Tuplatippiä

Yleensä kun lakkaan kynnet, mulla on jo 5 uutta ideaa seuraavaa lakkausta ajatellen. En tykkää yhtään siitä tilanteesta, kun tietää että illalla on aikaa taas tehdä kynnet, mutta en osaa päättää minkä niistä useasta eri ideasta laittaisin toteutukseen. Sen takia on kiva, jos jostain tietystä jutusta saa sellaisen ”Juu, tämä se idea on” -ajatuksen, eikä muita ideoita tarvitse sen jälkeen edes pähkäillä.

Mulla on ollut jo pitkään ajatuksena tehdä v-ranskistipit single chevron -kynsivinyyleillä. Lopullisen sysäyksen maniin sain n. tunti ennen tämänpäiväisten kynsien tekoa, kun Instagramissa silmiin osui lakkaus, jossa pohjalla oli glitteriä ja päällä turkoosia väriä. Itse halusin käyttää hopeaglitteriä sekä Mod about youta, jota testasin joskus viime vuoden loppupuolella viimeksi.

20140712-135708-50228560.jpg

Aloitin lakkauksen yhdellä kerroksella Essien Mademoisellea. Olin alunperin laittamassa kaksi, mutta pohjalakaksi laittamani Essien Fill the gap oli jo vaalentanut kynnenpintaa sen verran, että yksi Mademoiselle riitti. Sen jälkeen kerros HK Girliä ja suunnilleen puolen tunnin kuivattelu, jotta kynnet olisivat varmasti kuivat.

Seuraavaksi asettelin kynsille ensimmäiset @teismom:in single chevronit. Käytin kapeimpia chevron-vinyylejä siksi, että normaalin kokoiset jäävät irvistämään omilla kynsilläni ikävästi. Voimakkaan c-kaaren omaavat kynnet on kyllä muuten jees, mutta erilaiset vinyylit tuottavat aina ongelmia. Sitten Glistening snow kynsille, HK Girl ja taas kuivattelu. Toistin vielä saman käsittelyn Mod about you’lla ja tuplavee-tipit olivat valmiit.

20140712-135709-50229288.jpg

Olin varautunut tekemään lakkauksen kahdessa osassa, välissä yön yli kuivattelu, mutta HK Girlin ansiosta sain tehtyä koko homman alusta loppuun liki yhdellä istumalla – huippua!

Tuo tipin v-muoto saa muuten jollain ihme optisella harhalla kynnet näyttämään pidemmiltä, mitä ne oikeasti ovatkaan, aika jännä. Kuvissakin keskari näyttää ihan tuhottoman pitkältä, vaikkei se nyt niin kauhean pitkäksi olekaan päässyt venähtämään.

Niin, ja tallensin muuten lakkauksen tekoprosessin myös lyhyeksi IG-videoksi, sitä voi tiirailla tästä.

Ihanaa päivänjatkoa!

Translation: I’ve wanted to do a v-shaped french tips for a while now and after seeing some cute designs on Instagram I finally had the perfect idea in my head. I used Glistening snow by CG and Mod about you by OPI as well as skinny single chevrons from @teismom. I was prepared to do these in two parts with a proper drying time but HK Girl came to the rescue and I was able to do my nails almost at once. I filmed a short IG-tutorial video also, if you’d like to see it you can click here 🙂

Have a great day!

Kynsillä:

  • Essie – Fill the gap & Essie – First base
  • Essie – Mademoiselle (1 krs)
  • China Glaze – Glistening snow
  • OPI – Mod about you
  • @teismom skinny single chevrons
  • Glisten&Glow – HK Girl Top Coat

 

 

Mainokset

18 thoughts on “Tuplatippiä

  1. Kauniit kynnet! Olen miettinyt uuden suht haalean vaaleanpunaisen ostamista, tällä hetkelä minulta löytyy joku WIld & Mildin ihana hieman kylmään taittava vaaleanpunainen sekä I Love Applause. Applausessa 3 kerrostakaan ei ainakaan ensimmäisellä kokeilulla riittänyt 😦 Mutta hieman värikkäämpi saisi olla kuin Applause, ja mielellään sellainen minkä laittaminen olisi mahdollisimman helppoa 🙂 Osaatko sanoa ehdotuksia?

    • Kiitos! Hmm, jäinkin oikein miettimään tuota vaaleanpunaista. Ensin tuli mieleen Essien Romper room tai ehdoton lempparini No baggage please, jotka ovat omasta mielestäni ihan ok lakattavia, hankalamman puoleisia kylläkin koska ovat valkopohjaisia vaaleanpunaisia. Hieman helpompi taas voisi olla Essien Spaghetti strap, oletko sitä kokeillut? Se on kyllä läpikuultavampi, mitä nuo ekat kaksi mainitsemaani Essietä. Toivottavasti sopiva löytyy! 🙂

  2. Katsoin heti tuosta ekasta pikkukuvasta jo bloggerin syötteessä, että onpas sun kynnet paljon pidemmät kuin mitä niitä normaalisti tottunut katselemaan 😀 Lakkaus on nätti ja näköjään jotain taikuuttakin siinä on 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s