Pioneja ja negatiivista tilaa

Tämänpäiväiseen lakkaukseen sain inspiraation – jälleen kerran – Instagramin @sloteazzylta. Fanitan Yasmeenia ihan täysillä, suosittelen lämpimästi seuraamaan häntä IG:ssä!

IMG_4892

Ostin jo keväällä China Glazen ärhäkänpinkin Peonies & Park Aven, mutta jo lakan tikuttaminen oli niin tahkeaa puuhaa, että päätin suosiolla olla lakkaamatta sillä kynsiä perinteiseen tyyliin. Lakka oli Spring in my stepin tapaan melkoista jankkia samantien, eikä hermoni olisi enää kestänyt toista SIMS:n tai – herra paratkoon – Metro pollen-tinin kaltaista raivolakkausta. Päätin siis käyttää lakkaa korkeintaan ranskistippien tekoon.

IMG_4890

Pohjalle lakkasin yhden kerroksen Essien First basea, ja sen kuivuttua asettelin keskelle kynttä kaksi V-kynsivinyyliä vierekkäin. Lakkasin tippeihin Peonies & Park Aven ja poistin toisen vinyylin samantien. Tämän jälkeen töpöttelin kynnen juureen CG:n Polarizedia ja poistin jälkimmäisenkin vinyylin. Päälle HK Girl ja helppo mutta näyttävä lakkaus oli valmis.

Yksityiskohtana kuvaamiseen liittyen mainittakoon, että olen äärimmäisen tyytyväinen tuon ylemmän kuvan @sloteazzy-tyyppisiin valonheijastuksiin kynsillä. Yasmeenin kuviin tulee säännöllisesti kommentteja, joissa tuota heijastumaa ihmetellään – kerran jopa eräs seuraaja ihmetteli, miksi kynsitaiteilija lakkaa tuollaiset valkoiset viirut (#fakeshine) kynsilleen ja tiedusteli vielä samalla, että mitä kynsilakkaa hän käyttää heijastumien maalaamiseen. Tämän kommentin jälkeen vastaukset ja muut viestit aiheeseen liittyen olivat aikalailla priceless-osastoa..!

IMG_4891

Aurinkoista syysmaanantaita kaikille!

Translation: Today’s negative space mani is loosely inspired by the talented @sloteazzy of Instagram. Seriously, if you’re not already following her you are missing out big time! My mani is pretty simple but I think the colors used create a striking end result. Peonies & Park Ave by China Glaze might have a hideous formula but it works for french tips and Polarized is such an amazing glitter. I created the negative space using two single chevrons by @teismom.

Hope you’re having a great Monday!

Kynsillä:

 • Essie – First base
 • China Glaze – Peonies & Park Ave
 • China Glaze – Polarized
 • @teismom Single Chevrons
 • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

 

 

 

Mainokset

8 thoughts on “Pioneja ja negatiivista tilaa

 1. Nämä kynnet on yhdet mun lemppareista! 🙂
  Ihanan sähäkät.
  Mutta mainittakoon, että mua heijastukset nimenomaan häiritsee ja yritän niitä itse kuvatessa vältellä. Siksi ihmettelen, että jotkut niitä tarkoituksella haluavat 😀
  Mulla on IG:ssa sama fanituksen kohde ❤

 2. Äärh, minä myös vihaan sydämeni pohjasta noita heijastumia omissa kynsissä! Jännästi muiden kuvissa niitä ei kyllä huomaa (en näissäkään kiinnittänyt mitään huomiota ennen kuin sanoit) mutta omissa kuvissa hermo menee. Miksi joku haluaa tahallaan tehdä näitä heijastumia, menee yli minun ymmärrykseni.

  Kaunis lopputulos joka tapauksessa, heijastumista huolimatta 😉

 3. Sähäkät neonranut olet taas vääntänyt :). Eikös meillä bloggaajilla ole jokin salainen ase, jolla me muokataan nuo heijastumat kynsiin jokaiseen kuvaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s