Tanskan tuliaisia

Taannoisen Tanskan reissuni tuomiset olivat hyvin pitkälti kynsilakkapainotteiset, ellei perheelle hankittuja bändi- ja Hard Rock Café -paitoja lasketa. Olin jo varustautunut roudaamaan reissulta kotiin kaikenlaisia ihania harvinaisempia lakkoja, mutta koska tutustumisemme Hard Rock Cafén uudistuneeseen cocktail-listaan venähti useamman juoman mittaiseksi, emme ennättäneet paikkaan, jossa myytiin mm. Fnugin lakkoja. Harmitusta helpotti kuitenkin se, että Essie oli merkkinä hyvin edustettuna monessa liikkeessä ja Osta 3, maksa 2 -tarjous oli enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Hinnaltaan Essiet olivat suunnilleen Suomen hintaluokkaa.

Mieleen on Essien osalta jäänyt kokemus Kööpenhaminan päärautatieasemalta, jolta matkasimme junalla kohti Herningiä ja reissun päätähtiä eli Queenia sekä Adam Lambertia: aseman keskellä oli Mata’s -niminen kosmetiikkakioski, jossa oli myynnissä perinteisten L’Orealin ja Rimmelin lisäksi myös Essietä. Junan lähtöön oli aikaa vielä jonkin aikaa, joten kiersimme ystäväni kanssa tuon pikkuliikkeen aikamme kuluksi. En ollut uskoa silmiäni, kun näin kioskin Essie-ständin: en ole nähnyt parempaa Essie-valikoimaa Suomessa missään. Valikoimassa oli ydinkokoelman lisäksi perinteiset hoito-, alus- ja päällyslakat sekä useita sellaisia lakkayksilöitä, joista en ole koskaan kuullutkaan. Mata’silla oli myös voimassa kolmen lakan tarjous, joten otin siitä luonnollisesti hyödyn irti. Ja tämä kaikki siis pikkuisessa liikkeessä keskellä Köpiksen päärautatieasemaa!

Mukaan lähti taas vähemmän yllättäen punasävyisiä lakkoja:

IMG_0571

Bachelorette Bash – Rosebowl – Really Red

 

Näistä keskimmäinen, eli Rosebowl oli sellainen, jonka nähdessäni päästi ihastuneen huokauksen. Se on ihana! Bachelorette Bashia olen katsellut usein jo Suomessa, Really Red on kaunis kirkkaanpunainen yksilö.

Myös tällaiset likaisensävyiset lakkaset pääsivät matkaan mukaan:

IMG_0570

Island Hopping – Smoking Hot – No More Film

 

IMG_0574

Sally Hansen – Velvet Crushed, OPI – Pamplona Purple, Essie – Play Date

 

Helsingin lentokentältä ostin vihdoin OPI:n Pamplona Purplen, Sally Hansenin Velvet-lakan ostin Mata’sin alesta ja lila Essien Play Date osui matkaan mukaan jostain matkan varrelta, en enää muista mistä.

Chanel - May, Essie - Where's My Chauffeur?

Chanel – May, Essie – Where’s My Chauffeur?

Viime postauksessa esitellyn Chanelin Mayn ostin Kastrupin lentokentältä ja Essien Where’s My Chauffeur?in sain matkaseuraltani ystävänpäivälahjaksi ❤

Tällainen saalis siis tarttui mukaan Tanskasta, ihania lakkoja joita en malta päästä kokeilemaan!

Translation: Here are the polishes I bought from my recent trip to Denmark. I ended up buying loads of Essies because they were usually on discount. I can’t resist a good Buy 2, Get 1 For Free offer 🙂 The selection of Essie polishes was wider than in Finland and the prize was about the same.

Mainokset

4 thoughts on “Tanskan tuliaisia

  1. Oih, onpa ollu hyvä lakkareissu!! 😀 Essien No more film on aivan loistova lakka, oikein yleishyödyllinen ja upean värinen ja lisäksi täydellinen lakattava!! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s