Ylimääräinen aika, mitä se on?

Viikonloppu kului hyvin pitkälti 5-vuotissynttäreitä järjestellessä ja niitä juhliessa, eikä kynsien tekoon ollut juuri aikaa. Menin ennätyspitkään – liki 2 vuorokautta – pelkällä First basella ja kemuja varten ennätin tehdä yksinkertaiset kynnet vasta puoli tuntia ennen vieraiden saapumista. Niistä ei ole kummoista sanottavaa (pelkkä Essien Cashmere Bathrobe & Glistening snow aksenttina), mutta juhlien jälkeisenä iltana istuin vihdoin rauhassa kynsipöydän ääreen ja tein IG:n @esmaltecendon inspiroimana yksinkertaisen mutta kauniin pitsileimalakkauksen:

IMG_5889

Esmaltecendo käytti lakkauksessaan nudea ja mustaa, minä päädyin käyttämättömien laatikosta Essien Lady Likeen ja valkoiseen leimaan BBF-04 -laatasta.

IMG_5887

BBF:n laatta leimasi edelleen hienosti (aikaisempi kokemus täällä), vaikka kuvio ei ole helpoimmasta päästä ohuine viivoineen.

Oikean käden kuvio osui mielestäni vasuria paremmin kynnelle:

IMG_5886

Tämä Essien Lady Like on taas lakkana sellainen, joka on ollut jemmassani jo heinäkuusta asti. Ostin sen Viikkarin päiväristeilyltä ja jollain kummalla tavalla se veti puoleensa hieman erikoisesta väristään huolimatta – tai juuri sen takia. Essie mainitsee lakan olevan elegant soft mauve, ja sitä se kyllä onkin. Jännä sävy, joka sopi hyvin tällaiseen tilanteeseen, kun kynsille kaipaa jotain vaatimattoman kaunista. Lakka levittyi leveällä sudilla helposti, kynsillä 2 kerrosta. En ole ihan varma sopiiko sävy täydellisesti minulle, mutta koska tykästyin väriin melkoisesti, saa se jäädä Essie-laatikkooni odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

IMG_5890

Mukavaa viikonalkua!

Translation: My mani for today is inspired by IG’s @esmaltecendo. She created this beautiful and simple lace mani a few days back and I just had to re-create it. I’ve used Lady Like by Essie for this mani and it is such an unique mauve shade. I thought I might not like it but I really do – so elegant and modest! 

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • Essie – Lady Like (2 krs)
  • BBF-04 -laatta* & Konad Special Polish White
  • 1,5 mm valkoiset niitit
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) saatu blogiyhteistyön kautta

 

 

 

 

Mainokset

6 thoughts on “Ylimääräinen aika, mitä se on?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s