Essie – Double Breasted Jacket

Ensimmäinen kokemukseni Essien joulun 2014 kokoelmaan ei ollut kaksinen (esittelin Bump Up The Pumpsin tässä julkaisussa), joten mietin kaksi kertaa ennenkuin ostin saman kokoelman vadelmanpunaisen Double Breasted Jacketin. Lakan herkullinen sävy sai minut kuitenkin ottamaan riskin, sillä DBJ näytti sekä pullossa että swatcheissa aivan tuhottoman herkulliselta. Takaraivossa kuitenkin jyskytti pelko, että DBJ:n koostumus olisi yhtä karseaa jankkia kuin BUTP:in, mutta olin onneksi väärässä. Lakka ei ollut ihan parasta mahdollista Essietä koostumukseltaan (se oli hitusen liian paksua omaan makuuni), mutta helpompi sutia mitä Bump. Lyhyille kynsille olisi melkein riittänyt yksikin kerros, mutta laitoin kaksi.

IMG_7607

Totesin heti lakkausvaiheessa, että DBJ on minulle SE joulunpunainen kynsilakka. Siitä tulee nimittäin mieleen eräs tietty paita, jota äitini käytti aikanaan jouluna. En muista mikä joulu on kyseessä tai edes millainen tuo paita oli, mutta muistikuvat äitiini liittyen ovat niin vahvat, että näin asian on oltava. Nyt vähän harmittaa, että otin DBJ:n kokeiluun jo joulua edeltävänä viikonloppuna. Tämä olisi nimittäin ollut aivan täydellinen jouluaaton lakka ❤

IMG_7606

Nimettömään kokeilin ensimmäistä kertaa Bundle Monsterin Create Your Own 2014 -setin laattaa BM-608. Rikkinäisen lasin kuvio leimaantui ilman ongelmia, juuri kuten nämä BM:n laatat yleensä tekevätkin. Leimauslakka on Rican Blackout.

IMG_7609

Tuunasin tätä lakkausta vähän lisää ja tein sillä toisenkin manin, siitä enemmän ensi postauksessa 🙂

Ja iik hei, ihan kohta on joulu! Tänä vuonna joulun fiilis on tullut ainakin mulle ihan eri tavalla, kun kotona on 2 aiheesta intoilevaa lasta. Kyllä se vaan on niin, että lasten riemusta ja joulutohinasta se tunnelma tulee. Maakin on valkoisena myös täällä eteläisemmässä Suomessa, niin mikäs tässä on joulua viettäessä 🙂 Toivottavasti myös Sinun joulunpyhäsi ovat rauhallisia ja kaikinpuolin ihania ❤

Translation: Even though I didn’t enjoy Essie’s Bump Up The Pumps a couple of weeks ago, I ended up purchasing Double Breasted Jacket from the same Winter 2014 collection. I hated the formula on BUTP and luckily DBJ had a better formula. Not perfect, but decent. I absolutely love this raspberry shade of red, I think it looks so delicious and it reminds me of my mum and one of her shirts during Christmas time when I was a kid. 

I stamped my ring fingers with Bundle Monster’s BM-608 plate from their Create Your Own 2014 plate set. It stamped without problems as these BM plates tend to do.

IMG_7608

 

Happy holidays!

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • Essie – Double Breasted Jacket (2 krs)
  • Gina Tricot – White
  • Rica – Blackout & Bundle Monster – BM-608
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

2 thoughts on “Essie – Double Breasted Jacket

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s