Powder Perfect – Widow’s Walk

Yksi vuoden 2014 parhaimpia lakkauutisia olivat ehdottomasti Mi Nailsin ja Cesars Shopin valikoimiin saapuneet indielakat: piCture pOlishia, Dance Legendiä ja Powder Perfectiä oli loppuvuodesta jo huomattavasti helpompi saada käsiinsä, kun kotimaiset nettikaupat ottivat merkit valikoimiinsa meidän lakkoihin hurahtaneiden iloksi.

Powder Perfect oli minulle nimenä tuttu, mutta vielä loppuvuoteen mennessä en ollut tullut hankkineeksi yhtään merkin lakkaa. Tilanne kuitenkin muuttui vuoden viimeisinä päivinä, kun luokseni saapui mm. pari ihanaa PoPea. Tikutuksen perusteella halusin ensimmäisenä kynsille tummanviolettia hologlitteriä sisältävän Widow’s Walkin, joka oli tikulla kaunis mutta kynsillä TYRMÄÄVÄ:

IMG_8234

Minulle, joka olen viime viikkoina hurahtanut tummiin lakkoihin pää edellä, Widow’s Walk sai aikaan liki liikutuksen kyyneleet lakkausvaiheessa. Siitä tietää, että kynsille päätynyt lakka on jotain todella erikoista.

Widow’s Walk on valaistuksesta riippuen liki musta tai tumman violettina hehkuvan purppurainen. Allaolevassa suorassa valaistuksessa lakan kauneus suostui ikuistumaan kuvaan edes hitusen verran:

IMG_8236

Mikä ihana, syvä hehku!

Lakkasin kynsille 2 kerrosta ja näin lyhyille kynsille se riitti mainiosti. Lakka levittyi helposti myös tällä swatch-pullon pikkusudilla, eikä siistimistä tarvinnut juuri tehdä. Lakan koostumus oli mukavan jämäkkää olematta silti paksua liisteriä.

Widow’s Walk on tällä hetkellä loppuunmyyty Mi Nailsilla, mutta klikkaamalla linkin takaa kohtaa ”Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa” pääset lähettämään Mirvalle vinkkivinkkiä siitä, että lakkaa kaivattaisiin lisää 🙂

IMG_8238

IMG_8235

Widow’s Walk oli mielestäni kauneimmillaan ihan itsekseen, joten lisäsin sen kaveriksi ainoastaan Barry M:n mustapohjaista Countess-tekstuuria nimettömiin.

IMG_8237

Tilasin Barry M:n tekstuurikokoelman 4 lakkaa muistaakseni alkusyksystä 2013 Asokselta ja ainoastaan yhden niistä (vaaleanpunaisen Princessin) olen laittanut kiertoon. Vaikkei minun tule käytettyä tällaisia tummempia tekstuureja usein, muistan niiden kauneuden aina kun niitä satun käyttämään. Olen pitkään miettinyt OPI:n mustan Emotions-tekstuurin hankkimista, mutta Countess taitaa kuitenkin riittää minulle.

Onko Powder Perfect jo sinulle tuttu indiemerkki? Mikä tai mitkä merkin lakoista ovat mielestäsi pakko hankkia -osastoa?

Translation: Powder Perfect was a new brand for me until I received a couple of their polishes from Mi Nails. Widow’s Walk is a STUNNING dark plum holo glittery polish that goes perfect with Countess by Barry M.

Kynsillä:

  • Essie – First Base
  • Powder Perfect – Widow’s Walk* (2 krs)
  • Barry M – Countess (2 krs)
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) saatu / received for an honest review

Mainokset

13 thoughts on “Powder Perfect – Widow’s Walk

  1. En oo kokeillu merkkiä (itse asiassa en muista edes kuulleeni siitä), mutta ainakin tämä sävy on todella nätti. Barry M:n tekstuuri sopii hienosti viereen, ainakin kuvien perusteella. 🙂

  2. Katselin jo instassa tuota tekstuuria ajatellen, että se on ehkä pakko hankkia kun on niin kaunis… Lopulta tietenkin tajusin jo omistavani sen, mutta sen jääneen jostain syystä unholaan… Hyvin menee siis mulla 😀

    PoPe ei ole vielä itselleni tuttu merkki, mutta luulen, että jossain kohtaa niitäkin alkaa eksymään kokoelmiini, ainakin tämä lakka on sen verran herkullisen näköinen

  3. Tykkään juuri tällaisista lakoista ihan himputin paljon. Ja parhaimmillaan juuri tuollaisenaan, ilman sen kummempia kikkailuja 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s