Dance Legend by Anna Gorelova – Cote Bayun

DaLen ja Anna Gorelovan yhteistyölakka, Cote Bayun, kiinnitti huomioni jo siinä vaiheessa, kun alkusyksystä kävin MiNailsin DaLe-ennakkomyyntivalikoimaa läpi ja tein himotuslistaa tilattavista lakoista. Jostain käsittämättömästä syystä jätin lakan pois tilauksesta (!!!) ja tajusin mokani kun näin CB:n MiNailsin hyllyssä jokin aika sitten. Mirva näki innosta (ja kaipuusta) kiiluvat silmäni, kun hipelöin lakkaa Klonkku-tyyliin ja sujautti tämän kaunottaren ostospussiini visiitin päätteeksi. Päädyimme sittenkin yhteen Cote Bayunin kanssa!

IMG_6142

Tikutusvaiheessa totesin tämän DaLen melko ohueksi, joten lakkauksen pohjalle oli valittava jokin peittävähkö lakka kaveriksi. Päädyin lopulta niinkin yksinkertaiseen lopputulokseen, kuin Essien Fill the Gap -pohjalakkaan. FtG peittää juuri sopivasti vapaan kasvun rajaa ja antaa kynsille hennon beigen värin, joten se oli täydellinen beigen Cote Bayunin alle.

IMG_6756

Lakan suti vaikutti tikutuksessa pelottavan ohuelta, mutta lakkausvaiheessa se ei ollut ongelma. Cote Bayun levittyi helposti ja jo ensimmäisellä kerroksella kynsille jäi hyvä määrä kimalletta. Laitoin kuitenkin sen perinteisen 2 kerrosta. Päällä HK Girl.

IMG_6757

Mietin pitkään koristeluja lakalle, mutta se oli niin kaunis yksikseen, etten lopultakaan halunnut peittää sitä millään. Ihana kimalteleva nude ❤

Cote Bayunia löytyy edelleen MiNailsilta, tästä pääset halutessasi suoraan shoppailemaan (en hyödy klikkailuista tai ostoksista mitenkään 🙂 )

Translation: Cote Bayun by Dance Legend/Anna Gorelova is one of those pretty polishes you just don’t want to cover with any decorations. Instead I just enjoyed its modest beauty as it was. I have 2 easy coats on top of Essie’s Fill the Gap base coat. 

Kynsillä:

  • Essie – Fill the Gap
  • Dance Legend – Cote Bayun*
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) saatu blogiyhteistyön merkeissä / received for an honest review

Mainokset

6 thoughts on “Dance Legend by Anna Gorelova – Cote Bayun

  1. Lähes kaikki nuo Annan pöllölakat ovat olleet todella kauniita ja tämäkään ei tee poikkeusta! Ihanan luonnolinen lopputulos pienellä twistillä 🙂 Ehkä tuo pullokin hieman vaikuttaa siihen, miksi nää lakat viehättää.. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s