Kas, vaaleanpunaista

Palataan pääsiäisen jälkeen normaaliin päiväjärjestykseen. Ja jos sanon, että luvassa on jälleen hempeän vaaleanpunainen lakka, niin käsi ylös kuinka moni yllättyy? (täysi hiljaisuus) Sitä minäkin.

OPI:lta on ilmestynyt viime aikoina kokoelmia vaikka kuinka, mutta suurin osa niistä ja niiden lakoista ei ole kiinnostanut sen pahemmin – paitsi tietysti Muppet-kokoelman I love applause -niminen hemppislakka. Yhdistin lakkaan My favorite ornamentin, pyöreitä niittejä sekä @sloteazzy :n videotutorialin mukaan tehdyn teippauksen. Ja kyllä, käytin pitkästä aikaa tavallista kynsiteippiä ja ei, en aio ryhtyä samaan hommaan ihan heti..!

20140408-092517.jpg

I love applause vaati riittävään peittävyyteen 3 kerrosta ja siltikin vapaa kasvu hiukan loistaa lakan alta. Eipä se silti pahemmin haitannut, lakkaus oli lopulta todella mieluisa koska vaaleanpunainen lakka. Tykkäsin myös teippikuvioinnista ihan hulluna, ehkäpä siksi, että se muistuttaa kovasti lempileimaani Konadin S6-laatasta.

20140408-092511.jpg

Translation: OPI has released collections upon collections but they’ve been kinda MEH to me. All except I love applause from the Muppets collection that I just had to buy because light pink polish. I added some My favorite ornament, golden studs and a tape accent that was done with the assistance of @sloteazzy ’s tutorial on Instagram. Me gusta.

20140408-092540.jpg

Kynsillä:

  • OPI – I love applause (3 kerrosta)
  • OPI – My favorite ornament
  • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat

 

Mainokset

10 thoughts on “Kas, vaaleanpunaista

  1. Mä kyl kans laitan tuon aksenttikynnen idean korvan taa!
    Hyvin herkät ja suloiset; sä aina onnistut ja on tasaista jälkeä ♡

    • Ehdottomasti! Tuo on kyllä munkin mielestä tosi nätti yksityiskohta ❤ Ja kiitos kehuista, sun näppikseltä se on todella mieluisaa kuultavaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s