Foxy Paws – Primadonna

En malttanut kauaa odottaa Shady Loven jälkeen seuraavan Mi Nailsilta testiin saadun Foxy Pawsin korkkaamista. Toinen luokseni matkannut ihanuus oli vaaleanpunainen holocreme Primadonna, joka kuuluu FP:n Diamonds-kokoelmaan, joka taas on saanut inspiraationsa Marina And The Diamonds -yhtyeeltä. Mulla on sydämessä aina erityinen paikka musiikin kautta laadituille ja nimetyille lakoille, sillä jos itse olisin indielakkavalmistaja, suunnilleen kaikki kokoelmani olisivat eri artisteihin liitettävissä.

IMG_2773

Primadonna näytti jo pullon perusteella niin hentoisen kauniilta lakalta, että päätin jättää leimaustarvikkeet ja muut peittävät jutut laatikkoon ja pitää koristelut vähäisinä. Lakan nimi ja hempeä väri olivat kuitenkin niin tyttö-osastoa, että päätin tarttua pääkallo-vinyylitarroihin – joku roti sentään söpöydelläkin!

Lakkasin Primadonnaa suoraan pohjalakan päälle, lakka levittyi ihan ok:sti, jonkin verran kaljuuntumista oli huomattavissa. Toinen lakkakerros sitten tasoitti mahdolliset epätasaisuudet. Primadonna kuivui melko nopeasti, eli lakka on hyvä saada levitettyä kynnelle maksimissaan 3-4 sutaisulla, muuten suti raahaa jo osittain kuivunutta lakkaa kynneltä.

IMG_2771

Kuvissa Primadonnaa on 2 kerrosta, jotka riittivät täyteen peittävyyteen omilla keskimittaisilla kynsilläni. Päällä kerros HK Girliä. Primadonna oli melko juoksevaa koostumukseltaan, joten se oli helppo saada lähelle kynsinauhoja. Tämä seikka on aina iso plussa itselleni.

IMG_2772

IMG_2774

Foxy Paws kuvailee Primadonnaa baby pink cremeksi, mutta omilla näpeilläni lakka näyttää selvästi lilaan vivahtavalta, vaaleanlaventelilta. Hento holosäihke erottuu kauniisti olematta liian alleviivaava. Olin etukäteen varma, että vastaavantyyppinen lakka saattaisi löytyä jo kokoelmastani, mutta niin vain Primadonna on uniikki itselläni. Uniikki ja ihana!

Primadonnaa löytyy edelleen muutama kappale Mi Nailsin varastosta, sinne siis hopihopi jos tämä vaaleanpunainen kaunotar kiinnostaa! Myös tällä Foxylla on hintaa 11,90 eur.

Kiva kun kävit, mukavaa viikonalkua!

Translation: Here’s the second Foxy Paws polish I received for review from Mi Nails. Primadonna is a gorgeous baby pink creme with subtle holographic shimmer. I used 2 easy-ish coats for the pictures above, Primadonna was easy to get close to the cuticles but it dried fairly quickly. I love the subtle holo shimmer tho, it is gorgeous!

As the name and the color on this nail polish were so girly-girly, I decided to use a bit more edgy decorations by adding skull vinyl decals from Twinled T.

Have a great week everybody!

Kynsillä:

  • Foxy Paws – Primadonna (x2)*
  • Pääkallodecalit: Vinyl It Up
  • 1,5 mm valkoiset niitit
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) saatu / received for review

Mainokset

2 thoughts on “Foxy Paws – Primadonna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s