Kaga-kuulumisia

Hihkuin viime perjantaisessa postauksessa Kaga-geelilakkojen nro 032 ja 108 kauneudesta, ja lupasin myöhemmin lisätietoa lakkojen pysyvyydestä. Lakkasin kestolakat kynsille viikko sitten viikonloppuna ja poistin ne lopulta viime sunnuntaina kun ne olivat olleet kynsillä 8 päivää. Tässä ajassa lakka oli edelleen kuin vastalakattuna, mutta sormeni syyhysivät jo kokeilemaan muita lakkoja joten Kagat saivat poistua.

Käytönjälkiä lakkauksessa ei näkynyt kuin perjantaina mainitussa vasurin etusormessa, johon oli jossain välissä ilmestynyt pieni painauma. Muuten lakkauksessa ei ollut havaittavissa ilmaantumista eikä muutakaan häikkää, vaikka viilasin kynsiä lyhyemmiksi perjantaina, eli kuudentena päivänä. Ajattelin että kärjen lakkasulun auettua lakkaus olisi lähtenyt rispaantumaan, mutta näin ei käynyt. Ainoa näkyvä ”haitta” oli viikon kasvuraja, joka alkoi olla omaan silmääni aika häiritsevä, vaikka lakkasin kynnet mahdollisimman lähelle kynsinauhaa.

Tässä kuvamateriaalia päivältä nro 7, kun koristelin lakkausta simppelisti muutamalla niitillä:

Päivä 7 / Day 8

Päivä 7 / Day 8

Päivä 7 / Day 7

Päivä 7 / Day 7

Päivä 7 / Day 7

Päivä 7 / Day 7

Kun lakkojen poisto tuli ajankohtaiseksi, toimin Cesarsin Kaga-poisto-ohjeiden mukaisesti. Aloitin rikkomalla lakkauksen pinnan, ja ensimmäisen käden kohdalla huomasin, että pelkkä lakan pinnan rikkominen ei riitä, vaan lakan pinta piti saada oikein kunnolla rikki. Käytin tähän touhuun varovaisesti 180 grit viilaa. Poistoaineena käytin omasta jemmasta löytynyttä CND Shellacin Nourishing Removeria, jota muhittelin n. 15 minuutin ajan.

IMG_5131

Tämän jälkeen rapsuttelin kynnelle jääneet lakat kevyesti appelsiinipuutikulla ja viimeistelin homman vielä tavallisella kynsilakanpoistoaineella pyyhkimällä.

Olen aikaisemminkin maininnut, että oikeasti mieluisan lakkauksen tunnistaa siitä, että poistovaiheessa tuntuu pahalta: lakkauksen haluaisi vielä pitää kynsillä vaikka uudet lakat polttelevatkin jo lakkalaatikossa. Kagojen kanssa minulle kävi juuri näin. On aivan poikkeuksellista, että jaksan katsella samaa lakkaa kynsillä pitempään kuin 2 päivää, saati sitten yli viikon. Kaga 032:n sävy oli kuitenkin niin mieluisa ja 108:n säihke niin upea, että jäin todella kaipaamaan niitä. 032:n vaaleanpunainen sävy oli aivan TÄYDELLINEN ollakseen näyttävä muttei kuitenkaan överi, sama pätee 108:iin. Seuraavan kerran, kun olen lähdössä pidempään reissuun tai kun tiedän ettei lakkaamiseen ole aikaa muutamaan päivään, tartun aivan takuulla näihin söpöläislakkoihin, ei epäilystäkään ❤

Translation: Here are some more photos of the Kaga Gel Polish I wrote about last Friday. I finally took them off last Sunday after wearing them for 8 days and loving every minute of it. I honestly didn’t think I’d love these polishes as much as I did: the light pink shade was absolutely perfect for me and the bling of 108 was a stunner.

Wearability-wise I don’t have a bad word to say about them: the polishes stuck like glue on my nails and there were no signs of lifting etc though I filed my nails down a bit on day 6.

The pictures above were taken on day 7 and as you can see there’s no sign of wear – only the growth line that started to get a bit too visible for my taste. 

I felt bad when I had to take them off on day 8, only because I wanted to try something else for a change. I’m sure though that when I need to wear one nail polish for longer than 2 days I’ll reach out to these beautiful shades. I absolutely love them! ❤

Mainokset

2 thoughts on “Kaga-kuulumisia

  1. Päivitysilmoitus: ”All we hear is Radio Kaga…” | Kynnet iskussaan ☆

  2. Päivitysilmoitus: Kaga – 054, 108 ja 064 | Sinney ☆ Kynnet iskussaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s