piCture pOlish – Sizzle

Kuluva joulukuu on saanut mut innostumaan joulukynsistä, tänään esittelyssä on tietyllä tavalla jouluiset mutta toisaalta ei ollenkaan jouluiset kynnet. Cesars Shopille tuli jokin aika sitten myyntiin piCture pOlishin lakkoja, ja tilasin itsekin samantien sähäkänvaaleanpunaisen Sizzlen oman kokoelmani jatkoksi. Lakka suorastaan poltteli (pun intended) näpeissäni, joten otin sen samantien kokeiluun vaikkei se nyt niin jouluinen sävy olekaan.

IMG_7466

Sizzlen koostumuksessa ei ole moitteen sijaa. Lakka on sitä pp:n Liukuu Kynsille Kuin Unelma -sarjaa, eli se menee juuri sinne minne pitääkin ja peittää ainakin näin lyhyet kynnet kahdella helpolla kerroksella. Luonnossa Sizzle on verkkokalvot käräyttävän pinkki, oikein viimeisen päälle neon ja ihana sellainen. Nappihankinta!

IMG_7468

Koristeluiksi halusin tehdä jälleen jouluneulekuviota. Ostin Cesarsin ständiltä lokakuun I Love Me -messuilta MoYou Londonin Festive -sarjan jouluneulekuviolaatan 04, jota olen hillonnut näihin viikkoihin asti. Vanhasta tottumuksesta hankin isokuvioisen XL-laatan, ja totesin leimausvaiheessa, että mun nykyiselle kynsien pituudelle olisi riittänyt vallan mainiosti sellainen taviskoko. Kuviot olivat niin isoja, että hyvä kun sain yhden sarvipäisen peuran sopimaan kynnelle yhdessä lumihiutalekuvion kanssa..! Onneksi eräs kynsiharrastajakollega osti tämän laatan samantien itselleen kun Instagramissa asiasta mainitsin, toivottavasti laatta on hänelle sopivampi 🙂

IMG_7469

Kuvioinnin pohjalla on Pipe Dream Polishin Cha-ching! ja keskarissa valkoisia 1,5 mm niittejä.

IMG_7467

Sizzlen sävyä oli vaikea saada millään ilveellä toistumaan kuvissa oikealla tavalla, mutta uskonette jos sanon, että lakka on KIRKAS.

IMG_7457

Kirkas ja nätti ❤

Mukavaa joulua edeltävää viikonloppua kaikille!

Translation: I wanted to do another set of Christmas sweater nails but decided to use a rather untraditional colors. The beautiful bright pink is Sizzle by piCture pOlish – such a stunning shade of neon pink! It glides on like butter and is just perfect with 2 coats.

Ring finger is 2 coats of Cha-ching! by Pipe Dream Polish and it is stamped with MoYou London’s Festive 04 XL plate.

Not long until holidays, enjoy the weekend!

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • piCture pOlish – Sizzle
  • Pipe Dream Polish – Cha-ching!
  • Rica – Whiteout & MoYou London Festive 04 XL
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

6 thoughts on “piCture pOlish – Sizzle

  1. Pitää varmaan itsekin tilaa Sizzle, jos se kerta noin ihana on 😀 Innostuin kans tosta PP:n laadusta, lakkasin Tiffanyllä ja se oli kuin unelma!!

  2. Oih ja voih.Nää kuvat oli viiminen niitti, että lähti tilaus cesarsille.Asiaan ei myöskään auttanut Sarvaksen blogista löytyvä alekoodi kyseiseen puljuun.Heti tuntuu et ois puoli ilmasta ku saa edes pikku alen:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s