Essie – Rosebowl

Harmittelin viime kynsipostauksessa Bundle Monsterin BM-322 -laatan kukonaskel-kuvion suurta kokoa: pienempi kuvio sopisi pienehköille kynsilleni huomattavasti paremmin, mutta pelkäsin että toivotunlaista kuviota ei kovin helpolla löytyisi. Ratkaisu ongelmaan tupsahti käsiin kuitenkin kuin itsestään, kun helmikuinen Turun seudun kynsimiitti toteutui: olin tehnyt tilauksen Mi Nailsilta ja Mirva ystävällisesti toi tuotteet mukanaan miittiin. Erään Zoya-kaunokaisen lisäksi ostin liikkeestä BBF:n leimauslaatan BBF-08 ja suustani pääsi spontaani ”ei hemmetti!” kun liu’utin laatan kuorestaan:

Laatan oikeassa yläkulmassa tönötti juuri täydellisen kokoinen, pientä kukonaskelta sisältävä kuvio! Olin alunperin ostanut laatan tuon alakulman pyöryläkuvion vuoksi, joten reaktioni oli vähintään yllättynyt, kun laatassa oli vahingossa myös pikkuista kukonaskelta. Mieletön munkki!

Vaikka olin juuri muutamaa päivää aikaisemmin tehnyt punaiset kynnet joihin yhdistin musta-valkoista kukonaskelta, en malttanut olla tarttumatta toiseen Tanska-ostokseen, eli Essien Rosebowliin ja olla leimaamatta (jälleen) kukonaskelta kynsille:

IMG_1107

Tämä BBF:n pieni kukonaskel sopii niin paljon paremmin kynsilleni mitä Bundle Monsterin kukonaskel ❤

Ja mitä Rosebowliin tulee, nämä punasävyiset crellyt ovat kyllä erityisen hankalia kuvattavia. Rosebowl on kuitenkin muutaman asteen pinkimpi mitä Really Red, ei ihan täysin punainen vaan jotain vähän sinnepäin. Kauniita ne ovat kuitenkin molemmat ja pikaisen laskutoimituksen jälkeen totesin Rosebowlin olevan 11. punasävyinen Essie kokoelmassani. Eikä se edes haittaa, koska ne ovat kaikki niin ihania! *maanista naurua ja lakkapullojen hivelyä*

Keskisormessa on 2 kerrosta Essien Beyond Cozya.

IMG_1109

Kukonaskelen alla on 2 kerrosta GT:n Whitea ja kuvio on leimattu tällä kertaa mustan sijaan tummanharmaalla Rican Gloomy Sundaylla. Kivasti toimii tälläkin väriyhdistelmällä, harmaa kuvio saa yleisilmeestä vähän pehmeämmän mitä mustalla leimattaessa.

IMG_1108

Aurinkoista viikonjatkoa!

IMG_1110

Translation: And another mani with houndstooth pattern! This time I did the stamping with a smaller pattern that works much better on my short, tiny-ish nails. The plate is BBF-08 and I stamped it using Rica’s Gloomy Sunday.

Kynsillä:

  • Duri – Rejuvacote 2
  • Essie – Rosebowl (x2)
  • Essie – Beyond Cozy
  • Gina Tricot – White
  • BBF-08 & Rica – Gloomy Sunday
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s