No mutta, ei kai pitäisi valittaa, mintunväriset lakat ovat niin kauniita 🙂 Oot yhdistänytkin sen tässä tosi upeasti!

    • Kiitti! Kuten Aimer tuossa aiemmin mainitsi, sama kuvio löytyy Ikean tämän vuoden LE-kankaista. Hommasin joku aika sitten meille ko. sarjasta olkkariin tyynyt, ja sen perusteella sitten halusin myös tuon laatan. Tosi kaunis kuvio tosiaan!

  4. Oooo, toi hitula näkyy kynnelläkin *tihrustaa* Mä niin meen ja haen tällasen kotiin, minun luo ja rakastan ♥ ♥ ♥ (kuulostipa irvokkaalta, iyyyy)

Jätä kommentti