Chanel – May

No mutta. Tässähän on leppoisasti vierähtänyt pari viikkoa sitten viime postauksen. Kirjoittelin kynsimiittikuulumisia tukevasti flunssalääkepöllyssä ja samalla kaavalla on elo jatkunut siitä asti. Tokihan sain siihen ärhäkän kuumeflunun päälle vielä vatsataudin ja poskiontelontulehduksen vatsan uudelleen sekoittaneella antibiottikuurilla ryyditettynä, mutta se taas on toinen tarina. Sen vaan sanon, että tekee kuulkaa gutaa raahustaa läpi arkea viimeisillä voimilla, tuskanhiki otsalla helmeillen ja yrittää tehdä lasten ja kodin eteen aivan se minimi jotta homma rullaa suhtkoht normaalisti miehen ollessa töissä. Luojan kiitos mulla on mies joka on ottanut työpäivien jälkeen homman haltuun ja antanut mun sitten tehdä pienimuotoista kuolemaa illat ja yöt. Praise be!

Bloggaaminen – saati kynnet, gasp! – eivät ole siis olleet päällimmäisenä mielessä viime aikoina, mutta nyt elämä alkaa jo voittaa viikon jatkuneen kuvotuksentunteen loputtua. Hurraa ja kiitos antibiootit! Tänään esittelen kynnet, jotka väänsin edellämainittuun kynsimiittiin flunssan jo ottaessa tiukkaa niskaotetta allekirjoittaneesta:

IMG_0951

Ostin taannoiselta Tanskan-reissulta viimein pitkään himoitsemani Chanelin Mayn. Teimme viimehetken lentokenttäshoppailuja ystäväni kanssa Kastrupin lentokentällä, kun tämä kaunotar hyökkäsi silmille tax freessa. Olen jo aikaisemminkin katsellut lakkaa sillä silmällä, mutta hinta on ollut aina muka liian kova. Nyt ei oltu köyhiä eikä kipeitä (se vaihe tuli vasta reissun jälkeen kun kurkkasin Visan erittelyä, hups), joten ostin Mayn siltä seisomalta. Ja hei, en oikein voinut olla ostamatta May-nimistä lakkaa reissulta, jolla viimein pääsin näkemään Queen-kitaristi Brian Mayn livenä *pyörtyy hiukan*. Se mies on nimittäin l e g e n d a:

IMG_0534

Mulla oli ensin ylevä suunnitelma käyttää tätä vasta toukokuun ekana lakkauksena, mutta kiinnostus vei voiton ja lakkasin tällä siis heti helmikuun loppupuolella. May on pullon mukaisesti kauheen nätti ja suloinen, mutta voi hyvä isä sentään miksi Chanelin on pitänyt lykätä pulloon tällainen suti?? Ohut ja pitkä ja löysä – ja se nyt ei ole missään käyttötarkoituksessa hyvä yhdistelmä. Jouduin myöskin laittamaan kynsille 3 kerrosta täyteen peittävyyteen. Miinusta myös siitä.

IMG_0950

Koska päässä tosiaan jyskytti se vuosisadan flunssa, pidin muut koristelut melko minimissä. Nimettömiin pari kerrosta TGNAG:ia ja keskareihin sekalainen rykelmä erikokoisia feikkitimantteja ja muutamia glittereitä OPI:n Servin’ Up Sparklesta.

Vallan tuli miittivaatteisiin mätsäävät kivat kynnet ja hyvin näillä yhden tapaamisen porskutti. Leppoisaa viikonlopunjatkoa just sulle!

Translation: I have been down with the flu of a century for the last couple of weeks and that’s why I haven’t posted anything in a while. These on the other hand were my nails for the recent nail meet up. I bought May by Chanel from my recent trip to Copenhagen and I absolutely love the shade but the brush on this polish is ridiculous: thin, long and flabby, no thanks.

Kynsillä:

  • Duri – Rejuvacote 2
  • Chanel – May (x3)
  • OPI – This Gown Needs A Gown (x2)
  • OPI – Servin’ Up Sparkle + erilaisia koristekiviä *
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) tuote saatu / product received for free

Mainokset

4 thoughts on “Chanel – May

  1. Voi miten kaunis vaaleanpunainen, eikä lakkauksessakan mitään vikaa ole, päin vastoin! Onkohan tuo May kuinka lähellä Essien lovie dovieta?

    • Kiitti! Sanoisin ettei tämä ole kovinkaan samankaltainen kuin LD. Unohdin itseasiassa mainita tekstissä, että lakan sävy on aivan uniikki mun kokoelmassa, jossa vaaleanpunaisia on varmaan yli 30 sävyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s