Kaga-geelilakkaus 2 viikon jälkeen

Sateisen kesäinen tervehdys muuttolaatikoiden keskeltä! Meidän perheen elämä on nyt onnistuneesti muutettu uuteen osoitteeseen ja nyt alkaa olla jo aikaa myös kynsille ja bloggaamiselle – kunhan saisin vielä tuon kynsipisteen siihen malliin, kun olen sen päässäni visioinut. Onneksi miehelläni alkaa näillä näppäimillä kesäloma, joten hän pääsee toteuttamaan ideoitani ihan uusilla voimin 😉

Viimeistä edeltävässä postauksessa esitelty Kaga-lakkaus oli kynsilläni lopulta täydet 2 viikkoa, sinä aikana kynnet saivat kestää kaikenlaista tapetinpoistosta maalaushommiin – armoa ei paljon näpeille annettu, kun uutta kotia remontoitiin yhteensä 4 viikon ajan.

IMG_6043

Lupasin julkaista kuvia lakkauksen kunnosta vielä ennen sen poistamista, joten tässäpä tulee:

IMG_6476

Kasvuraja oli kahden viikon kohdalla jo melkoinen!

Geelilakkaus ei lähtenyt ilmaantumaan prosessin aikana mistään kohdin, ainoat näkyvät vauriot tulivat etusormiin ja peukkujen kulmiin. Jätin geelilakkauksen tekovaiheessa oman kynnen buffaamatta (vaikka näin ohjeissa suositellaankin tekemään), eikä tämäkään vaikuttanut lakkojen pysyvyyteen.

IMG_6477

Lakkauksen kiilto oli melko huikea vielä ennen poistoa!

Pidin kynnet lyhyinä koko geelilakkauksen ajan, viilasin ne pariin otteeseen nysämittaan tuona aikana. Viilaamisesta huolimatta lakat eivät lähteneet kuoriutumaan kynsien kulmista tai muualtakaan. Hurjimmassa kunnossa oli oikean käden peukku, jolla rapsuttelin milloin mitäkin teippiä tai kuivunutta maalia irti:

IMG_6478

Maalinjämiä on näköjään jäänyt muistoksi näihinkin kuviin, vaikka kuinka yritin saada sormia puhtaiksi.

Suurin plussa geelilakkauksessa oli ehdottomasti se, että yksikään kynsi ei katkennut tai murtunut remonttitouhuissa, siitä ISO kiitos Kagalle. Veden kanssa tuli lotrattua huomattavasti enemmän mitä normaalisti, en tapetointivaiheessa käyttänyt kumihanskoja kastellessani rättejä ja pyyhkiessäni ylimääräisiä liistereitä tapettien saumoista ja kynsien öljyäminenkin jäi itselleni vähäiseksi: sipaisin kynsinauhaöljyä käsiin muistaessani vain pari hassua kertaa päivässä (tämä on itselleni siis todella vähän, normaalisti laitan kynsinauhaöljyä varmaan toistakymmentä kertaa päivän aikana. Pinttynyt tapa).

Poistettuani tämän Kaga-lakkauksen, siirryin melkein heti toiseen Cesarsilta saamaani Kagaan varsinaisia muuttotouhuja varten – siitä enemmän seuraavassa postauksessa! Mukavaa torstain jatkoa 🙂

Mainokset

2 thoughts on “Kaga-geelilakkaus 2 viikon jälkeen

  1. Päivitysilmoitus: Kaga – 054, 108 ja 064 | Sinney ☆ Kynnet iskussaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s