Essie – Really Red

Hei, olen Sini ja olen koukussa Essien punaisiin lakkoihin. Helmikuiselta Tanskan-reissulta mukaan tarttui kolme uutta punasävyistä lakkaa ko. merkiltä ja otin heti Really Red -nimisen kaunottaren kynsille – tietysti mustavalkoisiin leimoihin ja kimallukseen yhdistettynä:

IMG_1104

Uskotteko jos sanon, että Really Red oli miellyttävä lakata, mehukkaan punainen ja aivan ihana? Hyvä, koska se oli. Lakassa ei siis ollut eroa niihin muihin punaisiin Essieihin, joita jemmastani löytyy… krhm, useampi. Lakka oli myös täysin nimensä veroinen, Really Red oli todellakin punainen! Ihana, ihana punainen.

Lisäsin etu- ja keskisormiin kukonaskel-leimat Bundle Monsterin laatasta BM-322. Harmittelin leimaamisen jälkeen kuvion kokoa: kukonaskeleet ovat laatassa niin isot, ettei niitä mahtunut omille kynsilleni kuin muutama hassu. Ratkaisu ongelmaan löytyi kuitenkin nopeammin kuin arvasinkaan, mutta siitä enemmän ensi postauksessa 🙂

Nimettömään lisäsin pari helppoa kerrosta OPI:n Love.Angel.Music.Babya. Tykkään hirmuisesti näistä hienoa glitter-hitulaa sisältävistä lakoista (glitter-hitulalle lienee myös jokin virallisempi nimitys?), mutta niiden siistiminen kynsinauhoilta on melkoista tuskaa. Vaikka lakan yrittäisi siistiä kuinka vähin siistimissiveltimenvedoin pois kynsinauhoilta, aina viimeistään kuvausvaiheessa huomaa kuinka koko sormenpää kimaltaa lakan jäljiltä. Tähän ongelmaan löytyi apu kuin ihmeen kautta, Color4Nails -nettikauppa tarjosi minulle nimittäin testiin Crystalline Nail Veil -tuotettaan, joka toimii lateksisuojana mm. liukuvärjäyksien, vesimarmoroinnin ja muun sotkuisen kynsienkoristelun kanssa.

Tuote ei oikeastaan eroa mitenkään nestemäisestä lateksista, jota hankin jokin aika sitten eBaysta ja jonka esittelin tässä postauksessa. Crystalline Nail Veil saa kuitenkin plussaa keltaisesta väristä, joka erottuu paremmin kynsinauhalla mitä väritön lateksi, sekä striper-tyyppisestä sudistaan, jonka avulla keltainen mömmö on helppoa sivellä hyvin lähelle kynnen juurta. Nail Veil kuivuu suunnilleen minuutissa kuivaksi ja on helppo kuoria yhdellä vetäisyllä pois kun on sen aika.

En ole vielä kokeillut Nail Veiliä liukuvärjäyksiin tai vesimarmorointeihin, mutta tällaisten LAMB:in tyyppisten glitterlakkojen kanssa se on varsin mukava tuote ja helpottaa siistimisprosessia. Plussaa myös edullisesta hinnasta, 8 millin purtelo maksaa Color4Nailisilla maltilliset 6 dollaria. Mikäli kiinnostuit, tuote löytyy *kliks* täältä (en hyödy klikkauksista tai mahdollisista ostoksista mitenkään 🙂 )

IMG_1106

IMG_1105

Kiva kun kävit, ensi postauksessa sitten tarkemmin siitä pienemmästä kukonaskel-kuviosta 🙂

Translation: I bought Essie’s Really Red from my trip to Denmark and I couldn’t wait to try it! I combined it with houndstooth pattern from Bundle Monster’s BM-322 plate and some delicate bling by Love.Angel.Music.Baby by OPI.

To ease the clean-up process after applying LAMB I added some Crystalline Nail Veil I was sent for review from Color4Nails. Nail Veil works as a protective layer while doing messy manis such as gradients, water marbling etc. I have yet to use it with these techniques, but I have found it to be a great product when using glitter polishes. As you might have noticed, fine glitter polishes tend to stick to your cuticles even though you try to clean them up as neatly as possible. Nail Veil prevents the glitter from sticking to your cuticles hence making the clean-up process a lot easier.

Thanks for visiting, have a great day everybody!

Kynsillä:

  • OPI – Nail Envy Original
  • Essie – Really Red (x2)
  • Color4Nails – Crystalline Nail Veil*
  • OPI – Love.Angel.Music.Baby (x2)
  • Gina Tricot – White
  • Rica – Blackout & Bundle Monster BM-322

*) saatu / received for an honest review

Mainokset

One thought on “Essie – Really Red

  1. Mua kiinnostaisi, voiko sitä ”teatterilateksia” värjätä esim. elintarvikevärillä….etin taas vimmaisesti halvinta mahdollista ratkaisua pulmaan, joka ei oikeastaan ole edes kovin suuri:D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s