China Glaze – Ruby Pumps

Mulla oli viime vuonna näihin aikoihin missiona käyttää lakkalaatikosta mahdollisimman montaa eri punaisen sävyistä käyttämätöntä lakkaa ja yksi ensimmäisistä kokeilluista oli China Glazen ihana Ruby Pumps (2001, uudelleenjulkaistu v. 2009). Esittelin lakkauksen tässä postauksessa 10.10.2013 ja alkaneen joulukuun sekä viime viikonloppuisen Säkylän Joulupukkijuoksun kunniaksi päätin tehdä tuon kyseisen manin uudelleen käyttäen samoja lakkoja sekä koristeluideaa:

IMG_7079

Ruby Pumps oli tälläkin käyttökerralla aivan sykähdyttävän kaunis lakka. Sellainen, jonka säihkettä on mahdotonta saada kuviin niin kauniina, kuin se on luonnossa. Kynsillä 2 ihanaa ja helppoa kerrosta.

IMG_7081

Keskisormissa on 2 kerrosta Barry M:n Majesty-tekstuuria, jonka jätin tällä kerralla hiekkapintaiseksi. Viime vuoden lakkauksessa päällystin sen Seche Vitellä, mutta nyt silmääni miellytti enemmän tämä rouhea lopputulos. En muistanutkaan, kuinka kaunis tämäkin lakka on ja se oli koostumukseltaan mukavan lirua ollakseen tekstuuri.

IMG_7080

Nimettömissä on lumihiutaleleimat Bundle Monsterin laatoista BM-014, BM-319 ja BM-323 (osittainen leima). Lisäsin viime vuoden tapaan yhden hiutaleen keskelle punaisen koristekiven.

Viime vuoden versio näytti tältä:

20131209-100504.jpg

Tykkäsin lopputuloksesta enemmän näillä lyhyemmillä kynsillä, viime vuoden lakkauksesta löytyi muutenkin aika monta omaan silmään osunutta mokaa. Siistimissivellintä olisi mm. voinut käyttää ja kynnet viilata paremmin muotoonsa… Onneksi kuvia ei sentään tarvitse enää napsia tuolla ulkona näpit jäässä luonnonvalon perässä viimevuotiseen tapaan, kiitos lightboxin.

Viihdyin näillä kynsillä kevyesti pari päivää ja voipi olla että otan Rubyn vielä kynsille ennen joulua. On se vaan huikaisevan upea lakka!

Joulupukkijuoksu sujui tänä(kin) vuonna hyvin, pukkeja oli jälleen reilusti liikkeellä ja meidän lapset tietysti ihan täpinöissään hulinasta 🙂

IMG_7022

IMG_7045

Translation: Last year around this time I posted about this mani where I used the gorgeous Ruby Pumps by China Glaze as well as Majesty by Barry M and some snow flake stamps. I loved it so much already back then I wanted to re-create the mani now that December has arrived. This mani was also perfect for the Santa Run that was organized last weekend here in Finland 🙂

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • China Glaze – Ruby Pumps (2 krs)
  • Barry M – Majesty (2 krs)
  • Gina Tricot – White
  • Konad Special Polish Black & Bundle Monster BM-014, BM-319 & BM-323
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

9 thoughts on “China Glaze – Ruby Pumps

  1. Päivitysilmoitus: Lempilakkaukset vuodelta 2014 | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s