OPI – Nail Envy

Uusi vuosi, uudet kujeet ja mitä näitä latteuksia nyt on. Olen päässyt elämässä jo reilusti yli kolmenkympin ja tunnen itseni jo sen verran hyvin, etten aio huijata itseäni tekemällä sen kummoisempia uudenvuodenlupauksia. Sen kuitenkin olen huomannut, että kun vuosi loppui ja 2015 pätkähti kalenteriin, olen selkeästi alkanut jo kaivata tulevaa kevättä ja kesää. Tiedättekö, sitä tunnetta kun päivä pitenee ja aurinko lämmittää kasvoja ulkoillessa. Voin jo suorastaan tuntea tuon lämmön, kun aurinko mollottaa iltapäivisin olohuoneemme ikkunasta ja pakkasesta huolimatta ilmassa on -jos ei nyt lupaus keväästä- niin ainakin kaukainen toive siitä, että kyllä se kevät ja sitä myötä lämpimät ilmat sieltä vielä tulevat. Viime vuonna pääsiäisen aikoihin kyllästyin kynsillä olleisiin Shellaceihin ja tänä vuonna tammikuun alkupäivinä sanoin heipat geelivahvistuksille, joita olen käyttänyt syyskuusta 2014.

En tiedä mikä se lopullinen sysäys viilaan tarttumiseen oli, mutta niin vaan eräänä aamupäivänä viilailin varovasti suurimmat geelit kynsiltä pois, ja samalla olo oli kuin kevät olisi tullut muutamaa kuukautta etuajassa. Kaipasin jotain muutosta, ja sillä hetkellä geelikerroksen poistaminen oli se juttu, mitä tarvitsin.

Kynnet ennen suurimpien geelien poistamista

Kynnet ennen suurimpien geelien poistamista

Ulkona paukkui vielä tammikuinen pakkanen, joten jätin kynsille jonkin verran geeliä suojaksi. Yritän saada loput geelit kasvateltua pikkuhiljaa pois ja ehkäpä siirryn kokonaan geelittömiin kynsiin jälleen kevääksi ja kesäksi. Sanon ’ehkäpä’, koska pidätän oikeuden pysyttäytyä ohuessa geelisuojassa myös kesän ajan. En edelleenkään pidä siitä kastuessaan suoristuvien ja kuivuessaan taas käpristyvien luonnonkynsien tunteesta ja geelaus on ratkaisu tähän ongelmaan.

Tein joulun alla pitkästä aikaa isomman lakkatilauksen Nail Suppliesille, ja yksi yhdeksästä tilaamastani lakasta oli OPI:n Nail Envy. Olen kuullut, että se sopii vesimarmoroinnissa käytettäväksi kirkkaaksi lakaksi, joten hankin sen nimenomaan sitä tarkoitusta varten. Muistin Nail Envyn olemassaolon geelien poiston jälkeen ja päätin kokeilla sitä testimielessä.

Täytyy muuten tässä välissä kehaista Nail Suppliesin toimitusnopeutta: tein tilauksen tiistaina 23.12. ja 9 lakan paketti oli postilaatikossamme tiistaina 30.12. eli tasan viikon kuluttua. Hämmästyttävän nopeaa toimintaa!

IMG_8567

Olen hiukan skeptinen mitä tulee kynsienvahvistajiin ja omiin kynsiini: omat kynteni ovat jatkuvasta Bliss Kissin käytöstä huolimatta kuivat ja kynsieni kulmat napsahtelevat iloisesti irti ilman suojaa. Kynsienvahvistajien perusominaisuuksiin kuuluu kynsien kovettaminen (duh!) ja sitä kautta ne myös kuivattavat kynsiä olennaisesti, joten siinä mielessä Nail Envy ei välttämättä sovi minulle. Kynteni ovat kuitenkin sen verran lyhyet, että ajattelin ottaa liuskoittumis- ja/tai katkeiluriskin ja edes kokeilla Nail Envyä. Saahan ne kynnet sitten taas kasvatettua takaisin, eikö? Ja aina on mahdollisuus tarttua geelipurkkiin, jos tilanne äityy oikein pahaksi.

Ensimmäisen testikerroksen perusteella Nail Envy tosiaan tuntuu kirjaimellisesti kovettavan kynsiä. Ennen lakkausta muutaman kynnen kulma oli helposti taivutettavissa sisäänpäin kuin paperi, mutta yhden NE-kerroksen jälkeen kynnet olivat jo huomattavasti jämäkämmät. En löytänyt pikaisella nettihaulla tietoa siitä, suojaako Nail Envy värjäytymiltä. En ottanut riskiä ja lisäsin ennen värilakkaa kynsille myös yhden kerroksen Essien First Basea.

Seuraavat päivät ja viikot olisi nyt siis tarkoitus fiilistellä Nail Envyä ja sen mahdollista sopivuutta omille näpeilleni.

Onko Nail Envy sinulla käytössä? Kuulen mielelläni käyttäjäkokemuksia puolesta ja vastaan! 🙂

Translation: I decided to file off some of the gel layover that I had on my nails and gave Nail Envy by OPI a go. I’m not sure if it’s the perfect product for my nails but the following weeks will show. Do you use Nail Envy? What are your thoughts on it? Let me know!

Mainokset

5 thoughts on “OPI – Nail Envy

  1. En ole koskaan käyttänyt mutta monihan tämän nimeen vannoo. Itse luotan komboon mavala scientifique-trind nail balsam-nail repair ja tietenkin rasvaus päälle. Tätä yhdistelmää olen käyttänyt n. 1,5 vuotta ja sinä aikana menettänyt vain kahdesta kynnestä kulmat, joten en aio vaihtaa:) Mavalan käyttöä on kyllä syytä säännöstellä eli korkeintaan kerran viikossa ettei kynsi kovetu liikaa.

  2. Sama kombo käytössä kuin Sissilläkin eikä kokemusta Nail Envystä. Toi nail repair kun ei koveta kynsiä, mutta estää kuitenkin liuskottumisen olen tykännyt siitä 🙂 Olen tilannut lähinnä Nail Supliekselta lakkoja ja olen lähes aina saanut ne 7-10 päivän sisällä, joten ehdottomasti suosittelen 🙂

  3. Mä oon käyttänyt Nail Envyä reilut puoli vuotta ja tykkään kovasti! Kynnet on aiemmin olleet tosi hauraat ja liuskoittuvat, mutta nykyään kasvavat paljon vahvempina. 🙂

    • Kiva kuulla! Oon nyt käyttänyt kolmisen kuukautta Nail Envyä silloin tällöin, ja tykkään kyllä kanssa. Ihan koko aikaa en sitä uskalla käyttää, koska tuntuu että kynsistä tulee vähän liiankin kovat. Mutta kerran, pari viikossa sitä tulee laitettua lakkausten alle 🙂

  4. Minulla liuskoittuvat kynnet, työn takia aina kädet märkänä. Tilasin kokeeksi Nail Envyä ja liuskoittuminen loppui päivänä 1. Tästä en luovu! Vaatii tosin kynsien öljyämistä, kovettaa niin, että murtumia kynsien sivuihin saa helposti. Huipputuote.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s