Essie – Watermelon

Helmikuu on jo piiitkällä mutta vielä on muutama tammikuun kynsihaasteen lakkaus esittelemättä. 22. päivän aihe oli Favorite Design, jollaiseksi valitsin tämän hetken lempparin. Mulla on jäänyt joulusta päälle joku kumma punainen kausi, ja olenkin kaihoten katsellut (edelleen!) kaikkia lakkalaatikon punasävyisiä cremejä. Vahvasti on luokseen kutsunut Essien Watermelon, jota olen tainnut käyttää viimeisen vuoden aikana jo kolmesti – aika poikkeuksellista, ottaen huomioon, että lakkajemmastani löytyy jo yli 400 lakkaa. Jotain erityistä Watermelonissa on, joten otin sen myös tämän lakkauksen pääväriksi.

IMG_0058

Ja onhan Vesimeloni vaan ihana. Kahdella helpolla kerroksella täysi peittävyys eikä juuri nimeksi siistimistarvetta. Nam. Viime käytöstä viisastuneena laitoin tällä kertaa 2 kerrosta aluslakkaa, Watermelon tarraa aika kivasti kynteen kiinni ilman riittävää suojausta.

IMG_0060

Toinen koristelutyyli, johon en kyllästy on mustavalkoinen leimaus. Nimettömään lakkasin sen perinteisen 2 kerrosta GT:n Whiteä ja leimasin päälle punoskuvion Konadin S6-laatasta. Sitäkin olen käyttänyt jo pariin otteeseen aikaisemmin. Keskisormeen lakkasin lempparihopeaani, eli OPI:n This Gown Needs A Gown, jota tarvitsen tätä menoa kohta varapullon. Lakka on jo selvästi vajunut, joten jemmakappaleen hankkiminen on enemmän kuin suositeltua, eikö?

IMG_0059

Siinäpä tämänkertainen lakkaus, millainen on sinun lempityylisi lakata kynsiä?

Translation: The next prompt for #nailartjan was Favorite Design. I never get bored of bright, bold red, b&w stamping and silver glitter so there it was.

IMG_9441

Kynsillä:

 • Essie – First Base
 • Essie – Watermelon (x2)
 • OPI – This Gown Needs A Crown (x2)
 • Gina Tricot – White
 • Rica – Blackout & Konad S6
 • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

5 thoughts on “Essie – Watermelon

 1. Hei, tarvisin apua hopean peittävän glitterin valintaan kun niitä on niin paljon ja sulla näyttää olevan asiasta kokemusta ;D Suositteletko ihan suorilta tätä näissäkin näkyvää Opia vai onko jokin muukin tosi ihana? Juuri tällaisissa aksenteissa ajattelin sitä käyttää ja saisi tosiaan olla peittävä ja superkimaltava!

  • Hopeisia glittereitä on tosiaan tullut käytyä läpi 😀 Tää näissä kynsissä oleva Gown on mun tän hetken suosikki, ja voin lämpimästi suositella sen hankintaa! Et varmasti pety. 2 kerroksella täysi peittävyys. Toinen lemppari on China Glazen Glistening Snow, kahden kerroksen lakka sekin. Isompiglitterisistä hopeista suosikkini on Pipe Dream Polishin Cha-ching!, jota myy ruotsalainen Edgy Polish. Se on kanssa kahdella kerroksella peittävä, mutta vaatii tasaisin väliajoin ohenninta, sillä se jankkiintuu aika nopeasti. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua!

   • Oioi kiitos avusta, näistä kolmesta tulen varmasti hankkimaan ainakin yhden tai kaksi! Reilun viikon päästä häämöttävät synttärit on just hyvä tekosyy hankkia muutama ihana glitteri! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s