Helpomman kautta

Olen pitkään ihastellut muiden kynsillä tietynlaista ohuella kynsiteipillä tehtävää kuviota, sellaista yksinkertaiselta näyttävää, jonka askarteluun oma hermoni ei kuitenkaan kuuna päivänä riittäisi. Sain jokin aika sitten valita Born Pretty Storesta muutamia tuotteita arvosteluun, ja kun yhdessä leimauslaatassa oli juuri tämä kuvio, oli valinta helppo.

IMG_5961

Kyseessä on laatta QA-92 (tuote #15616), jonka leimausjäljessä ei ole moittimista. Kuvio nousee hyvin, varsinkin jos ylimääräisen leimauslakan skrapaa laatalta viistosti eikä suoraan ylhäältä alas.

Born Pretty Store tarjoaa ilmaisen toimituksen myös Suomeen ja koodilla SKUG10 saat vielä ylimääräisen 10% alennusta tilauksestasi.

Etu- ja keskisormiin laitoin käyttämättömistä piCture pOlishin Wisteria (reborn) -lakan, joka oli heittämällä PARAS kokeilemani PP – piste. Moni ko. merkin lakka on aikaisemmin ollut jotenkin paksu ja hankala lakattava yhdistettynä piCture pOlishin sutiin, mutta Wisteria oli koostumukseltaan aivan täydellinen, kuin parhain Essie. Ja sävykin on todella kaunis, Wisteria pitää ottaa pian uudelleen kynsille!

IMG_5960

Pikkurilleissä ja peukuissa on Essien Beyond Cozy, jota olen myöskin ihastellut muiden kynsillä pitkään. En ole koskaan bongannut sitä Suomen Essie-ständeissä ja tilasinkin omani eBayn kautta ranskalaiselta myyjältä. Beyond Cozysta tuli mieleen OPI:n My Favorite Ornanament ja myös China Glazen I’m Not Lion, mutta toisaalta se ei kynsillä ollut ollenkaan kuin nuo edellämainitut. Pinta jäi vähäisesti hiekkaiseksi ennen päällyslakkaa, mutta yhdellä HK Girl -kerroksella pinta sileni.

IMG_5962

En yleensä lakkaa tai kuvaa kynsiä lasten läsnäollessa, mutta tämän lakkauksen kuvasin poikkeuksellisesti eräänä aamupäivänä, kun nuorimmaisemme oli kynsihuoneessa kanssani. Hän touhusi siinä omiaan, mutta selvästi piti silmällä mitä tein. Kun olin saanut pullokuvat otettua, poika kipusi lightboxin ääreen, nappasi Wisterian käteensä ja työnsi kätensä päivänvalolamppujen alle samalla elehtien äidille, että otas nyt sitten hänenkin nailiensa siinä samalla 🙂

IMG_5695

Liikkis, ja selvästi äitinsä poika!

Translation: Born Pretty Store kindly sent me some products for review a while back and the stamping plate QA-92 (product id # 15616) was the first one I tried because of the beautiful geometric image shown on my ring finger. The plate stamped without problems and I really love the pattern! You can use my discount code SKUG10 for an additional 10% off on your final order.

The lovely lavender shade on my index and middle fingers is Wisteria (reborn) by piCture pOlish – it’s a polish with absolutely perfect formula! The bling on my thumb and pinkie is Beyond Cozy by Essie.

My 1,5-year-old son saw me take these pictures on my light box so he wanted to have his own nailie taken, too. So cute! He’s definitely momma’s boy 🙂

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • piCture pOlish – Wisteria (reborn) (2 krs)
  • Essie – Beyond Cozy (2 krs)
  • Essie – Go Ginza (2 krs)
  • Born Pretty Store Image Plate QA-92* & Konad Special Polish White
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) tuote saatu arvioitavaksi / product sent for an honest review

Mainokset

4 thoughts on “Helpomman kautta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s