Tuplana Dance Legendiä

Uudet DaLet nököttivät saapumisensa jälkeen sievästi kynsihuoneeni hyllyllä, ja siinä niitä ihaillessani totesin, että ne sopisivatkin hyvin samaan lakkaukseen. Hopeanhohtoisen valkoisena hehkuva Mountain snow on kuin tehty aksenttikynsiä varten ja vihertävän-sinertävän-harmaa Hedgehog in the Fog on muuten vaan julmetun kaunis.

IMG_4893

Kummastakaan Tanssilegendasta ei ole pahaa sanottavaa: molemmat levittyivät hyvin ja helposti, kumpaistakin on tässä lakkauksessa 3 ohutta kerrosta. Hedgehog in the Fog on lakkana crelly, joten pohjalle olisi voinut laittaa ensin jonkin samansävyisen cremen, jolloin DaLea olisi riittänyt 2 tai jopa yksikin kerros.

IMG_4894

Tykkäsin ihan hirveästi tuosta Hedgehogin kullansävyisestä hitulasta, joka näytti kelluvan lakkakerrosten välissä:

IMG_4895

Myös Mountain snow on omaa luokkaansa, läheltä ja kauempaa:

IMG_4896

Mountain snow saattaisi mennä hiekkalakasta, sen verran rouhea pinta siihen jäi ennen päällyslakan laittamista.

Halusin pitää lakkauksen koristelut minimissä, joten leimasin (tarkoituksella vinoon, ihan oikeesti!) keskisormeen ainoastaan yhden vaahteranlehden syksyn kunniaksi – sen lisäksi olen nykyään ihan hulluna noihin kynnen kulmaan leimattaviin pikkukuviin, ne on jotenkin niin söpöjä. Lisäsin leiman päälle vielä ohuella sudilla hitusen Mountain snowta, eikä siinä enää muuta tarvittu.

IMG_4897

 

Ainakin vielä viikonloppuna molempia postauksen DaLeja löytyi Mi Nailsilta, tämän linkin takaa pääset halutessasi suoraan ihastelemaan valikoimaa (en hyödy klikkauksista mitenkään, linkki on tässä ainoastaan helpottamassa lakkojen löytämistä 🙂 )

 

Olen kuulkaa nyt saanut jotenkin ihan uuden innostuksen lakkailuun ja kynsien tekemiseen, suurimpana syynä siihen on kynsien lyhentynyt mitta. Ensin olin harmissani viime viikolla auton oveen lohjenneesta kulmasta ja pakon edessä lyhyiksi viilatuista kynsistä, mutta lopulta tämä nykyinen mitta onkin aika kiva. Jotenkin kauheen siisti ja skarppi, ainakin näin omasta mielestä.

Leppoisaa viikonjatkoa! Perjantaina esittelyssä on itselleni uusi juttu, mutta siitä enemmän ylihuomenna 🙂

Translation: After admiring 2 beautiful Dance Legend polishes side by side on my mani cave shelf I decided to combine the white & sparkly Mountain snow and dusty grey Hedgehog in the Fog. I didn’t want to decorate them too much so I just added a simple leaf to my middle fingers.

Kynsillä:

  • Essie – First base
  • Dance Legend – Mountain snow (3 krs)*
  • Dance Legend – Hedgehog in the Fog (3 krs)*
  • Bundle Monster BM-004 & Konad Special Polish White
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

*) tuote saatu blogiyhteistyön kautta / product received for an honest review

 

Mainokset

10 thoughts on “Tuplana Dance Legendiä

  1. Erittäin kaunis lakkaus! 🙂
    Mä oon ymmärtäny, et Mountain Snow nimenomaan on tekstuuri, sillä kaikki Sahara kokoelman lakat on tekstuureja:) Mut ainakin saman merkin Lebedushkasta jäi tosi heikko tekstuuripinta..

    • Kiitos! Joo, luin kanssa että Saharat on tekstuureja, mutta jotenkin näköjään aivo nyrjähti tekstiä kirjoittaessa enkä saanut ajatusta ruudulle asti kovin fiksusti 🙂 Kiitos selvennyksestä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s