B Squared Lacquer – B Mine

Ihastelin jo viime vuoden puolella jenkkiläisen indievalmistaja B Squared Lacquerin kauniita creme-lakkoja Instagramissa ja koin pienoisen pettymyksen kun totesin, että he toimittavat lakkojaan vain Jenkkeihin ja Kanadaan. Voi meitä syrjittyjä pohjoisen kynsiharrastajia! B Squaredin lakkoja on saatavilla Englannista Rainbow Connectionilta, mutta kuriirilla tapahtuva toimitus nostaa lakkojen kanssa hinnat kipurajan yläpuolelle ja muutenkin valikoima on siellä varsinaisia nettisivuja heikompi, joten skippasin suosiolla mahdolliset lakkahankinnat.

Tammikuussa Mia, nainen BSL:n takana, esitteli ensimmäiset kuvat ystävänpäivä-kokoelmastaan Instagramissa ja siinä vaiheessa totesin että nuo lakat on muuten pakko saada, oli mikä oli. Olin suoraan Miaan yhteydessä ja kaupat saatiinkin tehtyä sujuvasti, vaikka kyseessä oli ensimmäinen lakkalähetys Suomeen.

Sweet Talk - B Mine - XOXO - True Love

Sweet Talk – B Mine – XOXO – True Love

Paketti matkasi luokseni reilussa viikossa ja halusin heti testata kaikki kokoelman lakat peräjälkeen. Tietty! Ja kun olin päässyt lakkojen makuun ja ystävänpäiväkin on juuri sopivasti saapumassa tämän viikon loppupuolella, ajattelin tehdä kokoelmasta Kynnet iskussaan -blogin ensimmäiset teemaviikkopostaukset. Eli siis tällä viikolla ollaan B Squared -tunnelmissa aina lauantaihin asti!

Sweetheart Collection pitää sisällään neljä lakkaa: 2 cremeä, yhden crellyn ja yhden holon. Sweet Talk on näistä kahdesta cremestä vaaleampi, melkeinpä laventeli yksilö, B Mine tummempi pinkki. Valkopohjainen XOXO on crelly, jossa on mukana pinkkien ja violettien mattaglitterien lisäksi hentoista holohitulaa. True Love on sähäkänpinkki lineaariholo.

IMG_0221

Näistä neljästä B Mine -creme oli se, johon ihastuin kuvien perusteella eniten ja sitä halusin myös päästä testaamaan ensimmäisenä. BSL:ien suti on tyypilliseen indie-lakkatapaan melko ohut, muttei mahdottoman luiru. Lakkaa oli sudin puolesta kyllä helppo levittää, mutta B Minen crememäinen koostumus ei itsessään tehnyt lakkaamisesta helppoa. Lakka kuivahti sutiin nopeasti joten kynsi piti todellakin saada kuorrutettua lakalla melko hätäiseen. Kynsillä on 2 kieli keskellä suuta lakattua kerrosta.

IMG_0220

Sävynä B Mine oli aivan ihana, tuollainen dusty pinkki, melkeinpä marjapuuronpunainen. Pinkinsävyiset lakat ovat iholleni aina vähän joko/tai, mutta B Mine oli vallan passeli sävy. Pidin lakkauksen koristelut minimissä, lisäsin ainoastaan nimettömään Twinkled T -puljun cyclone-vinyylillä tuollaisen äärimmäisen hypnoottisen kuvioinnin. Pyörremyrskyn alla on L’orealin Masked Affair (josta on todellakin tulossa vielä oma postauksensa lähiaikoina!)

IMG_0223

”Look into my eyes, the eyes, look into my eyes, not around the eyes *snap* you’re under”

IMG_0222

No niin, B Squared Lacquer -teemaviikko on polkaistu käyntiin – onko merkki sulle jo ennestään tuttu vai onko kyseessä uusi tuttavuus? (loppuun tuttu disclamer: en hyödy linkkien klikkailuista tai mahdollisista ostoksista mitenkään)

Aurinkoista maanantaita kaikille!

Translation: I bought my first B Squared Lacquers a while back and as this set of nail polish is called the Sweetheart Collection for Valentine’s Day I thought it would be fitting to arrange a theme week for these B Squared Lacquers this week!

The first polish I picked for my nails was the gorgeous dusty pink called B Mine. The application was pretty decent though the polish dried fairly quickly. However the shade looked gorgeous on my nails, I just kept looking at it throughout the day 😀 I wanted to enjoy B Mine as is so I just added a cyclone accent nail using Twinked T cyclone nail vinyls.

Kynsillä:

  • Essie – First Base
  • B Squared Lacquer – B Mine (x2)
  • L’Oreal – Masked Affair & Twinkled T Cyclone nail vinyl
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

6 thoughts on “B Squared Lacquer – B Mine

  1. Enpä ole aikaisemmin törmännyt tähän merkkiin.
    Mutta aivan mahottoman nätti lakka ja lakkaukset muutenkin ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s