KBShimmeriä ja Putron Samulia

En sitten kauaa pystynyt olemaan ostamatta lisää niitä KBShimmerin lakkoja, joista mainitsin elokuun alussa. Harmittelin jo ensimmäisen tilauksen jälkeen, että laventelinsininen roskalakka Periwinkle in Time olisi pitänyt tilata, vaikka ajattelin pärjääväni ilman sitä. No en tietenkään pärjää, joten lakka saapui minulle jokin aika sitten.

Essien syyslakkoja swatchatessa meni yllättävän paljon aikaa, ja kun urakka oli ohi, en jaksanut askarrella mitään kovin monimutkaista kynsilleni. Jotain oli tottakai pakko tehdä (nakut kynnet ei ole vaihtoehto!), mutta mahdollisimman yksinkertaista ja nättiä. Siinä vaiheessa muistin Periwinkle in Timen… ja Pipe Dream Polishin Cha-ching!in… ja vielä Essien Rock the Boatin ja siitä se ajatus sitten lähti:

20140817-162933-59373024.jpg

Lakkaus oli nopeaakin nopeampi, 20 minuutissa koko homma oli pulkassa siistimisineen päivineen. Täydellistä!

Etusormissa ja keskareissa on 2 kerrosta Periwinkle in Timeä, nimettömissä 2 kerrosta Cha-ching!iä ja peukuissa ja pikkurilleissä 3 kerrosta Rock the Boatia. Päällyslakkana Glossy glam.

20140817-162933-59373818.jpg

En yleensä viihdy sinisissä lakkauksissa, mutta tämä mani teki poikkeuksen: se sai pysyä kynsilläni kokonaista 3 vuorokautta ja siltikin poistovaiheessa harmitti luopua siitä. Se on mieluisan lakkauksen merkki ❤

20140817-162934-59374670.jpg

20140817-162935-59375482.jpg

Otin ylläolevat kuvat jälleen ulkona iPhonella luonnonvalossa (emme ole vieläkään väleissä Canonin kanssa), sillä jälleen lightboxissa otettuna kuvat olivat kelmeän kellertävät. Harmittelin valokuvausta harrastavalle ystävälleni asiaa, ja hän veikkasi, että päivänvalolamppujeni Kelvin-luvut (5000-5500 K) saattaisivat olla liian matalat tämänsävyisten lakkojen kuvaamiseen lightbox-olosuhteissa. Tilasinpa siitä suivaantuneena sitten uudet 6500 Kelvinin päivänvalolamput ja kyllä kuulkaa alkoi lyyti kirjoittaa myös sinisävyisiä lakkoja lightboxissa kuvatessa:

20140817-162932-59372221.jpg

Harmittaa, että ennätin jo poistaa aikaisempien lamppujen valossa kuvatut (keltaiset) kuvat, niistä olisi saanut hyvät ennen ja jälkeen -vertailut aikaan!

Ilmainen vinkkivitonen kaikille hyviä päivänvalolamppuja etsiville: ostin omani Kärkkäisen nettikaupasta, 2 lampulle tuli hintaa posteineen 20 euron verran ja toimitus tapahtui nopeasti parissa päivässä. Voin lämpimästi suositella sekä kyseisiä lamppuja että tuota nettikauppaa 🙂 Nyt vaan lievästi jurppii, että ostin edelliset lamput törkeään 20 euron kappalehintaan… Tiedän kyllä hyvin, mistä hankin myös jatkossa päivänvalolamppuni.

Tällä lakkauksella muuten koettiin myös jänniä hetkiä, kun pääsin viime torstaina tapaamaan ihanaa Samuli Putroa Salon iltatorilla hänen keikkansa jälkeen. Iik! Olen tykännyt Putrosta ja hänen musiikistaan jo Zen Café -ajoista lähtien ja tämä tapaaminen kyllä lujitti ajatusta ystävällisestä ja lämpimästä miehestä edelleen: hän jaksoi poseerata kuvissa ja vastailla fanien kysymyksiin kaikessa rauhassa keskittyen aina kuhunkin faniin erikseen. Sain vihdoin myös vastauksen siihen, mitä Toppahousuille tapahtui ruokalassa lattiaan rikkoutuneen lasin jälkeen..!

Ihana mies, mä olen taas ihan myyty ❤

20140817-162936-59376171.jpg

Hyvää viikonjatkoa!

Translation: After swatching all those Essies I wanted something quick and simple on my nails as I had only 20 minutes to do my nails one night. I chose Periwinkle in Time by KBShimmer as the main polish and Cha-ching! by Pipe Dream Polish and Rock the Boat by Essie were easy matches for it.

I was rocking this mani last Thursday when I finally had the chance to meet with one of my favorite singer/songwriters, Mr Samuli Putro. I’ve loved his music since late 90’s and after my quick encounter with him I noticed he’s the nice, down to earth guy I’ve always thought he would be!

Have a great week!

Kynsillä:

 • Orly – Nailtrition & Essie – First base
 • KBShimmer – Periwinkle in Time (2 krs)
 • Pipe Dream Polish – Cha-ching! (2 krs)
 • Essie – Rock the Boat (3 krs)
 • Rica – Glossy glam
Mainokset

12 thoughts on “KBShimmeriä ja Putron Samulia

 1. Aivan ihanat lakkaukset. ^_^ Onneksi itse tilasi jo ekassa launchissa tuon KBShimmerin ihanuuden.

  Mulla taitaa olla sama päivävalolamppu, kuin sun entiset ja itse en ole huomannut mitään ongelmaa sen käytössä. 😀 Tosin kuvaan vain pokkarilla (Olympus SZ-30MR), en ole vielä jaksanut satsata ihan järjestelmäkameraan asti.

  • Tämä lakka on kyllä ehdoton!

   Mulla tuo lamppuongelma oli suurempi pokkarin kanssa, mietin kyllä että olisikohan lamput voineet jo alle vuoden käytössä heikentyä sen verran, että se aiheuttaisi keltaisuuden? Enpä tiedä, mutta tärkeintä että kuvat onnistuu omasta mielestä tarpeeksi hyvin 🙂

 2. Ihana lakkaus 🙂
  Keltaisuus johtuu enemmän kameran valkotasapainoasetuksista kuin sun lampuista, veikkaisin. Mulla on ollut 5500K lamppuja ja 6500K lamppuja, käytän niitä iloisesti sekaisin enkä niiden yhteisvaikutuskelvineitä (:D) osaa arvioida mutta valkotasapainon määrittelyllä sävyongelmat katosi. Mun näytöllä tuo lightbox-kuva on vähän keltavihreä mikä viittais siihen että valkotasapainoa adjusteeraamalla värit toistuis luonnollisempana 🙂

  • Kirosanan valkotasapaino *hengittää ja yrittää rauhoittua* Olen rukannut kameran valkotasapainoasetuksia täältä hämärän rajamaille, enkä saanut niillä(kään) keltaisuutta pois. Se on jotain korkeamman asteen rakettitiedettä, josta mulla ei ole hajuakaan. Mutta hyvä tietää jatkoa varten, että lamput eivät välttämättä ole ongelman lähde 🙂

 3. Ihanat lakat ja lakkaus – ja Samuli. En ole yhtään herran omaa keikkaa nähnyt mutta ZC-aikoina useammankin. Todella sympaattinen kaveri ja lahjakas sanoittaja:)

  • Samuli on kyllä ihan omaa luokkaansa ❤ Ja sympaattinen on todellakin adjektiivi, joka kuvaa häntä täydellisesti! Jos vaan sulla on mahdollisuus mennä katsomaan häntä soolona livenä, niin suosittelen! Energia on samaa luokkaa kuin Zen Cafén keikoilla 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s