Dance Legend – Bogeyman

Silmiini osui loppuvuodesta Instagramissa Dance Legendin ja Anna Gorelovan yhteistyön hedelmä, u p e a Bogeyman. Lakka oli promokuvissa niin hengästyttävän kaunis, ettei minun tarvinnut kahta kertaa miettiä kun Mirva tiedusteli, minkä lakan haluaisin testattavaksi Mi Nailsille tulevista DaLeista.

Bogeyman oli lakka, joka aiheutti yllätyksiä jo siinä vaiheessa, kun otin pulloa pois sen säilytysrasiasta. Olin pannut promokuvissa merkille kynsilakkasormukset, joillaiset kustakin uudesta Anna Gorelova -lakasta oli kuvia varten tehty. En osannut odottaa, että rasiasta olisi myös paljastunut tuollainen sormus!

IMG_8774

Pulloa tiiraamalla Bogeyman näytti ruskeapohjaiselta yksilöltä ja otinkin jo lakkauspöydälle valmiiksi tummanruskean lakan aksenttikynttä varten. Lakkausvaiheessa totesin kuitenkin jo ensimmäisellä kerroksella, että kyseessä on selvästi mustapohjainen lakka. Yllätys numero 2.

Totesin myös, että ensimmäisen lakkauskerroksen perusteella ei Bogeymanin suhteen kannattanut tehdä vielä lopullisia johtopäätöksiä. Lakka peitti todella huonosti ja oli jotenkin ihmeen venyväistä tavaraa. Vasta toinen kerros antoi täyden peittävyyden ja tasaisen määrän kaunista flakiehitulaa, jota lakka on pullollaan.

Bogeyman kuivui puolimattaiseksi ja sellaiseksi jännän nihkeäksi. Lakan pinta oli kuivuttuaan kuin kumia. En ole koskaan ennen törmännyt vastaavaan! Allaolevassa kuvassa olen lisännyt etu- ja keskisormiin päällyslakan, nimettömässä ja pikkurillissä päällyslakkaa ei ole:

IMG_8773

Päällyslakkakerros toi mielestäni lakan kauneuden parhaiten esille.

IMG_8775

Erikokoisia flakiehippusia oli ainakin oranssin, vihreän ja punaisen eri sävyissä:

IMG_8777

Bogeyman oli jälleen sen sarjan lakka, etten halunnut peittää sitä koristeluilla. Lisäsin ainoastaan nimettömiin aksenttikynnen, jonka pohjalle lakkasin kerroksen China Glazen Fairy Dustia ja jonka päälle leimasin särökuvion Bundle Monsterin laatasta BM-208. Heittäydyin vieläpä niin hurjaksi, että ohutta sivellintä ja mustaa akryylimaalia hyväksi käyttäen maalasin kehykset koko kynnen ympärille:

IMG_8776

IMG_8778

Kurvikkaasta kynnestä johtuen reunojen kehykset eivät kuvissa asti näy, mutta siellä ne kuitenkin ovat 🙂

Bogeymania löytyy edelleen MiNailsilta ja voin kyllä lämpimästi suositella tätä lakkaa kaikille tummanpuhuvista lakoista pitäville. Tätä mörköä ei kannata pelätä ❤

Translation: Bogeyman by Dance Leged & Anna Gorelova was one of the polishes I got for review from Mi Nails. It’s a gorgeous, chameleon-like nail polish that looks like it’s brown on the bottle but on the nail is actually black with different colored flakie chips. Bogeyman also dries semi-matte and clear top coat brings out the deep beauty of the polish. It is absolutely stunning!

Kynsillä:

  • Essie – First Base
  • Dance Legend – Bogeyman* (2 krs)
  • China Glaze – Fairy Dust (nimetön / ring finger)
  • Rica – Blackout & Bundle Monster BM-208 (nimetön / ring finger)
  • musta akryyliväri
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) saatu / received for honest review

6 thoughts on “Dance Legend – Bogeyman

  1. Tämä voisi niin olla minun kynästä! Sun instan takia tämän tosiaan ostin, ruskeiden kanssa minäkin tätä yritin sovittaa mutta ei… Sinun lakkaus on kyllä kovasti onnistuneempi, ihana tuo leimaus ❤

  2. Päivitysilmoitus: Dance Legend – Lada | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s