B Squared Lacquer – Sweet Talk

B Squared -teemaviikko jatkuu, tänään vuorossa Sweetheart Collectionin toinen creme-lakka, laventelinpinkki Sweet Talk. Pullon perusteella värisokeahkot silmäni arvelivat lakan olevan vaaleanpunainen, mutta enemmän tämä kyllä laventelinlilaan heilahtaa kuin varsinaisesti vaaleanpunaiseen.

IMG_0226

 

Sweet Talk oli tummemman lakkasiskonsa B Minen tapaan nopeasti kuivuvaa laatua, mutta muuten lakattavuus oli hitusen B Minea parempi. Kahdella kerroksella selvittiin tässäkin tapauksessa. Lakan sävystä tuli heti mieleen viime kesänä kokeilemani OPI:n Lucky Lucky Lavender, kovin isoa sävyeroa en usko näillä olevan.

IMG_0225

Sweet Talk oli siinä määrin hemppiksen värinen lakka, että päätin mennä koristeluissakin oikein kunnolla överin puolelle. Nimettömiin leimasin Pueenin 01-laatasta koko joukon sydämiä Konadin vaaleanpunaisella. Pikkurilleihin ja keskisormiin ymppäsin hopeista glitteriä oikein urakalla, pohjalla on It’s Frosty Outside ja päällä Servin’ Up Sparkle, molemmat OPIa. Peukkuihin lisäsin vielä parit holopallurat I Snow You Love Me:sta, mutta niistä en tajunnut ottaa kuvia ennenkuin oli liian myöhäistä. Oh well.

No niin, puolet Sweetheart Collectionin lakoista on nyt esitelty – kumpi kokoelman cremeistä oli mieluisampi, laventelinen Sweet Talk vai maanantain tummempi pinkki B Mine?

IMG_0224

Translation: The second polish from B Squared Lacquer’s Sweetheart Collection is this lovely lavender pink Sweet Talk. I went all in with decorations on this one, there’s pink hearts and double glitter as well as holo glitter on my thumbs (not pictured here as I removed the mani before I realised I hadn’t taken any pictures of them, duh!)

Kynsillä:

 • Essie – First Base
 • B Squared Lacquer – Sweet Talk (x2)
 • OPI – It’s Frosty Outside
 • OPI – Servin’ Up Sparkle
 • Gina Tricot – White
 • Pueen 01 & Konad Pink
 • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

5 thoughts on “B Squared Lacquer – Sweet Talk

 1. Voi miten suloiset kynnet! Tuo Sweet Talk on ihan mielettömän kauniin värinen, ja noista leimauksista tykkään todella paljon. Ja ai että miten kaunis tuo ”glitter gradient” keskisormen kynnessä onkaan! Wau ♥ Olet jälleen kerran saanut tosi inspiroivan kokonaisuuden aikaan.

  Ihanasti on kyllä monessa blogissa nyt pinkkejä lakkailuja kun ystävänpäivä on ihan nurkan takana, itsekin tuli hiljattain postailtua jonkinnäköisiä yritelmiä 😀

  • Tää taitaa olla ihan ehdotonta pinkkien lakkausten aikaa… Instagramissa on kyllä tullut vastaan muutamia anti-Valentine -kynsiä: mustaa ja pääkalloja 😀 Hauskoja nekin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s