Essie Dress to Kilt Fall Collection 2014, part 1

Syksy on aina ollut mulle lisääntyvän pimeytensä vuoksi se ankein vuodenaika, jonka saapumista pyrin välttämään (ainakin henkisesti) ihan viimeiseen asti. Tämän vuoden syysahdistusta lievittämään tilasin itselleni koko Essien tämän vuoden syyskokoelman Dress to Kilt.

20140813-214514-78314340.jpg

Ensimmäisten pressikuvien perusteella odotin ehdottomasti eniten vaaleanharmaata Take it Outsidea, sen jälkeen bongasin upean likaisenvihreän Fall in Linen ja pari muutakin kaunokaista ja totesin, että tulee helpoimmaksi tilata samantien koko 6 lakan setti kuin ostella lakkoja pitkin syksyä yksi kerrallaan.

Tilasin kokoelman eBaysta heinäkuun lopussa ja lakkakaunokaiset saapuivat hypisteltäviksi tämän viikon alkupuolella. Kaikki kokoelman lakat olivat itselleni sen verran uusia ja kynsilläni vieraita sävyjä, että halusin swatchata ne kaikki samantien. En ole aikaisemmin juurikaan swatchaamista harrastanut, joten tämä oli uusi kokemus myös siinä mielessä.

Esittelin lakat Instagramissa kolmen setteinä ja niin teen myös blogin puolella. Ensimmäiset 3 lakkaa pääsevät julkaistaviksi tänään, loput 3 maanantain postauksessa. Näin kuvaähky ei tule liian suureksi, napsin nimittäin kuvia reippaalla kädellä niin vaaleaa kuin tummaakin taustaa vasten. Kuvat on otettu iPhone 5:n kameralla lightboxissa, valaistuksena 2 päivänvalolamppua. Huomaattehan, että allaolevat kommentit ovat omia mielipiteitäni lakoista ja ne pohjaavat tähän yhteen ainoaan lakkauskokemukseen. Värisävyistäkin voidaan olla montaa mieltä, oma värisilmäni rekisteröi sävyt kuten olen postauksessa maininnut 🙂

Kaikki lakat on lakattu Essien leveällä sudilla, vaikka luonnollisesti lakoissa oli saapuessaan ohuet jenkkisudit. Lakkojen alla on 1 kerros Essien First base -pohjalakkaa ja päällä kerros HK Girliä. Kaikkia värilakkoja on kuvissa 2 kerrosta.

Tänään siis esille pääsevät kokoelman nimilakka Dress to Kilt, harmaa Take it Outside sekä likaisenvihreä Fall in Line.

Translation: I’ve bought and swatched the whole Dress to Kilt Fall 2014 collection by Essie. Here are the first 3 polishes from the collection, the remaining 3 polishes will be up next Monday.

All swatch photos have one coat of First base by Essie, then 2 coats of color nail polish and every swatch is topped with HK Girl Top Coat.

The red one, Dress to Kilt, was the only crelly of the bunch, the other two are cremes with a perfect formula. Application was as easy as one can expect from Essie polishes.

Dress to Kilt näytti pullossa kirkkaan verenpunaiselta, mutta kynsillä se olikin lopulta tumma viininpunainen crelly.

Essie Dress to Kilt swatch

Lakan koostumus oli melkoista lirua, mutta silti se oli helppo lakattava. Kynsien juurella sai olla varovainen, lakka uitti mielellään kynsinauhoille ja oli luonnollisesti hankala siistittävä. Pidemmässä käytössä pari, kolmekin pohjalakkakerrosta on hyvä laittaa, Dress to Kilt värjää takuulla kynnet iloisen punaisiksi ilman..!

Essie Dress to Kilt swatch

Likaisenvihreä Fall in Line oli itselleni yllätys. Tykkäsin lakasta alustavasti jo pelkän pullon perusteella, mutta kynsillä se oli aivan uskomattoman kaunis! Sävystä tuli mieleen army-vihreä ja camo-meininki, me likes. Olen aina ihan myyty tällaisten epämääräisensävyisten vihreiden edessä.

20140813-200919-72559251.jpg

Fall in Linen creme-koostumus oli sanalla sanoen täydellinen ja lakka oli äärimmäisen helppo levittää. Vain parista kohtaa kynsivalleja piti siistiä ylimääräistä pois, muuten lakka liukui paikoilleen liki ajatuksen voimalla.

20140813-200920-72560805.jpg

Vaaleanharmaa Take it Outside oli lakka, jota odotin kokoelmassa eniten. Olen jo pitkään etsinyt täydellistä vaaleanharmaata, ja toivoin jo etsinnän loppuneen.

20140813-200918-72558469.jpg

Valitettavasti Take it Outside on kynsillä selvästi tummempi mitä odotin ja siksi se tuottikin sävynsä puolesta pettymyksen. Voi kun se olisi ollut asteen, pari vaaleampi..! Onhan lakan sävy siis kaunis, mutta kun odotukset on pilvissä ja mielessä on tietynlainen vaaleanharmaa, pettymys tulee helposti.

Lakan koostumus oli totuttua Essie-laatua, se on normaalia cremeä hieman luirumpi koostumukseltaan mutta silti (tai juuri siitä syystä) helppo lakattava. Take it Outside toi kynsillä mieleen asfaltin ja vaikkakin se on toivomaani tummempi, on se silti varsin kaunis yksilö. Erittäin tyylikäs ja hillitty lakka.

20140813-200922-72562727.jpg

Tässä siis ensimmäiset kolme syys-Essietä, mitäpä mieltä olette? Mikä näistä kolmesta nousi suosikiksi? Itse tykkäsin yhtäläisesti Fall in Linestä sekä Take it Outsidesta sen tummuudesta huolimatta, Dress to Kiltin sottaavaisuus ja värin tummuus pudottivat sen omassa listauksessani hännille.

Palataan seuraavien kolmen lakan kanssa asiaan maanantaina – hyvää viikonloppua!

Mainokset

12 thoughts on “Essie Dress to Kilt Fall Collection 2014, part 1

  1. Kaikki kolme oikein ihania!
    Kävin tänään apteekissa, jossa oli Essieitä esillä n.8e hintaan. Sinkkitablettien lisäksi mukaani tarttui sitten kolme lakkaa ja huulirasva. Mä olen heikko.

  2. Nää on kyllä kaikki kauniita ja funtsin pitkään, otanko Fall In Linen mutta kuvittelin, että se on turhan lähellä Parka Perfectiä. Vähän se jäi nyt harmittamaan, tilasin vaan nuo ruskeat nimittäin. Voi sentään.

  3. Take it outside vaikuttaa ihanalta, juuri sellaiselta harmaalta jota minä olen pidempään metsästänyt 🙂 Fall in line on myös ihana, mulla myös on heikko kohta epämääräisten vihreiden suhteen, mutta musta tuntuu että omassa kokoelmassa on jo aika monta lähes-dupea.

  4. Ihana tuo Take it Outside. Ehdottomasti aion kotiuttaa 🙂 Muut eivät sytyttäneet.. liian epämääräisiä xD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s