”Everybody in America…

…mistakes me for Robin Williams / Well I’m not him / He was in Mrs Doubtfire / I’m just in debt” (Robbie Williams – Where Egos Dare DVD)

Moni meistä oli varmaan yhtälailla yllättyneitä ja järkyttyneitä kun tieto Robin Williamsin menehtymisestä alkoi levitä elokuun puolivälin tienoilla. Itse meinasin tukehtua aamupalaani kun luin asiasta, syystä että Robin ja Robbie niminä on harmillisen helppo lukea väärin unenpöpperössä. Tottakai Robin Williamsin poismeno oli surullista, sitä en kiellä, mutta en edes haluaisi ajatella Robbien kuolemaa. Liian surullista.

Robinin menehtymisen jälkeisenä sunnuntaina Instagramin puolella otettiin asiaksi jakaa vihreänsävyisiä lakkauksia tarkoituksena jakaa tietoutta masennuksesta. Koska asia on koskettanut myös allekirjoittanutta harmillisen läheltä, halusin ottaa osaa tähän #fightforlightandlive -tagiin, lopulta kahdella lakkauksella.

Ensin tein glitterliu’un Cirquen Helleborella:

IMG_3228

Pohja oli perinteisesti Essien Fill the Gap sekä Sugar daddy, Hellebore on töpötelty tippeihin kuivalla meikkisienellä.

IMG_3227

Hellebore on aivan älyttömän kaunis, tiheäglitterinen lakka, jota olen hillonnut käyttämättömissä varmaan yli vuoden. Kahdella kerroksella saattaisi saada peittävän lopputuloksen. Ihana lakka, joka sopii täydellisesti myös tulevaan joulunaikaan.

IMG_3229

IMG_3230

Toiseen lakkaukseen tein vesimarmoroinnin A Englandin Princess Sabralla sekä OPIn My boyfriend scales wallsilla:

IMG_3232

Nimettömässä Princess Sabra yksinään, pikkurillissä OPIn Honey ryder.

IMG_3231

 

Hyvää viikonjatkoa ❤

Translation: These are the green manis I did in honor of Robin Williams and #fightforlightandlive, the tag that raised awareness for depression on Instagram. Also I must say that for a minute I was in compete shock after reading about the sad news of Robin Williams’ passing because at first I read his name wrong and thought that Robbie Williams had died. Too much sadness right there…

Have a great week everybody ❤

Kynsillä:

 • Essie – Fill the Gap & First base
 • Essie – Sugar daddy
 • Cirque – Hellebore
 • A England – Princess Sabra
 • OPI – My boyfriend scales walls
 • OPI – Honey ryder
 • Glisten & Glow – HK Girl Top Coat
 • Rica – Glossy glam
Mainokset

12 thoughts on “”Everybody in America…

 1. Kauniita kynsiä, olet hyvän asian puolesta tehnyt. Nuo marmoroinnit <3. Itse en haasteeseen osallistunut, mutta kovasti kyllä seurailin sen etenemistä. Itsellenikin kun asia on harmittavan tuttu, tässä aletaan vihdoin ja viimein olla voiton puolella kyseisen sairauden kanssa.

 2. Onpas nätit lakkaukset, ennen kaikkea noi jälkimmäiset – pitäis itsekin opetella tota marmorointia että sais kaikkia erikoisempia designeja 🙂 ♥

 3. Sä teit kyllä kahdet todella upeat kynnet tärkeään aiheeseen ♡♡. Sun instasta luin haasteesta ja myös itse laitoin kynnet vihreäksi ja julkaisin ig:ssä (vaikka yleensä en julkaise mitään kynsijuttuja, kynnys on ainakin vielä liian korkea->kehitystä lisää).Tähän juttuun piti kuitenkin lähteä mukaan.

  Tosi upea juttu, että niin moni otti haasteen vastaan todella todella tärkeän asian puolesta ja esiinnostamiseksi. ♡ ♡ 🙂

 4. Molemmat on kyllä kauniita lakkauksia ❤
  Ja toi on kyllä tärkeä aihe, josta mielestäni puhutaan aivan liian vähän ja jotenkin "hyssytellen".
  Olen ollut tämän sairauden kanssa paljon tekemisissä työni vuoksi ja nähnyt läheltä mitä se voi pahimmillaan olla. Kauhea sairaus, en toivoisi tätä kenellekkään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s