Foxy Paws – Shady Love

Tanskalaiset Foxy Paws -indiet tulivat pääsiäisen päätteeksi myyntiin Mi Nailsille ja ennakkoon lakkoja tilanneet ovat saaneet omat kappaleensa tassuihinsa (pun intended) myös. Sain oman, hartaasti odottamani lähetyksen käsiini pian pyhien jälkeen enkä rehellisesti sanoen osannut odottaa niin herkullisia lakkoja mitä lopulta sitten pääsin hipelöimään ja tikuttamaan!

Vasemmalta oikealle: Primadonna – Bailando – Shady Love – Black Angel

IMG_2574

Näistä Shady Loven ja Primadonnan sain Mirvalta blogiin testattavaksi ja iskin silmäni ensimmäisenä Shady Loveen, joka on pinkkejä erikokoisia glittereitä mustassa jellypohjassa. Ensimmäiset aurinkoiset kevätpäivät olisivat ehkä vaatineet holoisaa Primadonnaa kynsille, mutta Shady Love oli niin huikea, etten voinut vastustaa kiusausta. Myös Instagramin kautta Shady Lovea toivottiin kynsille ensimmäisenä, joten loppujenlopuksi valinta olikin sitten aika helppo.

Tikutusvaiheessa totesin, että Shady Loven lakkapohja on sen verran läpikuultava, että lakkauksen alle on syytä laittaa kerros Essien Licoricea. Yksi kerros mustaa Licoricea riitti, Shady Loven jellypohja peitti lopulta niin hyvin että toinen kerros olisi ollut turha.

IMG_2623

Shady Love levittyi Licoricen päälle ongelmitta, lakka ei ollut liian paksua mutta ei toisaalta liian luiruakaan. Sitä oli helppo työstää ja lakan kapeahko suti oli omaan makuuni vallan sopiva. Sain pienellä asettelulla sopivan määrän glittereitä kynnelle jo ensimmäisellä lakkakerroksella.

IMG_2604

Tykkään ihan kympillä tuosta glittereiden ”kelluvasta” ulkonäöstä! Lasken plussaksi myös sen, ettei pinkit glitterit loista liikaa mustalta pohjalta. Kauempaa katsottuna Shady Love näyttää hillityn tummalta lakalta, mutta lähempi tarkastelu paljastaa ärhäkkäät glitterit – me likey!

IMG_2602

IMG_2603

Lisäsin etusormiin ja peukaloihin pari kerrosta Zoyan Kitridgeä ja muuten pidin koristelut minimissä; lisäsin kynsien juuriin vain muutamat pinkit ja mustat niitit.

IMG_2605

Suomalaisittain harvinaisia Foxy Paws -lakkoja on nyt siis saatavilla Mi Nailsilta, kappalehinta näille indieille on 11,90 euroa. Suosittelen loppumaan merkin lakkoihin ennenkuin ne myydään loppuun!

Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua 🙂

Translation: I received my first Danish Foxy Paws pretties from Mi Nails the other day and I was absolutely stunned by the beauty of all the ones I got – they were honestly so gorgeous I had trouble picking one to wear first!

I ended up trying Shady Love first. It’s a black-based jelly with hot pink glitters in different sizes. I decided to layer it on top of a black creme as it seemed really sheer when I swatched it on a swatch stick. 

On the nail Shady Love was amazing: the glitters looked like they floated on my nails and the formula was lovely. There was some glitter placement but one coat was enough to get a nice amount of those pink goodies on my nails.

I kept the other decorations to the minimum, only Kitridge by Zoya and some black and hot pink studs.

Kynsillä:

  • Duri – Rejuvacote 2
  • Essie – Licorice
  • Foxy Paws – Shady Love (x1)*
  • Zoya – Kitridge (x2)
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) saatu / received for review

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s