Mahoton munkki ja lempivärit kynsillä

”Olipa kerran nainen, joka rakasti kynsilakkoja sydämensä kyllyydestä. Eräänä kauniina syyspäivänä nainen oli tilaamassa kauniita lakkasia maapallon toiselta puolelta, mutta totesi, että ikävät taloudelliset seikat estivät häntä tilaamasta kaikkia niitä ihania lakkoja, jotka suorastaan huusivat hänen nimeään. Nainen sulki haikeana Harlow & Co:n selainikkunan ja siirtyi nettipankkiin hoitamaan tylsempiä, pakollisia laskunmaksuasioita. Nettipankissa nainen huomasi voittaneensa Veikkauksen nettipelissä mukavan summan euroja ja näin hän sai laskut maksettua kuin myös tilattua edellämainitut ihanat lakat, jotka nyt siis pääsivät muuttamaan hänen luokseen. Nainen vastaanotti tilatut lakat viikkoa myöhemmin ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.”

Kuulostaa lakkafriikin mielikuvituksen tuotteelta, mutta tällä kertaa kertomus on totta ja nuo kauniit lakat nököttävät tällä hetkellä lakkajemmani suojissa, kiitos Veikkauksen nettipelin:

IMG_4075

 

KBShimmereitä, piCture pOlisheja, Lime Crimeä, Glam Polishia… you name it!

Saatoin villiintyä vielä lisää ja tilasin muutaman Love, Angelinen Mei Mei Signaturesilta:

IMG_4364

Oops. Pistän tilailut kuitenkin osittain vahvojen kipulääkkeitten piikkiin, tilasin nämä leikkausta seuraavana päivänä enkä siis tietenkään ole vastuussa tekemistäni hankinnoista… enhän? No mutta synttäritkin mulla oli just, nää on vähän niinkuin myöhästynyt synttärilahjakin, jep, just niin.

Olen innolla testaillut saapuneita lakkoja viime päivien aikana, ja perjantain postauksessa mainitut Miami Handjobsin suorat vinyylit pääsivät viikonloppuna kynsille vaaleanharmaan KBShimmerin kanssa. Halusin päästä testaamaan millaisen raidoituksen noilla ohuilla vinyyleillä saisi aikaan ja päädyin laittamaan niitä nimettömään kahden sarjoina:

IMG_4360

Pohjalla GT:n White, raidat OPI:n Mod about youlla sekä päällä tähtitarra Vinyl It Up!:ilta.

IMG_4361

Muissa kynsissä on KBShimmerin How you dune, jonka päälle tuputtelin elmukelmulla Mod about you:ta.

IMG_4359

Näistä tuli to-del-la mieluisat lakkaukset, vaaleanharmaa-vaaleanpunainen-valkoinen -väriyhdistelmä on ehkä suloisinta, mitä kynsille voi yhdistää ❤ Lisäksi mä olen ihan höpönä tähteen kuviona, joten senkin puolesta lakkaus oli aivan nappi.

Muutama sana vielä tästä KBSHimmeristä.

IMG_4362

How you dune olisi minulle Se Oikea Vaaleanharmaa, ellei sen koostumus olisi niin ikävä. Se on jollain kumman tapaa kynsinauhoille karkaava ja tönkkö samaan aikaan. Laitoin kynsille 2 melko paksua kerrosta, ohuemmilla kerroksilla työstettynä lakka kuivahti liian nopeasti, joka puolestaan sai aikaan kaljuja kohtia ja rumia viivoja lakkapinnassa. Lakkauskokemus oli sen verran inha, että vakavasti mietin laitanko Dunen kirppalaatikkoon vai annanko sille vielä toisen mahdollisuuden. Voi että kun näissä KBShimmereissä olisi Suomi-Essien tapaan leveä ja littana suti, se helpottaisi lakkaamista kummasti. Oliskohan mulla jemmassa yhtään tyhjää Essie-pulloa leveällä sudilla, hmmm…

Translation: I guess this is not something one can say very often: I won on the lottery and bought a whole bunch of nail polish with the prize money 😀 But it’s true and above you can see my purchases from Harlow & Co and Mei Mei’s Signatures.

I’ve been happily testing all these new polishes the last couple of days and wanted to try the same straight Vinyl Quickies from Miami Handjobs I posted about on Friday. I ended up doing thick-ish stripes on my ring finger and added a cute star sticker I bought from Vinyl It Up! My other fingers are How you dune by KBShimmer saran wrapped with Mod about you by OPI.

I was hoping How you dune would have been THE light grey polish for me but unfortunately it was quite a pain in the ass to apply. It managed to be runny as well as thick at the same time. I don’t know how that’s even possible but it left me with a bad polishing experience. I might just give How you dune another go, but if it’s just as horrible I guess I’ll just sell it to someone who can appreciate it more than I do 🙂

Have a great week everybody!

Kynsillä:

 • Essie – First base
 • KBShimmer – How you dune
 • OPI – Mod about you
 • Gina Tricot – White
 • Miami Handjobs straight Vinyl Quickies
 • Vinyl It Up! star decal
 • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

 

Mainokset

15 thoughts on “Mahoton munkki ja lempivärit kynsillä

 1. Tuossa oli kyllä kieltämättä jo aika hyvä kokoelma ”ihania tekosyitä” lakkojen ostoon. Itsehän en tietenkään koskaan ole käyttänyt yhtään edellämainituista :). Kaunis yhdistelmä kyllä tuo valkoinen/harmaa/pinkki. Mod about you himotus senkun kasvaa…

  • Mod on kyllä ihan ehdoton lakka! Olin ekan käyttökerran jälkeen aika kahden vaiheilla sen suhteen, mutta se on niin kaunis vaaleanpunainen, että harkitsen vahvasti varapullon hankintaa.

 2. Waau! Onneksi olkoon! 🙂
  Ja mie taidan olla rakastunut… näihin kynsiin! ❤
  Mie olen kans ihan hulluna tähti kuvioon ^_^

 3. Päivitysilmoitus: Lempilakkaukset vuodelta 2014 | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s