Syksyn mehukas

Kuten olette varmaan huomanneet, tummia värejä ei mun kynsillä nähdä kovin usein. Tänään kuitenkin tehdään poikkeus ja esittelen ihanan mehukkaan Gina Tricot’n lakan, joka on osuvasti nimetty Boysenberryksi:

IMG_3365

 

Boysenberry on moitteettomasti käyttäytyvä, tumma viininpunainen creme, joka valaistuksesta riippuen häivähtää myös violettiin. Se on täydellinen sävy syksyyn, enkä halunnut peittää sen kauneutta muuten kuin lisäämällä hopeatekstuurisen aksenttikynnen. Nimettömässä on 2 kerrosta OPI:n It’s frosty outsidea.

IMG_3364

Hyvää viikonjatkoa 🙂

Translation: Here’s Boysenberry, a pretty burgundy creme from Gina Tricot. The polish applied like a dream (this is 2 coats) and I didn’t want to take away from it by decorating it so I only added a simple accent nail using It’s frosty outside by OPI. This is just the perfect shade for Fall!

Have a great week 🙂

Kynsillä:

  • Orly – Nailtrition & Essie – First base
  • Gina Tricot – Boysenberry (2 krs)
  • OPI – It’s frosty outside
  • Rica – Glossy glam

 

 

Mainokset

6 thoughts on “Syksyn mehukas

  1. Oh hoh, onpa tuo boysenberry herkullisen värinen kynsilläsi. Tykkään, tykkään.. ja OPIn it’s frosty outside on aina ihana. Itsekin oli pakko tilata se, kun tarpeeksi näin mahtavia kuvia blogeissa ja ig:ssä. (Sun blogi ja ig oli yksi ykkösinspiksen aiheuttaja) 🙂

    • Pahoittelen rahanmenoa..! XD Frosty on kyllä hiekkalakkojen aatelia, se pitäisi jokaisen kynsiharrastajan jemmasta löytyä ehdottomasti ❤ Hyvän hankinnan olet siis tehnyt 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s