Verta ja suolenpätkiä

No ei nyt ihan, mutta koska jenkeissä juhlitaan Halloweeniä tulevana viikonloppuna, niin tässä teemaan sopiva lakkaus. Tein jokin aika sitten elämäni ekat veriroiskekynnet, ja niistä tuli aika kivat:

IMG_5696

Lakkaus oli helppo tehdä, siihen tarvittiin vain valkoinen lakka pohjalle ja pari sopivaa verensävyistä lakkaa. Valitsin lakkajemmasta hommaan A Englandin Rose Bowerin sekä China Glazen Ruby Pumpsin ja roiskin menemään. Muutaman minuutin kuivattelun jälkeen lisäsin päälle HK Girlin.

IMG_5697

Roiskelakkaus oli kyllä kiva tehdä, mutta aivan helevetillinen siistittävä. Roiskeet sai aikaan n. 5 minuutisssa, mutta siistimiseen sain kulutettua aikaa varmaan puoli tuntia, siitä huolimatta että olin sutinut kynsien ympärille reilusti IsaDoran Peel-offia siistimisprojektia helpottamaan. Juu ei se mitään helpottanut, punainen lakka on kynsinauhoille päästessään melkoinen bi-atch ja asetonia kului vaikka kuinka kun yritin saada kynsiä jälleen esittelykelpoisiksi.

IMG_5699

IMG_5698

Nättejä ovat nuo molemmat punaiset! ❤

Aiotko sinä juhlia Halloweeniä?

Translation: I was inspired by the upcoming Halloween and did my first ever blood splatter nails. They were easy to do but the clean-up process was a bit of a pain… I like the outcome though!

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • Gina Tricot – White
  • A England – Rose Bower
  • China Glaze – Ruby Pumps
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

 

 

 

 

Mainokset

14 thoughts on “Verta ja suolenpätkiä

  1. On hienot! Luultavasti mun psyyke ei kestäisi siistimishommaa joten tekniikka on testaamatta. Halloweenin juhliminen ei myöskään jaksa innostaa, saatan ehkä tehdä jotkut aiheeseen sopivat kynnet sentään:)

  2. Nää on upeat! Mä tyydyn vaan nauttimaan muiden roiskekynsistä. Itsellä ei riitä kärsivällisyys tuohon siistimisurakkaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s