Fizzyn vetovoimaa

Jotkut lakat ovat niin kauniita, että vaikka kyseisellä lakalla olisi juuri tehnyt kynnet, sen haluaa pikapuoliin takaisin kynsille – vaikka kokeilemattomissa olisi useampia (kymmeniä…) testaamattomia lakkoja odottamassa. Yksi tällainen lakka on OPI:n Kokis-kokoelman Sorry I’m fizzy today, johon ihastuin aikaisemmin kesällä. En ole sen jälkeen saanut tuota kaunokaista mielestäni, joten nappasin sen uudelleen käyttöön. Yhdistin sen OPI:n It’s frosty outsideen sekä Vinyl Boutiquen X-kynsivinyyleihin:

IMG_3448

Nuo vinyylit ovat ihan hauska idea, varsinkin kun tuo X-kuvio on onnistuessaan vallan nätti. Olen aikaisemmin askarrellut äksän kynnelle vapaalla kädellä ja ajattelin, että vinyylin avulla kuviointi onnistuisi helpommin. No such luck. Kynteni ovat niin koverat, ettei vinyyli oikein tahtonut asettua kunnolla ja siksi lakatkin vuosivat mihin sattui.

IMG_3450

Tässä vielä Behind the scenes -tyyppistä tuokiokuvaa lakkauksen tekemisestä, vinyylien irrottaminen arkistaan oli helpommin sanottu kuin tehty… Vituiksmän muutaman kerran ennenkuin sain vinyylit kynnelle asti.

IMG_3449

En jaksanut katsella puolikuntoisia äksiä kynsillä päivää kauempaa, joten korvasin ne marmoroinneilla:

IMG_3451

IMG_3452

Tästä tykkäsin jo paljon enemmän! Käytin marmoroinnissa OPI:n My boyfriend scales wallsia, Sorry I’m fizzy todayta sekä Suzi’s hungary againia, jotka marmoroituivat kaikki vallan mallikkaasti akkuveden kanssa.

Ja joo, Fizzy on edelleen ihan yhtä ihana ❤

Translation: I fell in love with OPI’s Sorry I’m Fizzy Today earlier this Summer and couldn’t wait to get it on my nails again ASAP. I paired it with It’s frosty outside and an X design done with nail vinyls from Vinyl Boutique. I didn’t end up liking it much so I switched it to a cute water marbled accent instead.

Kynsillä:

  • Orly – Nailtrition & Essie – First base
  • OPI – Sorry I’m fizzy today
  • OPI – It’s frosty outside
  • marmorointi: Gina Tricot – White (pohjalla) + OPI – My boyfriend scales walls, Suzi’s Hungary again! ja Sorry I’m fizzy today
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat
Mainokset

7 thoughts on “Fizzyn vetovoimaa

  1. Päivitysilmoitus: Vuosi 2014 pakettiin | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s