Essie – Exotic Liras

Kuten on usein tullut todettua, yleensä ne nopeimmin tehdyt lakkaukset ovat niitä kaikkein mieluisimpia. Tänään esittelen yhden sellaisen manin, jonka tekemistä en miettinyt sen enempää ja lopputulos oli yksi ihanimmista ikinä. Halusin saada kynsille jotain punasävyistä ja tällaiseksi lakaksi valikoitui käyttämättömistä loppuvuonna ostamani Essien Exotic Liras. En tiedä mikä minut sai ostamaan lakan, sillä pullossa lakka näytti juuri sellaiselta pinkiltä, jollaisia en yleensä käytä. Luotin kuitenkin siihen, että punainen Essie ei vaan voi pettää, joten lakka pääsi mukaan Pick N’ Pay -reissulta.

IMG_9073

Essie kuvailee Exotic Lirasia syväksi fuksiaksi, mutta omilla kynsilläni se oli enemmänkin punainen. En kuitenkaan ryhdy väittelemään lakan perimmäisestä sävystä, sillä Exotic Liras on IHANA. Juuri sellainen mehukas ja syvä Essie-punainen, jollaisia en väsy käyttämään. Lakka levittyi yhtä loistavasti mitä nämä Essien crellyt yleensäkin leveällä Suomi-sudilla, eli ilman ongelmia ja kuin itsestään. Kaksi kerrosta täyteen peittävyyteen lyhyillä kynsillä.

IMG_9074

Toiseksi aksenttikynneksi halusin – yllätys yllätys – mustavalkoisen leimakynnen. Lakkasin pohjalle tuttuun tapaan GT:n Whiteä ja leimasin päälle kuvion MoYou Londonin Fashionista 05 -laatasta. Leima osui kuin ihmeen kaupalla aivan täydellisesti kynnen keskelle ja olin siihen kaikkineen tosi tyytyväinen.

Glitteriksi valitsin Essien H’ors D’oeuvresin, josta en viime käyttökerralla ollut lakkana ihan varma. HD:n kalansuomumainen pinta oli aikaisemmin lievä turn-off, mutta tässä lakkauksessa tykkäsin siitäkin ihan kympillä! Lakka shiftaa hauskasti hopean ja kullan välillä, todellinen kameleontti. Pullokuvaa en tarjoile, sillä ko. pullo ei suostunut valokuvausyhteistyöhön.

IMG_9075

Kokonaisuutena lakkaus oli omaan silmään niin nätti, että olisi vallan tehnyt kuulkaa mieli itkeä. Näissä väreissä oli kokonaisuudessaan zen niin kohdillaan, että olin aivan rakastunut aikaansaannokseeni. Kumma juttu miten yksivärinen punainen lakkaus on itselleni vieras, mutta kun siihen kylkeen lisää vähän graafista leimaa ja glitteriä niin johan alkaa potkia!

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Translation: Here’s a mani that I created when I wanted something red on my nails. I ended up choosing this beautiful feep fuchsia Essie called Exotic Liras and paired it with a b&w stamp from MoYou London and some glitter in form of H’ors D’oeuvres by Essie. This mani was pure love for me!

Kynsillä:

  • OPI – Nail Envy Original
  • Essie – First Base
  • Essie – Exotic Liras (x2)
  • Essie – H’ors D’oeuvres (x2)
  • Gina Tricot – White
  • Rica – Blackout & MoYou London Fashionista 05
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

4 thoughts on “Essie – Exotic Liras

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s