Tuttu kaava

Olen näemmä näissä kynsihommissa kovasti ennalta-arvattavissa. Yleensä aina sen jälkeen, kun olen tehnyt tummemmansävyiset lakkaukset, palaan takaisin vaaleisiin sävyihin. Niin tälläkin kertaa.

20140105-110542.jpg

Ennätin muodostaa itselleni jo melkoisen pakkomielteen Essien viime vuoden 2013 Bridal-kokoelman lakasta No baggage please. Törmäsin siihen sattumalta jossainpäin nettiä, enkä sen jälkeen saanut sitä mielestäni. Kyseessä on hempeän vaaleanpunainen creme, jossa on hienoista hopeashimmeriä seassa. Olin tilaamassa lakkaa pariin otteeseen, mutta aina se vain jäi syystä tai toisesta saamatta. Lopulta onnistuin nappaamaan sen Nail Suppliesiltä, eikä lakka pettänyt pullossa saati tikulla – No baggage please oli syötävän suloinen! Ilman sen pitempiä pohtimisia päätin ottaa sen heti kynsille Steampunk-lakkauksen jälkeen.

20140105-110531.jpg

No baggage please oli melko hankala levittää, kolme varovaista kerrosta jätti vielä toivomisen varaa lopputulokseen (ainakin livenä naama kiinni kynsissä tiiraten). HK Girl onneksi tasoitti pahimmat raidat. NBP on kaunis babypink lakka, joka sopii yllättävän hyvin myös ihonsävyyni – yleensä tämänsävyiset lakat ovat kynsilläni liian kelmeitä.

20140105-110550.jpg

Kaveriksi NBP:lle valitsin OPI:n Solitairen, jonka olen nähnyt monessa lakkauksessa joulun aikaan. Testasin lakkaa jo viime kesänä, silloin se vaikutti kynsillä jotenkin tunkkaiselta ja likaiselta ja olinkin jo nakkaamassa sitä kirppislaatikkoon. Jostain syystä kuitenkin päätin antaa Solitairelle toisen mahdollisuuden ja NBP:hen yhdistettynä se onkin aivan toista maata. Onneksi pidin lakan itselläni!

20140105-110605.jpg

Leimaaminen on nykyään lempparikoristelutyylini, se on helppo ja nopea tapa saada kynsistä omannäköiset. Halusin tällä kertaa kuitenkin testata jo syksyllä ebaystä tilaamiani höyhendecaleja (ja hermojani), joten henkäisin syvään ja ryhdyin decalinliotuspuuhiin. Onnistun yleensä sössimään siirtokuvat viimeistään kynnellä, eikä tämä kerta ollut poikkeus. Vasemman peukun decal siirtyi kuivatusvaiheessa suunnilleen metrin väärään suuntaan, mutta strategisella kahden decalin taktiikalla sain kynnen koristeluista symmetrisen. Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen, viidestä decalista neljä meni ekalla yrittämällä nappiin – jee!

20140105-110612.jpg

Keskareihin laitoin vielä 1,5 mm hopeiset niitit ja päälle HK Girliä ja tadaa, söpöisät höyhenkynnet olivat kuosissa. Turha kai sanoa, että tykkäsin hulluna?

20140105-110558.jpg

20140105-110618.jpg

Parin päivän käytön jälkeen mattasin vielä lakkauksen pidentääkseni sen käyttöikää:

20140107-184405.jpg

20140107-184417.jpg

Translation: Usually after darker manicures I crave for something more sweet, more girly. No baggage please by Essie helped me with that craving together with OPI’s Solitaire and some feather water decals. I loved this mani so much I mattified the whole lot after a couple of days wear – love it either way!

Kynsillä:

  • Essie – No baggage please (3 kerrosta)
  • OPI – Solitaire (3 kerrosta)
  • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat
  • höyhendecalit

8 thoughts on “Tuttu kaava

  1. Heippa.

    Löysin tänne blogiin ja olen aivan myyty. Tämä lakkaus on aivan ihana ja selaankin edes takas nyt hienoja lakkauksiasi ja kuviasi. Todella paljon inspiroivia postauksia ja ideoita tällaiselle aloittelevalle kynsikoristelijalle. Lisäksi pidän mielettömästi tavasta, jolla esittelet käyttämäsi lakat ja välineet; selkeää ja tyylikästä!

    Täällä tulen varmasti vierailemaan usein, kiitos hienosta blogista.

    Mukavaa vuoden alkua,

    Toivoopi Sari

    • Heippa Sari, suurkiitokset itsellesi mieltä lämmittävästä kommentista! Kiva kuulla että tykästyit blogiin, lämpimästi tervetuloa mukaan 🙂

Jätä kommentti