Essie – Bump Up The Pumps

Olemme mieheni kanssa puuhanneet autonvaihtoa viimeiset kuukaudet. Lukemattomia viikonloppuja on kulunut autoliikkeitä kiertäessä ja harva se ilta mieheni on selaillut koneella autoilmoituksia ja minä olen heittänyt väliin kaikkitietäviä kommenttejani hänen ehdotuksiinsa liittyen: ”Toyota? Ei sitä, se on niin… toyota… Musta auto? Taas?… Onhan siinä ilmastointi? …Ei pliis vaaleansinistä! No jos multa kysytään niin Volvo tai Volkkari… Ei Peugeotia… Ei Rellua… No ei ainakaan sitä Toyotaa!” Olen ollut siis todella mieluisaa autonvalintaseuraa, kysykää vaikka mieheltäni 🙂

Lopulta kuitenkin kaikin puolin sopiva auto löytyi ja lähdimme hakemaan sitä Turun suunnalta menneenä viikonloppuna. Katsoin paremmaksi ideaksi jäädä kahden muksumme kanssa läheiseen hampurilaispaikkaan siksi aikaa, kun mieheni kävi tekemässä autokaupat. Voin kuulkaa kertoa, että vaikka Hese mainostaa ravintolastaan löytyvän leikkipaikan (joka käsitti pari askelmaa ja niiden päässä metrin mittaisen liukumäen, jee) ei siellä ole kauhean helppo keksiä tekemistä 2,5 tunniksi.

No, jäimme kuitenkin kaikki henkiin koettelemuksesta huolimatta ja autokin oli vallan mainio, mutta mieheni halusi kuitenkin hiukan lepytellä minua ja lähetti minut kotimatkalla kynsilakkaostoksille Cittariin. Nappasin Essien ständiltä uudesta talvikokoelmasta Bump Up The Pumpsin, jota Essie kuvailee korallinsävyiseksi mauveksi. Kyseessä on todella erikoisensävyinen lakka, jollaista omasta kokoelmastani ei löydy ennestään.

IMG_6752

Lakatessa sitten totesin, että vastaavanlaista kuraa en ole muistaakseni Essieltä ennen kynsilleni lakannut. BUTP oli kuin paksua hunajaa, joka karkasi kynsinauhoille yhdessä hujauksessa ja jonka siistimisessä meni ihan liian kauan aikaa. Kuvissa lakan sävykin näyttää huomattavasti kauniimmalta mitä livenä, en ole vieläkään ihan varma että tykkäänkö lakasta vai en. Melkoinen outolintu ollakseen talvikokoelman lakka.

Lakka olisi peittänyt kohtuullisesti yhdellä kerroksella, laitoin tapani mukaan 2.

IMG_6754

Nimettömissä on leima MoYou Londonin Hipster 08 -laatasta, jonka HK Girl jälleen suttasi vaikka kuivasin lakan Essien Quick-E -tipoilla ja annoin kuvion kuivua hyvän tovin ennen päällyslakan lisäämistä. Höh. Kuvio on kuitenkin hauska ja mukavan erikoinen, jota tulee varmasti kokeiltua vielä uudelleen.

Keskisormissa tuttuja 1,5 mm valkoisia niittejä.

IMG_6753

Saatoittekin huomata, että viime perjantainen postaus jäi kokonaan pois. Olen kärsinyt viime aikoina melkoisesta lakkausten ideapulasta ja jotenkin julkaisujen kirjoittaminenkin on tuntunut… työläältä. Kynsillä on ollut entistä useammin pelkät yksiväriset lakkaukset, ja niistä kirjoittaminen on tuntunut turhalta. En halua, että blogin pitäminen muuttuu pakkopullaksi, joten olen päättänyt hidastaa julkaisutahtia ja kirjoitan uusia postauksia silloin kun siltä tuntuu. Mieluummin hidastan julkaisutahtia kuin että laittaisin blogin kokonaan säppiin.

Mutinoistani huolimatta toivotan kaikille oikein hyvää maanantaita 🙂

Translation: I bought Bump Up The Pumps by Essie last weekend and wanted to give it a try immediately. This coral mauve is from their Winter collection – bit of an unusual shade for a winter time if you ask me. Bump Up The Pumps was the first Essie polish to disappoint me for a long time. The formula was thick and goopy and it was a pain to clean up from the cuticles. I’m not so sure about the mauve shade either, the color looks 10 times better in my photos than irl.

What I really did like was the stamp on my ring finger from MoYou London’s Hipster series. What a fun & unique image! I’ll definitely use it again sometime soon. 

IMG_6751

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • Essie – Bump Up The Pumps (2 krs)
  • Gina Tricot – White
  • MoYou London Hipster 08 & Konad Special Polish Black
  • 1,5 mm niitit
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

6 thoughts on “Essie – Bump Up The Pumps

  1. Päivitysilmoitus: Essie – Double Breasted Jacket | Kynnet iskussaan ☆

  2. Päivitysilmoitus: Vuosi 2014 pakettiin | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s