OPI – Mermaid’s Tears

Omaan silmääni usein ne yksinkertaisimmat lakkaukset ovat kaikkein kauniimpia. Jokin aika sitten bongasin Instagramissa Bliss Polishin Yvetten tekemän vihreänsävyisen, simppelin yhdistelmän ja päätin melkein samantein kopioida sen omille kynsilleni. En omista ihan täysin samoja lakkoja mitä hän oli lakkauksessaan käyttänyt, mutta aika lähelle kuitenkin.

IMG_7315

Käyttämättömien laatikosta OPI:n My Dogsled Is A Hybridiä paikkaamaan löytyi OPI:n Mermaid’s Tears, jonka hankin jo varmaan viime vuoden puolella. Harvemmin kynsille päätyy vihreänsävyisiä lakkoja, joten MT joutui odottamaan vuoroaan vähän turhan pitkään. Se oli kuitenkin koostumukseltaan vallan mukava lakka, sellaista luirua josta minä tykkään ja vihreän sävynä vallan hurmaava. Ihana dusty green. Kynsillä 2 helppoa kerrosta.

IMG_7314

Lakkauksen bling on Painted Polishin Drunk On Holo ja nimettömässä on Essien Master Plan. Chinchilly olisi ehkä ollut sävyltään lähempänä Yvetten käyttämää CG:n Recycleä, mutta otin taiteellisen vapauden vähän rukata käytettyjä sävyjä.

Palluraholot ovat I Snow You Love Me:stä, sekin OPIa.

IMG_7313

Näin yksinkertaista tänään, mukavaa loppuviikkoa!

Translation: This mani is completely copied from Yvette @blisspolish. Though I didn’t have the exact same polishes she used on her pretty & simple mani, I tried to find something close enough from my stash. I loved this simple and cute combination!

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • OPI – Mermaid’s Tears (2 krs)
  • Painted Polish – Drunk On Holo (2 krs)
  • Essie – Master Plan (2 krs)
  • OPI – I Snow You Love Me
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

8 thoughts on “OPI – Mermaid’s Tears

  1. Ihanatihanatihanat ❤ Toi MT on ollut ostoslistalla jo pitkään, kohta en varmaa enää löydäkään sitä kun olen viivytellyt OPI-tilausta varmaan lähemmäs puoli vuotta 😀 Niin, ja ostoslistakin on jo sen mukainen..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s