Hooray for boobies!

Roosa Nauha -päivä oli ja meni jo, mutta Instagramista opin, jotta koko lokakuu on pyhitetty tisseille ja rintasyöpätietoisuuden lisäämiseen. Siitäpä syystä tein omat pinkit kynteni vasta tämän viikon aikana, muodikkaasti myöhässä. Syynä myöhästyneisiin pinkkikynsiin oli myös se tosiasia, että postikusti polki OPI:n Pink of Hearts 2014 -settiäni tuhottoman kauan postilaatikkoamme kohti, eikä minulla edes ollut näitä postauksen lakkoja vielä viikko sitten.

No mutta. Pinkkiä oli siis kynsillä ja ihan kaksin kappalein, sillä kokeilin samaan lakkaukseen heti molempia PoH-setin pinkkejä, Mod About Youta sekä glitteristä The Power of Pinkiä. Modia olen käyttänyt useasti aikaisemminkin, joten siitä ei sen kummempia kommentteja enää ole (paitsi että se on täydellisen sävyinen vaaleanpunainen, piste!). The Power of Pink on vaaleanpunainen crelly, jonka seassa on niin valkoisia kuin pinkkejä glittereitä sekä pientä pinkkiä glitterhitulaa.

IMG_5237

Lakkasin pikkurilliin ja nimettömään 2 kerrosta Modia ja sen päälle yhden kerroksen The Power of Pinkiä. Muutaman valkoisen glitterin jouduin kalastamaan jälkikäteen kynnelle, mutta muuten lakka levittyi helposti ja oli varsin mukava ollakseen tällainen roskalakka.

IMG_5236

Keskareihin leimasin GT:n Whiten päälle osittaisen roosa nauha -leiman Bundle monsterin laatasta BM-321, etusormiin ja peukkuihin lakkasin 2 kerrosta Mod About You:ta sekä lisäsin parit valkoiset niitit.

Translation: To make a long(ish) story short: here are my Pink Ribbon nails for 2014. I used both of the polishes on the OPI’s Pink of Hearts 2014 set. Mod About You is such a perfect shade of light pink and The Power of Pink is a fun glitter-packed crelly. I really enjoy wearing pink nail polish so this mani was a hit for me. Remember to check your boobies regularly, ladies!

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • OPI – Mod about you (2 krs)
  • OPI – The power of pink (1 krs)
  • Gina Tricot – White (2 krs)
  • Bundle Monster BM-321 & Konad Special Polish Light pink
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

8 thoughts on “Hooray for boobies!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s