Essie Dress to Kilt Fall Collection 2014, part 2

Seuraavat syys-Essiet uunista – tai ainakin blogista ulos. Perjantain postauksessa esittelin Dress to Kiltin, Take it Outsiden sekä Fall in Linen, tänään vuorossa lakkakuusikon tummimmat sävyt: navynsininen Style Cartel, tumma teal The Perfect Cover Up sekä suklaisen ruskea Partner in Crime.

Myös näihin tänään esiteltäviin swatcheihin pätee samat lätinät kuin perjantaina, eli kuvat on otettu iPhone 5:n kameralla lightboxissa, valaistuksena 2 päivänvalolamppua. Nämäkin kommentit ovat omia mielipiteitäni lakoista ja ne pohjaavat tähän yhteen ainoaan lakkauskokemukseen. Värisävyistäkin voidaan olla montaa mieltä, oma värisilmäni rekisteröi sävyt kuten olen postauksessa maininnut 🙂

Kaikki lakat on lakattu Essien leveällä sudilla, vaikka lakoissa oli saapuessaan ohuet jenkkisudit. Lakkojen alla on 1 kerros Essien First base -pohjalakkaa ja päällä kerros HK Girliä. Kaikkia värilakkoja on kuvissa 2 kerrosta.

Translation: Last Friday I posted my swatches for the first 3 polishes from Essie’s Fall 2014 collection called Dress to Kilt. Today is the turn for navy Style Cartel, dark teal The Perfect Cover Up and chocolate brown Partner in Crime.

The navy Style Cartel is the only crelly of these three, the others are absolutely perfect cremes polishes. Style Cartel is a bit of a bleeder and stainer so be sure to use several coats of base coat when wearing it. I was surprised how deliciously chocolate-y Partner in Crime was, it was like I was applying melted chocolate on my nails – yummy!

Aloitetaan navynsinisellä Style Cartelilla.

20140816-211255-76375877.jpg

 

Lakka on kokoelman toinen crelly (punainen Dress in Kilt oli se toinen) ja kuten punainen lakkasisarensa, tämäkin oli helppo lakattava mutta uitti mielellään kynsinauhoille. Lakka oli kynsilläni selvästi tummempi mitä pullossa, mutta kaunis sininen kuitenkin. En itse ole tämänsävyisten sinisten lakkojen ystävä, mutta Style Cartel oli yksinkertaisesti tyrmäävä. Tyrmäävällä tavalla tämä myös värjää kynnet; pidin lakkausta parin, kolmen tunnin ajan ja jo sen jälkeen nakut kynnet olivat iloisen vaaleansiniset. Suosittelen siis tämän(kin) kanssa useampaa pohjalakkakerrosta.

20140816-142519-51919150.jpg

 

Tumma tealinsävyinen creme The Perfect Cover Up oli koostumukseltaan ja lakattavuudeltaan jälleen totuttuun tapaan moitteeton yksilö.

20140816-142515-51915304.jpg

Lakka ei ole itselleni omimmanlainen sävy, ja todennäköisesti laitan sen kirppislaatikkoon, mutta tällaisista murretunsävyisistä turkoosin-sinisen-vihreistä lakoista tykkäävälle The Perfect Cover Up on varmasti mieluisa lakka.

20140816-142516-51916077.jpg

Viimeisenä esiteltävänä lakkana on tänään suklaanruskea Partner in Crime – täydellinen ruskea creme!

20140816-211256-76376710.jpg

 

Toistan jo itseäni, kun sanon että myös Partner in Crime oli ilo lakata, koostumus oli taivaallinen ja lakka liukui helposti kynsille. Kiireisimmät lakkaajat voisivat pärjätä yhdellä kerroksella, peittävyys oli huippuluokkaa. Lakatessa tuntui kuin kynsille olisi levittänyt sulatettua suklaata – väri oli niin herkullinen, että kynsiä teki mieli nuolaista..!

20140816-142517-51917613.jpg

Myös Partner in Crime kuivui kynsille pullonsävyä tummemmaksi, kuivuttuaan lakka olisi mennyt melkeinpä täydestä mustana. Äärimmäisen seksikäs lakka, oikea vamppiruskea. Tykkäsin tästä ihan hirveästi, vaikka viimeisimmän raskauden aikana kehitin kuvotuksen tummanruskeita lakkoja kohtaan. Tämä jää kuitenkin jemmaani täydellisenä tummanruskeana cremenä.

Tässä siis olivat kaikki 6 Dress to Kilt -kokoelman Essietä. Mikä niistä oli suosikkisi? Oletko jo ennättänyt hankkia jonkun/joitain näistä?

20140816-142520-51920789.jpg

Ylärivi: Dress to Kilt, Fall in Line, Take it Outside Alarivi: The Perfect Cover Up, Style Cartel, Partner in Crime

Hyvää viikonalkua! Have a great week everybody!

Mainokset

13 thoughts on “Essie Dress to Kilt Fall Collection 2014, part 2

  1. Tilasin myös tuon ruskea ja se on kyllä ihana! Siinäkin mielessä lakka on merkityksellinen, että liki 400 lakan kokoelmassani se on ainoa täydellinen suklaanruskea. Jo oli aikakin:)

  2. Ihania!
    Kyllä syyslakoissa on vaan sitä jotain. Suklaiset lakat tosin iskee muhun aina, joten oon vähän puolueellinen… *kröhöm*
    En ole tilannut näistä namusista vielä ainuttakaan, mutta eiköhän tässä piakkoin tule sekin asia korjattua.
    Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne ❤

  3. Ihania. Siis I H A N I A. Toi navy Style Cartel olisi houkuttavan intensiivisen sininen, mutta että nauttisin sitten niistä ”iloisen” sinisistä kynsistä…öö, noup. Mutta toi ruskea suklaaherkku jäi vähän kutittelemaan mieltä, mitään näistä en ole vielä kotiuttanut.

  4. Päivitysilmoitus: Vuosi 2014 pakettiin | Kynnet iskussaan ☆

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s