OPI – Suzi Has A Swede-Tooth

Tammikuun kynsihaasteen kolmas aihe oli Animal. Mainitsin asiasta vanhemmalle pojalleni ja hän oli ihan sitä mieltä, että minun pitäisi tehdä dinosauruskynnet. Hyvä idea, totesin ja muistin samalla toteutettavien ideoiden kansioon lisäämäni kuvan @mrslochnessin suloisesta dinolakkauksesta marraskuulta. Olin jo pitkään haaveillut toteuttavani lakkausidean, ja tällä tavoin sain lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Näppärää.

IMG_9013

Valitsin lakkaukseen kokeilemattomien laatikosta OPI:n Suzi Has A Swede-Toothin, joka oli ainoa hankintani taannoisesta Nordic-kokoelmasta. Ostin oman kappaleeni Cesarsilta. Kirosin lakkausvaiheessa Swede-Toothin ja koko OPI:n jonnekin alimpaan hemmelvettiin, niin ärsyttävää puuhaa tällä lakalla työskentely oli. Syynä harmitukseen oli huonolaatuisen lakan sijaan oma kynnenmuotoni yhdistettynä OPI:n klohmoon siveltimeen: lopputuloksena pinkkiä creme-lakkaa oli ympäri kynsinauhoja ja siistiminen vei aikaa ihan tuhottomasti. Lakka itsessään oli hyvälaatuinen, mutta hermojen kiristely lakkausvaiheessa sai minut liki inhoamaan sitä. Lopulta tykkäsin Swede-Toothin sähäkänpinkistä sävystä itselläni, varsinkin kun olin saanut kihnutettua kaikki lakkajämät kynsinauhoilta ja niiden alta…

IMG_9014

Nimettömän hopea on OPI:n This Gown Needs A Crown, jonka omistin jo vuoden 2013 kesällä mutta jonka myin pois koska ”en mä tällaista epäglitteriä tarvitse”. No enpä! Olen lakan taannoisen uudelleenhankinnan jälkeen käyttänyt sitä ainakin viidessä lakkauksessa ja sille on 2 hyvää syytä: 1) lakka kimaltelee päällyslakkakerroksen alla kuin kaunein glitterlakka (vrt. OPI – It’s Frosty Outside -tekstuuri) olematta kuitenkaan paksu ja 2) sen päälle on ilo leimata, sillä leimausta ennen ei tarvitse lisätä ylimääräistä päällyslakkakerrosta glittereitä tasoittamaan.

Lakkasin siis nimettömään 2 kerrosta Gownia ja kuivatin sen Essien kuivatustipoilla. Suloinen dinokuvio on Bundle Monsterin laatasta BM-6611 leimattuna Rican Blackoutilla.

IMG_9015

Ihanan skarpit pikku hirmuliskot ❤

Translation: The next prompt for #nailartjan was Animal, so I sorta/kinda re-created this cute dinosaur mani originally by @mrslochness. I love my little dinosaurs and the silver This Gown Needs A Crown is just divine ❤

Kynsillä:

  • OPI – Original Nail Envy
  • Essie – First base
  • OPI – Suzi Has A Swede-Tooth (x 2)
  • OPI – This Gown Needs a Crown (x 2)
  • Rica – Blackout & Bundle Monster BM-611
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

4 thoughts on “OPI – Suzi Has A Swede-Tooth

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s