Orly – Mirrorball

Mä olen nykyään ihan harakka mitä tulee kimalteleviin hologlitterlakkoihin, ja jos ne ovat hopeisia niin aina parempi. Ihastelin Orlyn joulukokoelman Mirrorball-lakkaa muutamilla kynsillä kunnes lopulta tilasin sen myös itselleni. Sain samassa hötäkässä tehtyä toisen kynsiharrastajan tyytyväiseksi, ”juttelimme” (jos nyt Instagramissa viestittelyä voi jutteluksi sanoa?) ihastellen käyttäjän @twi_star kanssa lakasta ja kun ostin eräältä eBay-myyjältä toiseksi viimeisen Mirrorballin pois, vinkkasin hänelle tuosta viimeisestä pullosta. Hän kävi samantien ostamassa omansa ja näin oli jälleen kaksi harrastajaa saanut holofiksinsä tyydytettyä.

IMG_7573

Olin jo jonkin aikaa suunnitellut tekeväni kokokynnen lumihiutaleleimakynnet Pueenin laatalla nro 17, ainoastaan pohjalakka oli vielä mietinnässä. Mirrorballin saapuessa tämä ongelma hävisi ja ryhdyin toimeen. Lakkasin pohjalle 2 helppoa kerrosta Orlyä, nämä kerrokset riittivät peittävään lopputulokseen lyhyillä kynsillä. Lakka oli mukavan luirua, mutta tulevaisuudessa tätä täytyy kyllä varmasti ohentaa thinnerillä reipasta kättä käyttäen.

IMG_7575

Mirrorball-kerrosten jälkeen lisäsin Essien pikakuivatustipat. Pelkäsin etukäteen, että Orlyn pinta jäisi liian röpelöiseksi leimoja varten (ts. että kynsille olisi pitänyt lisätä kerros HK Girliä), mutta pinta oli sen verran sileä että leimaaminen onnistui ongelmitta. Leimauslakkana käytin Konadin Pastel greeniä.

IMG_7574

Ryhdyin leimaushommiin niin tohkeana, etten tajunnut edes ottaa kuvia Mirrorballista pelkästään. Oops. Tässäpä kuitenkin lähikuva pullosta, siitä käy hyvin ilmi lakan säihke:

IMG_7577

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Translation: I’m such a sucker for silver holo glitter nail polishes so of course I had to buy myself Orly’s Mirrorball. I have wanted to do a mani using a glitter base and snow flake stamps from Pueen 17 plate and Mirrorball was perfect for that.

I’ve used 2 easy coats of Mirrorball here. The formula was a bit thin but covered easily with these 2 coats. Mirrorball’s sparkle is amazing irl, too bad I forgot to take a photo of it on its own but luckily the bottle macro shot shows some of the beautiful bling.

Have a great day!

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • Orly – Mirrorball (2 krs)
  • Konad Special Polish Pastel green & Pueen 17
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

6 thoughts on “Orly – Mirrorball

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s